Met grote stappen loop ik richting de tourbus die ik deelde met Louis. Ik zwaai nog een laatste keer naar de fans en stap de bus in.
-'Well I'm back!!' Ik krijg geen antwoord terug en loop de bus verder in, ik rol mijn ogen als ik Louis op een van de banken zie slapen. Een diepe zucht verlaat mij lippen en ik plof naast zijn slapende lichaam neer. Mijn koude hand reiken uit naar Louis' zachte bruine haren, en mijn vingers glijden er langzaam door heen.
Ik druk zacht mijn lippen tegen zijn voorhoofd, en streel zijn wang. Net voordat ik mijn lippen op die van hem wil drukken, schieten Louis' ogen open. Geschrokken deins ik achteruit, sla mijn hand voor mijn mond.
-'Jesus Christ!' rond Louis' lippen draait een dromerige glimlach en hij gaat recht op zitten. 'Were you awake the whole time?!' Louis knikt en loopt naar het kleine keukentje op de waterkoker aan te drukken. 'You prick!' giechel ik en grijp naar mijn telefoon uit me tas. Louis reageert niet op me en maakt een kop thee voor zich zelf.
Mijn wenkbrauwen trekken zichzelf op en ik kijk verbaasd naar een bericht die ik heb gekregen via Direct Message.

Thanks for throwing shade on me BrooksxD

Drie weken geleden.


Ik kon bijna mijn lach niet in houden als ik merk van wie het is, de enige echte Shawn Mendes.

Omg,hahah I'm so sorry bro! :p


'So how was the doctors appointment?' Louis' schorre stem haalt mij uit me gedachtes en ik kijk op van mijn telefoon. Louis kijkt me afwachtend aan, zijn ogen staarde zo koud in de mijne.
-'My appointment?' Louis knikt. Ik bijt mijn lip, de gedachtes die ik zojuist had vergeten, schieten weer door mijn hoofd. Ik tik mijn telefoon op slaap stand en zette het naast me neer. 'I... Got an abortion.' Ik durf Louis niet meer in zijn ogen te kijken, maar ik doe het toch.
Een diepe zucht verlaat zijn lippen, en ik zie hem zijn mok weer neer leggen op het aanrecht.
'Are you serieus right now?'
-'Yes, why the fuck would I be joking about it?' Snauw ik. Louis kijkt geschrokken door mijn reactie maar komt toch weer naast me zitten.
Zijn grote handen glijden over mijn rug.
'Ally, you did the right thing.' Louis wilt door praten, maar ik heb geen zin om het aan te horen, ik zucht en loop richting de slaap banken. Achter me hoor ik Louis zware voetstappen achter me aan lopen.
Ik plof neer op het harde bed en verberg mijn gezicht in de harde kussens.
'Ally,' Louis legt een zijn hand op mijn onderrug, en streelt het kort. 'It's going to be okay babe, you did the right thing for the both of us.' Ik zucht en duw hard zijn hand weg.
'Just leave me the fuck alone now. I'm okay, I just need some sleep.'

-Bewonderend kijk ik naar Ally, haar volle lippen bewegen mooi als ze zingt, en haar lange krullen springen vrolijk op en neer als ze heen en weer springt op het podium. Haar figuur is duidelijk te zien in haar groen kleurig jurkje. Ik bijt op mijn lip en breng dan de microfoon dichter naar ze toe.
'If it all goes wrong, darling Just Hold On!!' Ally en ik zingen de laatste zin, en de fans beginnen te schreeuwen.
-'Is everybody having a great night tonight?!' Zegt Ally door de microfoon heen, zoals gewoontelijk schreeuwen de fans terug als antwoord. Ik glimlach trots en loop dichter naar Ally toe.
'Oh I bet they are, because your beautiful self is here.' knipoog ik naar haar en ze begint te lachen. De fans leken wel allemaal paranoïde te worden nadat de woorden mijn lippen verlieten.
-'Oh stop it, you cheeky boy!!' Ik haal nonchalant mijn schouders op en grijns. 'Unfortunately, this our last performance together.' Ally duwt haar onderlip naar buiten en zit wat aan haar earplugs. 'So let's close off the night in a good way!!' De fans gillen en het muziekje van Imagination begint.
'Oh there she goes again, every morning it's the same. You walk on by my house I wanna call out your name...' Ik zing mijn stuk af en Ally begint.
Ik kan mijn ogen niet van haar af houden, mijn broek begint strakker aan te voelen bij mijn kruis. Ik neem het flesje water van de rand van het podium en neem dan een stevige slok. Het laatste couplet komt die we samen moeten zingen, een grote glimlach verschijnt op mijn gezicht ik ga achter haar staan. Mijn lengte prikt tegen haar billen aan, en het maakt me echt niet meer uit wie ons ziet. Mijn lippen duwen tegen haar nek aan en mijn handen voelen glijden naar haar heupen.
'I keep craving, craving, you don't know it, but it's true. Can't get my mouth to say the words they wanna say to you.' We zingen de laatste zin, en het publiek schreeuwt van blijdschap. Ally plaatst haar kleine handen op die van haar en kijk me met een brede glimlach aan.
Zonder geen enkele twijfel druk ik mijn lippen op die van haar.


-
i got nuttin to say tbh
3+ coments voor nog een hoofdstukje

Reacties (4)

 • Tomlinsbear

  oeh spannend

  4 jaar geleden
 • lovefornarry

  Oehhh snel verder!!!!'xx

  4 jaar geleden
 • Writex83

  Ehm, Louis, zodra ze het woord 'abortus' zegt, moet jij je mond dicht houden.
  Het lijkt een kleine ingreep maar wat er daarna komt, wanneer ze beseft wat ze gedaan heeft....
  Ze zou er spijt van kunnen krijgen of zelfs in een depressie kunnen komen. Iedereen reageert anders.

  En in het 2e stukje over dat Louis zich opeens niet kan inhouden.... EIKEL.
  Je hebt nog altijd Danielle. Hoe moet zij zich hierover voelen? Maak het dan uit met Dani want je
  kan niet 2 vrouwen aan het lijntje houden.

  xxx

  4 jaar geleden
 • NashGrier2

  tja eindelijk werd is fking tijd

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen