[/left]

Louis drukt zijn lippen op die van mij, en mijn ogen vergrootte zich automatisch door zijn actie. De spotlight die op ons schijnt dempt meteen en ik trek ruw mijn lippen weg van die van hem. Louis kijkt me beschamend aan en ik zie een rode blos verschijnen bij zijn wangen. Ik loop snel een eind weg van Louis en de spotlights schijnen nu weer individueel op ons beiden. Het publiek werd helemaal gek, het bloed stijgt naar mijn wangen en ik maak een buiging.
'Thank you so much for everything LA!! It's been an amazing night, get home safe!!!' Random muziek speelt zich af vanaf de boxen en ik zwaai enkel naar het publiek, voordat we het podium afliepen. Twee assistentes komen gauw naar ons toe, ze verwijderen de microfoons en earplugs etc. Twee bodyguards helpen ons het gebouw uit, richting de auto die ons bracht naar het hotel waar we verbleven.
Louis en ik spreken geen woord tegen elkaar totdat de auto in beweging komt.
-'Louis, what were you thinking?' Spreek ik uit eindelijk en speel wat met de zoom van mijn jurk. Ik kijk niet op totdat hij zijn warme hand legt op de mijne en met zijn andere hand duwt hij mijn hoofd omhoog.
'Ally, I'm in love with you. I couldn't keep myself in anymore. I just want to start all over with you princess. And I realized that you're the one I need to spend the rest of my life with.' tranen wellen op in mijn ogen, ik duw Louis een stukje van me af en kijk hem aan met een boze blik.
-'No Louis,' hij kijkt me aan met een verbaasde blik in zijn ogen. 'All those fucking times I told you I loved you, you told me your heart belongs to Danielle. And now all of a sudden you want me?' ik lach spotten en veeg een traan weg. 'Love doesn't work that way Louis! It's too late now, you should've grabbed you chance when you got one!' Louis slaat zijn handen voor zijn gezicht en gaat weer een stukje terug zitten.
'But Ally, I-... I love you,' Fluistert hij, en kijkt me in me ogen aan. Een eenzame traan rolt langs zijn wang, en mijn hart breekt in miljoenen stukjes.
Ik negeer hem en kijk uit het raam, tranen rollen geruisloos langs mijn wangen en naast me hoor ik Louis luid snikken.

2 Maanden later

'And the winner of 'Best Female Artist' is...' Bebe Rexha ontvouwt het kaartje en ik kijk afwachtend naar het grote scherm. 'Ally Brooks!!' Glimlacht ze, een camera draait zich mijn richting op en ik glimlach breed. Ik sta op en neem Justin in mijn armen, hij drukt een kus op mijn wang en zegt;
' You deserve it beautiful.' Ik loop richting het podium, en een camera volgt elke beweging die ik maak. Ik omhels haar en ze overhandigt mij de award.
-'Oh my God,' spreek ik in de microfoon, als het gejuich wat minder word. 'I would like to thank all my fans who supported me throughout my 7 years of being an artist. Without you guys I wouldn't be standing here!' Ik blaas een lucht kusje naar het publiek, en loop weer richting mijn plek naast Justin.
--'I thought this would be so much fun... I guess I was wrong.' Zucht ik tegen Justin en zuig aan het rietje. Justin lacht enkel en geeft me een schouderklopje.
'Well, I'm gonna check on Hailey. Be right back.' Ik knik enkel en rol mijn ogen zodra hij weg is.
'Excuse me?' ik hoor een zware mannelijke stem achter me, ik keer me om en zie een lange jongen staan, rond zijn lippen danst een ondeugende glimlach.
-'Yes?' glimlach ik.
'Oh my god! It is you!!' de jongen slaat een hand voor zijn mond en ik giechel.
-'Are you a fan?'
'One of the biggest!' de jongen knikts enthousiast en steekt zijn hand uit, 'I'm Nate Maloley.' Ik neem zijn hand in de mijne en schud het stevig.
-'Nice too meet you love.' Een lichte blos verschijnt op zijn gezicht. Hij gaat naast me zitten op een van de bar stoelen en besteld een shotje voor zichzelf.
'I've been waiting so long to meet you Ally.' Ik glimlach en zuig weer aan het rietje. 'You're so much prettier in real life.' Knipoogt hij.
-'Aww, thank you.' Nate schenkt me een glimlach en slaat het shotje naar achteren. Een slow dance liedje word afgespeelt en Nate grijpt naar mijn hand.
'Do you want to dance?' vraagt hij lief, zijn ogen schijnen mooi in het licht en er is een bepaalde twinkeling erin te zien. Ik aarzelde even maar knikte toch na een tijdje. Ik stond op en schrok over hoe lang hij wel niet was, zelfs met mijn hoge stiletto's aan was hij noch drie koppen groter dan mij.
Nate zwaait zijn armen rond mijn middel en ik zwaai de mijne rond zijn nek, achter ons hoor ik gejoel, ik draai me om en zie twee jongens van rond de twintig een duimpje omhoog steken. Ik giechel en Nate kijkt beschamend omlaag.
-'Are those your friends?' Nate knikt enkel en ik lach.
'Yeah those are Jack and Jack, you never heard of them?' vroeg hij terwijl we langzaam dansten op het muziek. Ik schud mijn hoofd en duw mij tanden in mijn onderlip. 'Haha, that's okay, we're new artist anyways. We're in a group called Omaha.' legt hij uit. Ik knik als teken dat ik het begrijp.
Nate's handen glijden van mijn middel langzaam naar mijn billen, maar als snel vinden zijn handen mijn middel weer. Ik grijns naar hem maar hij kijkt verlegen naar beneden.
Het lied eindigt en ik trek Nate in een dikke knuffel.
-'You can sure dance haha.' zeg ik en geef hem een speelse duw tegen zijn schouder.
'Yeah you aren't that bad yourself,' Nate knip oogt en ik neem een slok van mijn drinken. 'Can I maybe have you number?'

-
Ik zucht en kijk naar mijn makeup-loze gezicht in de spiegel. Ik grom en loop weer richting de slaapkamer, en klik de tv aan. Uitgeput plof ik neer op het bed en sla de dekens om mijn koude lichaam heen.
Ik grijp mijn telefoon van de nachtkastje af en kijk grijnzend naar het berichtje die ik binnen kreeg.[/face][/15]

Heyy beautiful. I'm in my hotel now! x Nate


Nice!! I'm just getting into bed rn;)


It was nice meeting u today. what r u doing tommorow??

Nothing. I'm just chilling i think. I really had a nice time with you tooo

NIce can we meet up then? I'll pick u up?

Sure why not. I would love too see you againn.

Aight I'll pick u up at 12


Ik geef Nate het adres van het hotel waar ik in blijf, en klik mijn telefoon op slaapstand. Ik glimlach en leg mijn hoofd neer op de kussens, sluit mijn ogen en niet veel later val ik in een diepe droomloze slaap.

-
Ik bekijk mijzelf in de spiegel, op mijn gezicht is er een aarzelende blik te zien. Mijn handen strijken het jurkje glad en ik bijt op mijn tong. Het geluid van mijn telefoon liet me kort opschrikken, en snel pak ik hem uit mijn handtas.
I'm waiting outside!


Ik zucht en stap haastig in mijn schoenen, en ik kijk kort nog kort om me heen om te kijken of ik niks vergeet en loop dan snel de hotel kamer uit. Ik druk een paar keer op de knop van de lift en stap snel de kleine ruimte in zodra het bij mijn verdieping was aangekomen.

-'Nate!!' mijn handen vouwen rond zijn nek en zijn grote handen vinden mijn slanke middel.
'Hey beautiful, let's go we will run late.' Ik knik en haak mijn arm in die van hem en we lopen de lobby uit. Achter ons loopt een breede, lange donkere man, die waarschijnlijk zijn bodyguard was. We lopen richting Nate's auto, en onderweg zie ik een paar flitsten verschijnen maar het doet me niks.
-'Where are we going?' vraag ik enthousiast en doe mijn gordel om.
'To this Italian place here nearby.' Nate glimlacht zodat zijn kuiltjes te zien waren, mijn hart smelt en de auto komt in beweging.
-'Italian is my favorite.'
'I know that's why we're going silly.'

-

-'I had a very nice time with you tonight, Nate.' giechel ik als we wachten op de lift. Nate slaat een arm over mijn schouders en knikt meestemmend. Nate en ik stappen de lift in, die o zo beroemde grijns van hem danst nog steeds rond zijn lippen. Ik leun tegen de muur aan en hou mijn armen achter mijn rug. Nate stapt dichter bij en plaats zijn handen aan elk zijde van mijn lichaam. Hij buig voorover zodat onze neuzen elkaar aan raken, een lichte blos ontstaat er bij mijn wangen. Nate's lippen drukken zacht op mijn wang naar mijn kin, plagend bij mijn mondhoeken en dan uiteindelijk drukt hij ze met volle kracht op die van mij. Mijn vingers strelen zacht zijn zachte wangen, als zijn tong langzame rondjes draait om de mijne.

'Ping'

Het geluid van de lift liet ons snel terug trekken en de deuren schuiven open, Ik grijp naar Nate's hand en trek hem mee naar mijn hotel kamer. Ik doe de hotelkamer deur open met de keycard en trek Nate snel naar binnen.
Nate duwt me tegen de muur aan en drukt snel zijn lippen op de mijne, een zachte kreun verliet mijn lippen en mijn handen glijden in Nate's haar.
Hij duwt me harder tegen de muur aan en scheid mijn benen van elkaar met zijn knie, zijn handen vinden zich onder mijn jurkje. Ik kreun genietend en duw hem een stukje naar achter, zijn ogen staren lust vol in die van mij, Ik slik hoorbaar en duw hem op het bed.
Ik grijns en maak de knoopjes los van mijn jurk, en trek het van mijn lichaam af. Nate's ogen glijden langs mijn half naakte lichaam. Ik ga schrijlings op Nate's onderlichaam zitten en druk zachte kusjes in zijn nek.
'Ally..' Nate kreunt zacht en zijn ogen knipperen dicht. Mijn kleinere handen trekken aan de zoom van Nate's T-shirt, hij begrijpt de hint en trekt het shirt over zijn hoofd. Bewonderend bekijk ik Nate's getatoeëerde boven lichaam, mijn mond slaat open en mijn handen strelen zijn gespierde borstkas.
Gretig druk ik mijn lippen weer op die van hem. Ik schuur mijn inmiddels natte kutje tegen zijn groeiende bobbel, wat ervoor zorgt dat Nate genietend zijn hoofd naar achteren slaat.
-'Fuck...' zucht ik, en maak de knoop los van zijn strakke spijkerbroek. Een grote bobbel was te zien in zijn Calvin Klein boxer. Ik lik zijn lengte door het stof heen en hij zucht genietend, er een ontstaat een donkere vlek bij het stukje van zijn eikel. Met en ruk trek ik de boxer naar beneden, zijn dikke lul springt vrolijk overeind en ik grijns.
Mijn hand grijp naar zijn dikke lengte, en met mijn duim trek ik zijn voorhuid naar achteren, Met het puntje van zijn tong draai ik rondjes rond zijn eikel en ik ga dan verder naar beneden.
'Jesus. Baby stop the teasing will you?' Nate's handen glijden naar mijn haar, zonder genade neem ik zijn hele lengte in mijn mond en ik hoor Nate luid kreunen als ik begin te kokhalzen. Mijn hoofd beweegt langzaam heen en weer, ik trek het kleine stukje af die niet in mijn mond past. Nate's heupen schokken hevig en zijn gehijg vult de kamer.
'St..stop!' Nate haalt mijn hoofd omhoog en trekt me weer op hem.
'I don't want to cum this way,' zijn stem klinkt zwaarder dan normaal en hij drukt dan ruw zijn lippen op die van mij. Hij tast naar de zak van zijn spijkerbroek en haalt er een zilverkleurig pakje uit, met zijn tanden scheurt hij het pakje open en rolt het dan rond zijn lengte.
'Ride me princess,' ik knik en ga weer schrijlings op zijn lengte zitten, zijn eikel prikt tegen mij dijbeen aan en ik merk dat hij ongeduldig begint te worden.
Ik duw alleen zijn eikel in me en beweeg langzaam op en neer.
-'Oh! N.Nate!' Nate pakt me bij mijn heupen vast en duwt me in een keer naar beneden, genietende kreunen verlaten onze lippen als ik op en neer beweeg. Nate gaat recht op zitten en neemt een tepel in zijn mond.
'Fuck... I'm close!' Nate hijgt in mijn nek holte en begint om hoog te stoten. Er ontstaat een strakke knoop in mijn buik en ik duw mijn nagels in zijn biceps. 'Ally...Oh shit!' Mijn kut klemt zich strak rond zijn dikke lul en ik voel mijzelf natter worden tussen mijn benen. 'So tight for me!' Nate stoot nog een paar keer in me en ik kom klaar over zij lul.
Meet een kreet van me naam komt hij ook klaar, en ik ga van hem af.
Gehijg was het enige wat te horen was. Ik laat mijzelf uitgeput vallen naast Nate en ik kruip onder de lakens.
'Well that was fun..' fluistert hij maar ik negeer hem, maar dan voel ik een sterke arm om mijn middel die zich dichter naar mij toe trekt. Ik voel zijn lippen bij mijn oor en hij zegt precies wat ik wil horen.
'I love you.'Reacties (3)

 • MLNY

  VERDERR

  4 jaar geleden
 • Tomlinsbear

  Oké wow. Mijn hoofd gaat dit even verwerken haha

  Eerst kust Lou haar *schreeuwt de hele straat bij elkaar*
  Dan komt de geweldige Bebe Rexha *geen adem*
  Dan komt Justin *zucht*
  En toen ineens: BOEM sexy gif, Mercedes, Nate

  damn, ik wil Lou terug. Tenzij ze ineens Lesbisch wordt en voor Bebe gaat, dat vind ik ook een leuke optie

  4 jaar geleden
 • Writex83

  Afgezien van een paar typfoutjes, welke ik niet eens op ga zoeken, is het wel oké.

  Maar je stopt er zelf veel seks in, inclusief gifs, die je nog eens beschrijft en dan zeg je
  zelf helemaal onderin "allys a hoe now." (Ally's a whore now)
  Dat schrijf je niet alleen verkeerd, maar een echte hoer gaat voor geld met iedereen naar
  bed.

  Plus, Nate zegt alleen de dingen waarvan hij weet dat ze het wilt horen. Al is het wel erg
  vroeg om al 'I love you' te zeggen. Houden van, is een behoorlijk groot begrip. Laat hem
  dan zeggen dat hij wel voor haar wilt zorgen.
  Door Louis' behandeling en plotselinge bekentenis, zou ze dat niet eens willen horen. Lijkt mij.

  xxx

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen