Beneficial, more than friends
No, don't you tell me goodbye
You've got me singing
Oops, my baby, you woke up in my bed
(...)
Now I accidentally need you, I don't know what to do
Oops, baby, I love you

- Little Mix

De terugweg naar Harry's appartement was anders dan de vorige keer. Ze besprongen elkaar niet meteen nadat de deur zich achter hen sloot. Ze hadden opnieuw samen een taxi genomen van bij de Red Cow. Maar dit keer waren er ook geen regelmatige pauzes in de trappenhal om elkaar te kussen. In plaats daarvan waren ze beiden stil het appartement binnengestapt. Harry deed het licht aan en legde zijn sleutels op de kast bij de deur terwijl hij zijn schoenen afdeed. Hij nam Louis' jas aan en hing die aan de kapstok.
Dit keer verliep alles traag en stil, maar Louis' hart sloeg wel weer even snel.
Harry ging verder de loft binnen op zijn sokken en Louis liep achter hem aan. Hij ging met zijn hand over de achterkant van Harry's sofa en bekeek de kunstwerken die aan de muur hingen, de boeken en de inrichting van de woonkamer.
"Wil je," Harry kuchte en stond al in de keuken. "Wil je iets om te drinken?" Louis haalde zijn ogen van één van de kustenwerken en keek in Harry's ogen. Hij knipperde en schudde zijn hoofd. Ze staarden naar elkaar en Louis beet op zijn lip terwijl hij op het stijgen en dalen van Harry's borstkas lette. Louis ademde sneller naarmate hij dichter naar Harry toe stapte.
Hij reikte naar Harry's pols eenmaal hij voor hem stond, met zijn vingertoppen maakte hij cirkelvormige bewegingen over de zachte huid net onder Harry's mouw. Dit is waar ze beiden op gewacht hadden, wat al de hele dag door beiden hun hoofd ging. Een rilling liep over Harry's rug, die reactie, God. De manier waarop Harry op hem gereageerd had in zijn kantoor, rillend onder Louis' aanrakingen.
"Zullen we naar boven gaan?" fluisterde Louis. Alles voelde elektrisch geladen rond hem, zelfs zijn huid, zijn hart en de lucht.
"Jah," zuchtte Harry. "Ja." Zijn ogen sloten zich even toen hij Louis' hand nam en hun vingers in elkaar weefde.
De seks was deze keer ook anders. Harry liet zich door Louis mee naar boven leiden. Hij liet Louis zijn kleren uittrekken, stuk per stuk en hij liet hem toe om met zijn handen over zijn lange lichaam te gaan. Deze keer was het ook Louis die Harry deed, in plaats van omgekeerd. Louis deed Harry zo lang en zo diep, dat ze beiden kreunend naar adem moesten happen, toen ze eindelijk klaarkwamen. En deze keer hadden ze alles een beetje opgeruimd voor Harry naar beneden was gegaan om voor hen beiden een glas water te halen. Harry kroop terug in bed en trok Louis, in het donker, tegen zich aan. Hij was de grote lepel rond Louis, hij zuchtte tegen Louis' schouder voor hij in een diepe slaap viel.

Louis' borst deed pijn door dit alles. Hij lag ongemakkelijk in Harry's armen, zijn gedachten gingen aan honderd per uur.
Het is gewoon seks, zei hij tegen zichzelf. Gewoon seks.

Maar dan gingen Louis gedachten terug naar eerder die dag, naar Harry tijdens het optreden voor de kinderen. Een steek ging door zijn borst.
Net achter het optreden had Louis gezien hoe Harry een schattige kleine jongen op het podium van de dirigent gezet had en zijn baton aan de jongen gegeven had. Harry was toen in de cellosectie gaan zitten en speelde een ingebeeld instrument terwijl de jongen hem dirigeerde. Hij negeerde nu en dan het tempo van de jongen, te snel of te traag. De jongen stampte toen giechelend, gefrustreerd met zijn voet. Louis wou net wegkijken, wetend dat hij als een creep naar Harry aan het staren was en dat hij zich zelf tussen de kinderen moest gaan mengen, toen Niall naast hem kwam staan.
"Harry is zo verschrikkelijk goed met kinderen," zei hij en schudde met zijn hoofd. Hij stootte Louis aan met zijn elleboog en leunde wat dichter alsof hij een geheim ging vertellen. "Je zou hem eens moeten bezig zien. Soms verandert hij in Mrs. Doubtfire." Niall's stem ging de hoogte in. "Hellooooo, children!" Hij zwaaide met een los handje en Louis kon het zich al helemaal voorstellen. Louis begon luidop te lachen door Niall's imitatie. "Zie je wel, ik zei toch dat hij nog niet zo slecht is." Louis gaf Niall een vernietigende blik, waardoor Niall alleen maar meer gelijk kreeg.

Zijn mondhoeken gingen lichtelijk omhoog door de herinnering. Ga nou slapen, zei hij tegen zichzelf. Slaap nu verdomme. Het laatste wat hij wou doen was denken aan de zachte blik in Harry's ogen nadat Sophie Becker Jerwood Hall verlaten had. Hij wilde er helemaal niet aan denken. Hij kon er niet aan denken.
Gewoon seks. Nog steeds. Waarschijnlijk, verzekerde hij zichzelf en trok het deken wat hoger. Je heb dit onder controle. Het zal niet uit de hand lopen. Hij onderdrukte het gevoel dat het al uit de hand gelopen was. Ze waren met iets begonnen en Louis wist niet zeker of hij nog wel wilde dat dit zou stoppen. Zelfs al betekende het tegen zichzelf liegen in de nacht.
Gewoon seks, dacht hij. Hij zuchtte en vlocht zijn benen tussen die van Harry, zo moe dat hij uiteindelijk in slaap viel.

Afspeellijst
+ Oops - Little Mix

Heya!!

Laat zeker van je horen in de reacties!

Greetz

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen