Ik jullie graag vertellen waar alle spullen te vinden zijn. Sommige spullen zijn op twee verschillende plekken te vinden, hierbij moet je met de andere personen met die spullen overleggen waar je ze vind.

Waar te vinden

Steekmessen:
De steekmessen zitten om de hoorn heen op random plekken in de grond gestoken. Ze bevinden zich wel op een aardige afstand van de hoorn vandaan.

Dolken:
De dolken zijn te vinden op een grote stalen tafel in de opening van de hoorn

Werpmessen:
De werpmessen zitten in een 'messenmatje' dat is een dat is een lab stof waar houders voor de messen in zitten, die je kan oprollen.
Twee van deze sets zijn uitgerold op de grote stalen tafel in de opening van de hoorn te vinden
Één ligt op redelijke afstand van de hoorn, maar opgerold.

Rugzakken met inhoud 1:
Deze liggen overal verspreid. Er liggen er 2 in de hoorn en 3 rondom de hoorn op verschillende afstanden. (Zie onderaan de inhoud van Rugzak 1)

Rugzakken met inhoud 2:
Aangezien deze inhoud kostbaarder is liggen deze rugzakken dichter bij de hoorn. 2 liggen echt in de hoorn en 2 er net buiten.

Bogen:
Beide bogen liggen in de hoorn. 1 staat tegen de rand van de stalen tafel, de ander hangt aan een rek met zwaarden aan de linker kant.

Zwaarden:
De zwaarden hangen aan de rek aan de linkerkant van de stalen tafel, samen met een van de bogen.

Speren:
De speren staan op twee plekken tegen wand van de hoorn. Twee speren staan aan de rechterkant naast de kleine stalen tafel. De andere speer hangt samen met de bogen en zwaarden aan het rek aan de linkerkant.

Nachtkijkers:
De nachtkijkers werken niet in hemel, maar hier kunnen ze wel door de mist heen kijken. Twee liggen in de hoorn op een wat kleinere stalen tafel aan de rechterkant. De andere twee liggen buitem de hoorn.

Oordoppen:
Deze voorkomen dat je in de trans van de Sirenen-mutilanten komt. Andere manieren om te zorgen dat je hun gezang helemaal niet hoort helpen ook. De oordoppen bevinden zich een langwerpige zwarte doosjes (net als bij kettingen). Twee paar oordoppen liggen op de kleinere stalen tafel aan de rechterkant in de hoorn. De andere paren liggen de hoorn heen in het gras.

Slaapzakken:
Deze liggen overal, behalve in de hoorn. De liggen opgerold en zitten in een hoes, waardoor je de kleur eerst niet kan zien.


Knapzakjes vers fruit + broden:
Overal behalve in de hoorn
Reacties (1)

  • Incidium

    Het verlammend gif dat Andrea krijgt, waar ligt dat?

    3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen