Ik hoop dat het verhaal wat spannend is, ik probeer er wat toffe en spannende elementen in te steken.
x Stefanie.

Met klapperende tanden word ik wakker op mijn schuilplaats. Het is erg donker en koud buiten, waardoor ik besef dat ik eigenlijk binnen hoor te zitten. Als ik wil rechtstaan, zak ik even snel door mijn benen.
'Argon is dood door zijn vader.' hoor ik mijn moeder's stem opnieuw zeggen in mijn hoofd. Op handen en voeten zet ik enkele stappen vooruit, wat ik me enorm beklaag aangezien ik zo mijn schuilplaats verlaat en de hevige, koude wind plots voel.
'Ik wil dat die zogezegde vriendschap stopt. Voorgoed.' hoor ik haar stem opnieuw. Het maakt me zo boos, dat ik mijn handen bal en op de grond enkele keren klop.
'Ik kies mijn vrienden zelf, wat je ook zegt.' zeg ik tegen de nachthemel. Als mijn handen de grond raken, heb ik door de koude amper nog gevoel en voel de harde stoten tegen de grond niet. Ik zucht diep, waarna mijn ogen zich langzaam vullen met tranen. Waarom deed Rose dat? Wist ze dat, dat mijn moeder zo zou gaan reageren? Langzaam aan probeer ik verder te kruipen, tot ik een dikke boom tegen kom en leun met mijn rug er tegen. Ik sluit mijn ogen, om even te denken aan Scorpius en dat zorgt ervoor dat ik het moeilijk krijg om me sterk te houden.
'Ik wil mijn beste vriend op school niet kwijt geraken, niet hem ook.' verbaasd open ik mijn ogen als ik warmte voel. Ik zit in een onbekende, grote huis.
'Meester, meester, een indringer in de gang.' hoor ik een elf zeggen. Een paar tellen later komt er een man met witte haren de gang op waar ik me bevind, maar voor ik hem goed kan zien draait de omgeving voor mijn ogen en val ik in een duistere put.

'Faith?' hoor ik mijn naam enkele keren vragend zeggen. Langzaam open ik mijn ogen en als ik gewend ben aan de sterke lamp die brandt, zie ik Scorpius zitten naast het bed waar ik in lig.
'Scorpius? Waar ben ik?' vraag ik met een schorre stem. Ik ben ingepakt in dekens, maar heb het nog steeds koud.
'Je bent in Malfoy Manor, je was plots in onze gang en verloor kort erna het bewustzijn. Wat is er gebeurd? Toen mijn vader je vond, had je het ijskoud.' legt Scorpius uit, waarna hij me vragend aan kijkt.

Reacties (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen