Foto bij Chapter 2

Als ik de volgende dag wakker word, ga ik naar de badkamer en maak me klaar om naar de studio te vertrekken. Vandaag ga ik al enkele kandidaten zien voor de rol van Four. Ik heb het eerste boek van de reeks al gelezen en het gaat enorm moeilijk worden om iemand te vinden die geschikt is voor de rol van Four, omdat het zo’n sterk en intimiderend persoon is, maar tegelijkertijd ook heel kwetsbaar is. Ik denk niet dat we vandaag al iemand gaan vinden. Mijn screentest doe ik met de eerste jongen die auditie doet voor Four. Als de screentest goed is, ben ik zeker van de rol. Ik ben zo enthousiast en nerveus tegelijkertijd.
Als ik in de studio aankom staat Neil al op mij te wachten. Ik begroet hem en loop dan met hem mee naar de juiste zaal. Als ik toekom staat er al iemand te wachten voor de rol van Four. Als ik dichterbij loop zie ik dat het Miles is. “Miles!” roep ik en ik loop naar hem toe en knuffel hem. Miles en ik hebben samen gespeeld in “The Spectacular Now”. “Hey Shai” lacht hij. “Ik hoorde net dat jij de rol van Tris hebt” zegt hij vrolijk. Ik knik en vertel hem dat ik wel nog mijn screentest moet doen. “Dat zal geen probleem zijn.” Zegt hij lachend. Samen gaan we op onze plaats staan en spelen de scene waarin Four en Tris elkaar ontmoeten.

De scene verliep vlot. Onmiddellijk na het spelen van de scene roept Neil me. Ik loop naar Neil toe. “Je deed het geweldig!” roept Neil uit. Ik bedank hem. “Wat vond je van de scene met Miles?” vraagt hij me. Ik twijfel en zeg dan “Miles is echt een geweldige acteur, maar ik zie hem niet in de rol van Four. Zou Peter niet meer een rol voor Miles zijn?” Ik zie dat Neil er even over nadenkt. Uiteindelijk geeft hij mij gelijk. “Ik zal het hem voorstellen” zegt Neil en hij loopt naar Miles.
Na even twijfelen en enkele overtuigende woorden van mij, neemt Miles de rol van Peter aan. “Ik vind het zo leuk om samen nog eens in een film te spelen” zeg ik tegen Miles en ik knuffel hem.

Na enkele uren zijn alle kandidaten voor de rol van Four geweest. Er zaten veel goede acteurs bij maar geen enkele voldeed aan de eisen voor de rol van Four. De meeste acteurs speelden de stoere kant van Four te veel in plaats van écht stoer te zijn.

Morgen is er een nieuwe dag en komen er weer veel kandidaten voor de rol van Four. Morgen worden ook de audities voor de rol van Caleb gehouden.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen