Xavier is mine! =_= Dit is super verdacht.... DIT LIJKT OP YANDERE-CAN EN SENPAI.... Umgggg

Ik zag dat Izzy boos naar boven kwam. Ik pakte nog een schoen en ging alvast klaar staan als ze de deur open deed. Maar vol verbazing liep ze gewoon door.

Ik legde mijn schoen neer. Ik viel op het bed. " pff..ik heb honger. " zuchte ik. Ik rommelde wat in mijn tassen en laatjes. Later zat ik met 2 koekjes en 3 chocolade repen op mijn bed. Ik wou net een hap nemen. Toen ik aan Kyky dacht. " Hoe gaat het met haar.. Ik hoor niks meer van haar, Ik maak me zorgen." mompelde ik hardop. " het gaat vast wel goed mar haar, maak nou ik niet druk mar." zei iemand . Ik keek op het was Xavier.
Xavier en ik kletsen gezellig. Totdat izzy in de deur opening stond.

" Xavier laat ons eveb alleen!" zei Izzy. "Uhm... Oke." zei hij en liep weg.
" dus Mar jij vind hem leuk he?"vroeg ze met een boterzoet stemmetje. " uhh ja ik vind he-" " NOU PECH WANT HIJ IS VAN MAANDAG MIJ!!" zei ze voor ik mijn zin kan afmaken. " Izzy luister, Ik zou ieder meisje vermoorden om zijn hart te winnen. Wat ik trouwens al heb gewonnen." zei ik.ze deinsde achter uit. Ze schrok blijkbaar van wat ik zei.

Ze rende gillend weg van ik was volgens haar de weg kwijt. Xavier liep binnen. " Ik zou haar vermoorden als ze nog een keer bij je komt." mompelde ik zo zacht.

Reacties (4)

 • Amberfoster

  chlorisse ik zeg toch niet dat ze haar ook gaat vermoorden en ander doet ze het wel in het geheim lichaam en waker verbardne etc.

  3 jaar geleden
 • Duendes

  Moordneigingen be like :')
  Maar ik denk niet dat Xavier haar nog zo leuk vindt nadat ze Izzy, een goede vriendin, vermoordt heeft

  3 jaar geleden
 • Amberfoster

  samanthablaze das wel waar maar dan moet ze wel van Xavier afblijven XAVIEE IS MINE -_-

  3 jaar geleden
 • Samanthablaze

  Hé, maak Izzy nou niet de slechterik! Ze is een leuke lieve meid!

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen