De tweede helft van de wedstrijd is begonnen en ik sta in de aanval. Ik pak de bal en ren meteen naar voren. Maar dat had ik beter niet kunnen doen want iemand tackelt me en ik raak de grond nogal hard met mijn hoofd waardoor ik buiten westen raak. Nou, dit had net zo'n leuke wedstrijd kunnen worden...

Ik kom bij in een onbekende kamer. Ik kijk om me heen. Dan zie ik Jude op een bank zitten voor het bed. "Hey, waar zijn we?" vraag ik. "Je bent wakker, dit is mijn slaapkamer," zegt hij. "Wow! Dit is even groot als dat ons appartement was," zeg ik verbaasd. Ik kom overeind en ga in kleermakerszit zitten. "Hoe voel je je?" vraagt Jude. "Een beetje hoofdpijn maar verder gaat het wel," zeg ik. Ik heb natuurlijk ook wat spierpijn maar oké, dat is niet veel. Ik sta op en ga naast Jude zitten. "Jij weet ook niet wanneer je eens rustig moet gaan zitten, of wel?" vraagt Jude lachend. "Ik wil gewoon verder trainen, we werden ingemaakt," zeg ik zuchtend. Jude knikt begrijpelijk. "Ik ga maar eens naar huis," zeg ik als ik opsta. Meteen daarna begint alles te draaien en ik ga terug op de bank naast Jude zitten.

Na even naar de TV te hebben gekeken zet Jude de TV uit. Als ik op de klok kijk zie ik dat het al 22:30 is. "Mag ik misschien hier blijven?" vraag ik aan Jude. "Tuurlijk," zegt hij terwijl hij knikt. Ik leg mijn hoofd tegen zijn schouder en hij slaat zijn arm om me heen. "Je mag altijd bij mij blijven als je dat nodig hebt," zegt hij. Ik doe mijn ogen even dicht en vergeet alle problemen maar dat duurt maar voor kort. "Morgen beginnen we onze zoektocht naar Alius," zegt Jude. "Ja... en mijn zoektocht naar Mark begint," zeg ik. "Nee, ook dat is onze zoektocht," antwoord hij. Ik knik, hij heeft gelijk. Ik sta er niet alleen voor.

Reacties (3)

 • Amberfoster

  Wow sam dit is kykys stukje he dus ik mag gewoon reageren

  4 jaar geleden
 • Samanthablaze

  Amber, stop met op je eigen hoofdstukken reageren, op deze manier is het gewoon zielig en sneu.

  Grammaticaal zie ik wel grote verbeteringen, super!

  4 jaar geleden
 • Amberfoster

  nEEE KLOPT JE StAaat Er NIeT aLee]EN vOoR

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen