Foto bij Chapter 033

*Die namiddag*
Ik zat op de sofa te tv te kijken met Tessa en Noah. 'Weet je waar ik echt een keer weer zin in heb?.' vroeg Tessa. 'Nou zeg het is!.' geeuwde Noah. 'Uitgaan!.' zei Tessa. 'Omg ja, dat is niet normaal lang geleden of niet?.' grinnikte ik. Tessa knikte, 'Ik denk wel ongeveer een paar maanden!.' zei ze en we knikten. 'Misschien kan dat geregeld worden!.' hoorde ik Rap Monster zeggen die naar ons toe liep. 'Wat bedoel je?.' vroeg ik. Rap Monster gaf me zijn gsm, en ik keek naar de sms die hij gekregen had van Mark.
'Een van mijn jongens heeft gehoord dat Jason en Nathan vanavond in de club aanwezig zijn.
Wat ze daar doen weten we niet, maar het betekend niet veel goeds.
Mark
.
'Zijn volgende doelwit kiezen zeker!.' gromde ik iets en gaf Rap Monster zijn gsm terug. 'Dus....wat doen we nu?.' vroeg Tessa met een glimlach op haar gezicht. 'Zorg dat jullie klaar zijn voor vanavond!.' grinnikte Rap Monster en liep weer weg. Ik schudde lachend mijn hoofd en keek toen weer naar de tv.
Na het eten liep ik de slaapkamer binnen, en keek tussen mijn kleren. Even later trok ik er een setje uit en trok die aan. Ik stylde mijn haren en deed mijn make-up. De slaapkamerdeur ging open en Jimin liep naar binnen. 'Damn!.' grinnikte Jimin en beet op zijn lip toen hij zag dat ik het setje aan had dat hij voor me had gekocht. 'Nou?.' vroeg ik en draaide een rondje. Jimin liep naar me toe en gaf me een kus. 'Je bent echt knap babé!.' grinnikte Jimin. 'Dankje oppa!.' glimlachte ik en sloeg mijn armen om hem heen. Er werd op de deur geklopt. 'Zeg als jullie nog drank willen zou ik maar nu komen, voor alles op is!.' grinnikte Jhope die in de deuropening stond. Jhope keek naar mij en zijn ogen vielen open. 'Damn!.' grinnikte Jhope. Jimin liet me los en keek Jhope zuchtend aan. 'Als je het maar laat!.' gromde Jimin en trok me mee naar de woonkamer toe. Ik plofte op de sofa neer, en ik zag alle jongens mijn kant op kijken. 'Wat?.' vroeg ik. 'Niks hoor!.' grinnikte Jungkook. Jimin sloeg zijn arm om me heen, 'Ja nog even en ik ga slaan!.' gromde Jimin. 'Relax Jimin!.' lachte Rap Monster. 'Iemand is jaloers!.' zong V. 'Ik ben niet jaloers!.' verdedigde Jimin zichzelf. 'Oh ja echt wel!.' zei Tessa. 'Hey hou is op hem te plagen!.' grinnikte ik en schonk wat drinken in.
*Tegen middernacht*
We trokken onze jassen aan en liepen naar de club toe, waar Jason en Nathan zouden zijn. 'Ik hoop zo dat ze geen problemen gaan geven!.' zuchtte Noah. 'Geen idee...met die 2 weet je het echt nooit!.' zei ik. Na een paar minuten kwamen we aan bij de club en leverden onze jassen in bij de garderobe. We liepen de danszaal binnen en ik keek rond. Het is echt niet normaal lang geleden dat we hier zijn geweest, niet te zuinig. 'Oké denk erom we zijn hier voor werk!.' zei Rap Monster. Ik keek hoofdschuddend na Tessa en Noah die al weer te springen stonden op de dansvloer. 'Ach laat ze toch doen, een klein beetje fun kan toch geen kwaad?.' vroeg ik en leunde tegen de bar aan. Het was nog best rustig, maar we waren er ook niet normaal vroeg.
Een aantal uren later was het al veel drukker, maar dan ook echt druk. Ik keek de club rond, maar geen spoor van Nathan....of Jason. Jimin sloeg zijn arm om me heen, 'Ze zijn er nog niet!.' zei hij en ik schudde zijn hoofd. 'Waar zijn Tessa en Noah?.' vroeg Jin. 'Drinken aan het halen bij de bar volgens mij!.' antwoorde Suga. Die 2 hebben de tijd van hun leven tijdens het uit gaan. 'Wat doen we als ze niet komen?.' vroeg V. 'Gemiste kans, volgende keer beter!.' zei Rap Monster.
Tegen een uur of 4 begonnen de eerste mensen de club al te verlaten, maar we hadden Jason en Nathan nog steeds niet gezien. 'Damn.... zouden ze dan toch gelogen hebben?.' vroeg Rap Monster grommend. 'Ik hoop van niet, anders sla ik Mark nog een keer vol op zijn bek!.' zuchtte ik. Jimin drukte een kus op mijn hoofd en grinnikte iets. Ik zag Noah op ons aflopen vanuit de wc's, en ik fronste mijn wenkbrauwen. Ik liet Jimin los en liep naar Noah toe. 'Hey Noah gaat het wel?.' vroeg ik toen ik bij haar stond. Noah probeerde nog nee te schudden maar het volgende moment viel ze neer op de grond. 'Noah!.' riep ik en draaide haar om met haar gezicht naar boven toe. Tessa knielde bij me neer en schudde Noah zacht. 'Noah? Noah!.' riep ze. Ik keek om me heen, er waren nog te veel mensen in de club en ik zag Jin al bezorgd onze kant op kijken. Nog iemand viel me op, en ik haalde mijn haar voor mijn ogen weg. Ik zag Jason bij de nooduitgang staan te grinniken met Nathan, voor ze via de nooduitgang naar buiten liepen. 'JIMIN!.' riep ik zo hard ik kon. Alsof Jimin klaar stond om in actie te komen rende hij ons voorbij, de nooduitgang uit met Jungkook en Jhope achter hem aan. Rap Monster, Jin, Suga, en V liepen naar ons toe. 'Ze moet naar het ziekenhuis!' zei Jin, en V pakte gelijk zijn gsm uit zijn zak en belde 112. Fuck Jason, wat heb je gedaan.. Niet later stonden de ambulance broerders bij ons in de club en ze hesen Noah in de ambulance. 'Jin ga met ze mee, wij wachten op de rest dan komen we ook!.' zei ik. Jin knikte en stapte de ambulance binnen. Ze reden weg en we werden allemaal buiten neer gezet. Ik rilde iets van de kou en keek om me heen. 'Hier!.' zei Tessa en gaf me mijn jas. 'Dankje!.' glimlachte ik iets en trok mijn jas dankbaar aan. 'Wat zou er gebeurd zijn denk je?.' vroeg Tessa. 'Gedrogeerd!.' zei ik. 'Door wie?.' vroeg Tessa geschrokken. 'Jason, wie anders?.' vroeg Suga. 'Hij was dus wel in de club, wachtende op het juiste moment om aan te vallen klootzak dat het is, ik maak hem echt dood!.' gromde ik. We zagen Jimin en de jongens al op ons af lopen. 'En?.' vroeg Rap Monster. 'Niks!.' zuchtte Jungkook. Jimin sloeg zijn armen om me heen. 'Is ze naar het ziekenhuis?.' vroeg Jhope. We knikten. 'Drugs?.' vroeg Jimin. 'We vrezen van wel!.' zuchtte Rap Monster. 'Laten we maar die kant op gaan, het duurt nog wel even voor we er zijn!.' zuchtte Tessa. We liepen naar het ziekenhuis toe, en iedereen was onderweg gewoon muisstil.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen