De kamer was kleiner dan de kamers die het ons tot nog toe had laten zien, niet veel groter dan onze slaapzaal in de leerlingenkamer. Maar hij was rood. Heel erg rood. De licht rode muren waren half bedekt met donker rode lakens, met zwarte versieringen op in allerlei vormloze krullen. Op de parketten vloer lag een dik, pluizig rood tapijt waaruit in het midden een grote zwarte paal tot aan het plafond reikte en her en der stonden kleine, niet bij passende tafeltjes vol met brandende kaarsen. En in het midden een kingsize hemelbed. Een bed! Het leek net een kamer uit het huis van plezier dat ik ooit een keertje bezocht had met enkele vrienden.
Ruby volgde ons de kamer in en stapte uit haar hakken, waarna ze haar voeten in het dikke tapijt liet wegzakken. ‘Dit zal wel voldoen, denken jullie ook niet? Veel gezelliger dan die overvolle leerlingenkamer.’
Mijn hart klopte in mijn keel toen ik eindelijk snapte wat ze bedoelde. Ze was helemaal niet van plan om wraak te nemen voor ons schaamteloze geflirt. Ze wilde ons aan ons woord houden.
Ruby wandelde blootvoets richting het bed, waar ze verleidelijk tegenaan leunde. Steunend op één voet, de andere verleidelijk opgetrokken waardoor haar jurkje omhoog kroop, ons nog nét geen zicht gevend op haar slipje. ‘Waar wachten jullie op? Strip.’ Beval ze.
‘Allebei?’ vroeg Blaise dommig. Uit het veld geslagen keken we elkaar aan, het antwoord al wetend. Blaise en ik waren al beste vrienden sinds de peuterschool, onafscheidelijk sinds we onze eerst chocokikkers hadden gestolen van een halfbloedkind. We hadden lief en leed gedeeld, samen opgegroeid onder het strenge oog van onze ouders. We hadden onze best wel gênante tienerjaren meegemaakt, elkaars veroveringen bejubeld en gelachen om de blauwtjes die we gelopen hadden. Maar dit was iets wat we nog nooit gedeeld hadden. Iets wat zelfs nog nooit in ons opgekomen was.
‘Allebei.’ Bevestigde Ruby smalend. ‘Tenzij jullie grootspraak van daarnet alleen maar gelogen was, natuurlijk. In dat geval ga ik met alle plezier opzoek naar Castrallo.’
‘De enige wie ooit plezier zou hebben aan Castrallo is misschien zijn kat.’ Snoof Blaise. Hij keek me even afwachtend aan, alsof hij zich afvroeg hoe we ons hier nu weer konden uitlullen.
Mijn hersenen draaiden overuren, tientallen uitvluchten verzinnend over hoe we hier onderuit konden komen. Maar één gedachte drong zichzelf steeds weer naar de voorgrond: Ruby blufte nooit. Als we hier weggingen zonder te doen wat ze ons vroeg, zou ze echt opzoek gaan naar iemand anders. De gedachte van iemand anders die haar lichaam met zijn vettige handen zou aanraken vervulde me van jaloezie. We hadden haar net terug, ik was er niet aan toe om haar nu al te moeten delen. Om haar ooit weer te moeten delen. En was dit niet wat ik wilde? Haar de mijne maken? Ruby, Blaise en ik hadden zoveel meegemaakt vroeger. Waren altijd het vrolijke trio waar iedereen voor uitwijkt. Zou het zo vreemd zijn om deze stap dan ook met ons drieën te zetten? Voordat ze me kon zien twijfelen grijnsde ik arrogant. ‘Als “my lady” denkt dat ze ons beiden aan kan, wie zijn wij dan om haar een pleziertje te ontzeggen?’ Demonstratief trok ik mijn schoolgewaad over mijn hoofd en gooide het naast me op de grond. Blaise knikte dapper en volgde mijn voorbeeld.
‘Mooi zo, nu jullie shirt en schoenen, heren.’ Beval ze. Gehoorzaam deden we wat ze vroeg, waarna ik ook mijn horloge en toverstok naast me neergooide. Ook onze broek volgde al snel. Even aarzelde ik bij de rand van mijn boxer, wetende dat er hierna echt geen weg meer terug zou zijn. Maar uiteindelijk haakte ik toch mijn vingers achter de rand van mijn boxer.
‘Stop!’ beval Ruby. Geschrokken liet ik de stof los. ‘Wat zijn jullie nu weer van plan?’ vroeg ze quasi verbaasd.
‘Wat jij gevraagd hebt, strippen.’
‘O arme jongens, ik denk dat jullie me helemaal verkeerd begrijpen. Ik wil dat jullie je grootspraak van daarnet bewijzen. Niets anders. En als ik het me goed herinner zei Blaise heel duidelijk dat “het genot van een vrouw” geen geheimen voor jullie heeft.’
‘Dat klopt.’ Knikte Blaise weifelachtig.
Glimlachend kwam Ruby overeind van het bed. Haar vingers gleden naar haar rug, waar ze tergend traag de ritssluiting van haar jurkje naar beneden schoof. Haar jurkje gleed over haar schouders heen naar beneden om op een hoopje op de grond te vallen, haar prachtige lichaam onthullend. Haar slanke benen gingen over in een sexy groen kanten slipje, dat perfect bij haar bh paste, die ons al deed fantaseren over wat er onder de stof schuil ging. Mijn erectie duwde pijnlijk tegen de stof van mijn boxer, schreeuwend om bevrijd te worden. Verleidelijk heupwiegend stapte ze ons tegemoet. Haar rechterhand vond mijn borstkast en maakte cirkelende bewegingen over mijn gespierde torso, waar ze verlangend naar keek. Haar linkerhand deed hetzelfde bij Blaise, wiens gezicht langzaamaan zo rood als een de kamer werd. ‘Nou, volgens mij heb ik helemaal niets gehoord over jullie genot, toch?’ smaalde ze zelfvoldaan. ‘Dus is er geen reden om die boxers uit te trekken, dacht ik zo.’


Hoop dat jullie al uit kijken naar het volgende stukje;)

Reacties (1)

  • Histoire

    Draco zegt dat hij haar niet wil delen en dan komt die Blaise daar tussen.

    3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen