Foto bij Waking Up In His House

Ik wordt langzaam wakker. De zon schijnt door een kiertje van het gordijn. Met mijn ogen als sleetjes kijk ik naar de wekker. Hij slaat 08:56. Mooie tijd om op te staan. Ik draai me om, er van uit gaand dat ik Dylan kan wekken met een kus, maar als ik me omdraai ligt hij er niet. Ik luister of ik kan ontdekken waar hij kan zijn. Misschien onder de douche of beneden. Ik hoor zachtjes wat muziek komen van beneden. Hoe lang zou hij al wakker zijn? Ik sla de deken van me af en ga op zoek naar iets om aan te trekken. Ik heb geen zin om me aan te kleden. In de kast vind ik een badjas die ik aan trek. Ik loop zachtjes de trap af. De geur van vers gebakken eigen wordt steeds sterker. Als ik de hoek om loop zie ik Dylan staan. Alleen in zijn pyjamabroek een eitje aan het bakken terwijl de klanken van Rockabye met Sean Paul uit de boxen klinkt. Ik hou van dat nummer! Ik sta nog even te kijken naar Dylan. Hoe zijn spieren in zijn rug soms aanspannen en ontspannen en hoe zijn schouderbladen meebewegen met de muziek. Ik loop zachtjes iets verder naar hem toe. Hij heeft me nog niet opgemerkt. Ik hoor hem ook af en toe zachtjes neuriën en soms komt er een woordje mee. Ik knijp mezelf om te kijken of ik niet droom, maar het doet pijn dus ik droom niet! Het is echt. Hij staat hier echt voor me. Met zijn geweldige lijf. Ik kan het niet meer aan en de laatste meters ren ik op hem af. Ik wikkel mijn armen om zijn middel en knijp hem bijna fijn.
"Heeeeey. Was je al wakker!"
"Heb je ook een eitje voor mij??" Vraag ik terwijl ik hem nog steeds stevig vast hou.
"Hè hè..." Hij lacht ongemakkelijk.
"Ikkeeh dacht, jij slaapt nog wel een uur, dus ik heb nu alleen een eitje voor mezelf"
Ik laat hem los.
"Dylan O'Brien, dan ken je me blijkbaar nog niet goed genoeg. Ik kan namelijk de geur van lekker eten niet weerstaan. Als het mijn neus binnen dringt wordt ik wakker. Maar ik had eigenlijk toch meer trek in een tosti"
"Oh ik maak wel een tosti voor je. Ik had laatst een lekker recept gelezen" Zegt Dylan enthousiast.
"Ik wist niet dat jij van koken houdt" Dat is een leuke bijkomstigheid.
"Ik kan ook bijna nooit koken omdat ik altijd onderweg ben of op de set. Maar als ik de kans heb vind ik het heerlijk. Kennen wij elkaar wel goed genoeg?" Zegt hij overdreven verbaasd.
"Ja ik ken jou goed genoeg, en jij mij" Ik geef hem een speelse stomp op zijn schouder.
"AUW" hij doet net alsof hij ontzettend veel pijn heeft en wrijft over de plek.
"Nou schiet op met die tosti. Ik heb honger. Of ik eet alsnog je eitje op!" Zeg ik terwijl ik me omdraai en plaats neem op de bank.
Na 10 minuutje komt Dylan uit de keuken met het ontbijt. Gebakken eieren voor hem en een tosti voor mij.
"Zo, wat gaan we doen vandaag. Ik heb nog één vrije dag en daarna moet ik weer aan het werk" zegt Dylan als hij naast me heeft plaatsgenomen.
"Jij wilde me LA toch nog een keer laten zien?"
"Ja, maar ik weet niet of het handig is eigenlijk. Er gaan nog steeds allerlei verhalen rond over mijn breakdown en ik weet niet wat ze gaan zeggen als de paparazzi mij met jou zien. Ik wil niet dat ze achter jou aan gaan zitten"
"Ja dat is waar. Dan weet ik het ook niet" Zeg ik teleurgesteld.
"Laten we eerst maar een het ontbijt op eten. Dan zien we wel weer verder"
Dylan zet de TV aan op MTV, waar we onszelf zien verschijnen op een foto in de bar gisterenavond.


*... Nadat Dylan O'Brien een aantal dagen geleden plotseling de set van The Maze Runner verliet en de geruchten rond gingen dat hij een breakdown zou hebben is hij gisterenavond gespot in een bar met Tyler Posey en een mysterieuze blonde vrouw. Volgens onze bronnen leek O'Brien volkomen normaal. Ze kwam met zijn drieën maar bij het verlaten van de bar scheidde de wegen van Posey, O'Brien en de vrouw waarna O'Brien en de vrouw samen hun weg vervolgde. De vraag is, wie is die blonde mysterieuze dame....*

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen