YEAH!!!! 50ste deeltje alweer!!!
Bedankt voor alle abo`s en reacties!!!

Tom pov

Ik zat rustig met Ria een film te kijken op mijn kamer. “Lief, wil je morgen mee stappen?” vroeg ze en keek op naar mij. “Als we niet in de studio bezig zijn, ga ik wel mee stappen, met wie gaan we dan?” “Met een paar vriendinnen en jij dan?” “Als je met al je vriendinnen gaat, ga ik niet mee, sorry hoor lief” “Oké, en als wij eens gaan stappen met je broertje erbij? Dan ben jij ook niet zo alleen?” “Ik kan Georg ook vragen, weet niet of Bill mee gaat” Verbaasd keek Ria mij aan. “Waarom zou hij niet mee willen gaan?” vroeg ze verbaast naar mij. “1 van mijn zusje is aangevallen en hem kende is die daar heel bezorgd over” “Mooi afleiding voor hem!” Ik knikte dat ze daar gelijk in had. “Ik vraag hem wel, denk dat Georg sowieso wel mee gaat, Gustav is bij zijn gezinnetje” “Is goed lief” Ze gaf mij een kus en legde zich weer rustig tegen mij aan. Rustig keken we naar de film.

Na een tijdje was de film afgelopen. Ria stond op. “Ik moet werken, kan ik vanavond hier slapen?” vroeg ze en ik knikte dat het goed was. “Nee, ik zie je morgen wel weer, doe je wel voorzichtig?” “Doe ik lief” Ze gaf mij een kus en even zoende we. Toen we geen lucht meer kregen lieten we elkaar los. “Succes met je opdracht, gaat je vast lukken” zei ik lief. “Danke liefje, ik zie je morgen, ik app je er oer welke club” Ik knikte dat het goed was en rustig pakte ze alle spullen. Helemaal liep ze rustig mijn kamer uit en ging naar der werk toe. Ik stond rustig op en liep naar Georg zijn kamer. Daar was Georg aan het oefenen. “Hebben jullie in om morgen te gaan stappen?” vroeg ik Rustig. ZE keken alle twee op naar mij en knikte. “Ik wel, even lekker losgaan” zei Georg meteen. “Ik denk het ook wel” zei Bill zachtjes. Ik knikte dat het goed was. “Ik ga naar Melanie, even kijken hoe het gaat” Meteen liep ik naar de kamer van Melanie toe.

Ik liep in de kamer van Melanie in. Ze keek op toen ik de kamer in liep. “Hey Tom” “Hey, gaat het hier?” “Ja, heb net nieuwe spuit gehad dus nu gaat het wel weer” “Gelukkig maar, en je koorts?” “Die is al gezakt een beetje” “Gelukkig maar” Blij knikte ze dat het klopte. “Zou je mij naar Angel willen brengen?” vroeg ze zachtjes. “Tuurlijk meis” Rustig tilde ik der op en liep naar de kamer van Angel toe.

Angel pov

Ik lag rustig op bed met de kruik op bed. Volgens mijn vader heb ik gekneusde ribben en flinke bult op mijn hoofd. Door de slagen doet mijn hele buik zeer maar daar kan die nu niet veel aan doen zegt die. Ik moet alleen op lette dat geen koorts krijg of benauwd word. Dan moet ik naar het ziekenhuis toe. Ik hoop het niet maar het is afwachten. Mijn deur ging open en ik zag Melanie en Tom binnen lopen. Tom zetten Melanie op mijn bed neer. “Als je terug wilt roepen, ik ben even drinken halen” Melanie knikte dat het goed is en rustig liep Tom mijn kamer weer uit. Meteen keek Melanie naar mij. “Je ziet er niet uit” zei ze meteen. “Heb me ook weleens beter gevoeld” zei ik eerlijk en ging een beetje rechtop zitten maar kreunde van de pijn. “Je moet blijven liggen” zei ze bezorgd. “Ik blijf ook wel liggen” “Ook doen, je bent uitgeput nog steeds en nu aangevallen zussie” “Ik moet ook blijven liggen van pap, en op lette dat geen koorts krijg of benauwd wordt” Melanie en legde der rustig neer.

“Hoe voel jij je dan?” vroeg ik rustig. “Het gaat wel, de medicijnen helpen wel maar ben nog niet beter” Ik knikte. “Wie was het wie je heeft aangevallen?” “Nina, die mij rol wilt” Melanie keek meteen boos. “He, doe je rustig” “Ze moet oppassen, ik doe der wat als der tegen komt” “Voorlopig gaan we nergens heen” “Ja dat is waar, eerst alle twee goed op knappen” Ik knikte dat het waar is. “De tweede aflevering is af wil je hem zien?” vroeg ze rustig. “JA TUURLIJK!” zei ik blij maar kreunde al snel. Mijn buik en ribben deden zeer. Melanie pakte mijn laptop en startte de aflevering op. Samen keken we naar de aflevering.

De aflevering was niet afgelopen toen pap binnen kwam met Simone. “Hier was je dus” zei Simone grinnikt en gaf mij als Melanie een kommetje met fruit. “Kijk maar wat jullie op krijgen” WE knikte en ze liep de kamer meteen weer uit. Pap pakte de thermometer op. “Ik ga even kijken hoe het gaat, bij beide” Melanie als ik knikte. Eerste keek pap bij Melanie. Hij meet te der koorts. Toen het piepje hoorde keek die erop. “Het is een klein beetje gezakt” zei me vader. Blij keek Melanie meteen. Dat is goed nieuws. Pap deed hetzelfde bij mij. “38,1, heb je meis, even in de gaten houden bij jou” “Is goed” zei ik rustig. Pap knikte en liep mijn kamer weer uit. “Zullen wij samen naar captain Amerika kijken?” stelde ik voor. “Ja is goed, heb ik ook wel zien in” Ik knikte en drukte de tv aan en zetten netflix op. Rustig zocht ik captain Amerika films op zetten de film aan. Rustig keken we samen naar de film.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen