Foto bij Deel 54

Tom pov

Boos liep ik door mijn kamer in. Waarom nou weer! Kwaad schopte ik een stoel om. Dat hielp nog niet maar ergens luchtte het ook weer een beetje op. “HEY WAT GEBEURD ER!” riep die Matthew van beneden naar mij toe. “NIKS! HET GAAT GOED” riep ik terug en begon me om te kleden. Ik wilde even gaan rijden. Die woede kwijt te raken en me gedachtes rustig te krijgen. Voor ik dingen ga doen waar ik spijt van ga krijgen. Ik pakte mijn helm uit de kast en liep naar beneden toe. “Matthew wil jij misschien op Melanie lette? Moet even weg” zei ik boos. “Ja ik let wel op der, komt goed” Melanie keek bezorg naar mij maar ik probeerde der gerust te stellen door te glimlachen. Ik liep naar de garage toe en haalde mijn motor eruit. Tijd om even te rijden.

Rustig reed ik door de straten en snelweg. Motor rijden werkt altijd kalmeren voor mij samen met de muziek. Alleen nu sloop ik geen gitaar als woedend ben. Ik kreeg een app van een vriend hier die Ria had gespot. Alleen was ze wel intiem met een jongen. Ze waren elkaar aan het tongen en ze was helemaal blij. Ze heeft gewoon een ander! Die vriend die het had geappt vertelde dat ze wel vaker zo intiem waren helemaal als ik op tour was. Geloof me maar dat dit ga uitzoeken. Alleen Ria is niet de enige die iemand leuk vindt. Ik voel ook gevoelens voor iemand anders maar daar mag ik niet mee… ze weet het niet en dat wil ik zo ook maar houden. Anders krijgen we alle 2 problemen. Ik stopte voor een soplicht en liet een zucht los. Het motorrijden heeft wel geholpen. Ik besloot maar naar huis te gaan.

Thuis aangekomen zetten ik de motor weer in de garage en liep naar binnen toe. Ik zag dat Matthew en Melanie nog steeds op de bank zaten. Melanie keek op toen ik binnen kwam. “Gaat het weer Tom?” Ik knikte dat het klopte. “Ja het gaat weer, sorry van mijn gedrag van eerder” zei ik eerlijk. “Wat is er dan?” “Ria heeft waarschijnlijk een ander” zei ik zo rustig mogelijk maar voelde me al voos worden. “Het komt wel goed, Bill belde net, Angel is wakker maar moet nog wel in het ziekenhuis blijven” Ik knikte en kwam bij hun zitten. “Blijf je eten Matthew?” vroeg ik rustig. “Als het niet erg is?” “Nee, denk dat het voor Melanie ook wel leuk is” Melanie moest glimlachen en knikte. “Dan gaan is het geregeld” We mesten allemaal glimlachen en kletsen nog een beetje na.

Angel pov

Nog slaperig lag ik nog wakker te worden. De narcose is nog niet helemaal uitgewerkt. Pap en Simone keken opgelucht naar mij. “Hoe voel je nu meis?” vroeg pap bezorgd. “Voel niet veel, die pijnstillers helpen ook nog en de narcose is nog niet uitgewerkt” zei ik zachtjes. Bill kwam weer binnen gelopen. Hij had Melanie gebeld voor mij. Zodat ze weet dat ik weer wakker ben en dat alles goed gaat. “De dokter zal zo wel komen kijken bij je” zei Simone en ik knikte dat het klopt. “Ben al blij dat je weer wakker bent” zei pap opgelucht. Ik moest grinnikend maar al snel voelde ik me ribben die nog steeds gekneusd waren. “Voorzichtig meis” zeiden Simone en Bill in koor. Ik schudde me hoofd en ineens ging de deur open. De dokter kwam binnen gelopen. “Ik wil even controleren of alles goed is” Meteen stonden Simone, pap en Bill op en lopen mijn kamer uit.

De arts bekeek de wond en vertelde dat de operatie goed was gegaan. “Je moet hier nog even blijven om zeker te weten dat alles goed blijft gaan” Ik knikte dat het goed was. “De hartbewaking en infuus blijf daarom nog even houden” “Oké is goed” zei ik zachtjes en de dokter schreef het allemaal op. “Hoe lang moet ik nog blijven dan?” “2 dagen en dan gaan we kijken of alles nog steeds goed gaat” Ik knikte. Dat valt nog wel mee. “Was jij zwanger?” Ik schrok op van die vraag. “Wat? Nee! Hoe komt u daar nu weer op!” vroeg ik verbaasd. “We dachten het te zien tijdens de operatie. “Nee ben niet zwanger, ben gewoon ongesteld” Hij knikte en schreef het op. “Oké ik ga weer en rustig aan doen, je lichaam moet nog flink herstellen” Ik knikte en de art verdween.

Meteen kwamen pap en Simone weer binnen. “En?” Ik vertelde wat de arts had gezegd, alleen over die zogenaamde zwangerschap zei ik maar niet. Anders kilt pap die dokter nog. De deur ging open en Bill kwam binnen gelopen met een grijns op zijn gezicht. Verbaasd keek ik hem aan. “Wat is er?” “Pickachu” Hij haalde een pickachu balloon achter zijn rug vandaan. Ik moest erdoor glimlachen. “Superleuk en grappig” zei ik blij. Ik hoorde mijn ouders ook grinniken. Bill moest glimlachen en maakte hem vast aan mijn bed. “Omdat me schuldig voel” zei die zachtjes. “Is niet jouw schuld Bill, maar van Nina die heeft me aangevallen” Hij knikte en kwam bij me zitten. Pap en Simone gingen na een tijdje naar huis toe. Alleen Bill bleef bij mij en we kletsen over hun nieuwe album.

De deur ging open en Georg kwam binnen gelopen. “Ik dacht, laat ik maar even kijken hoe het met je gaat en heb drinken voor jullie” zei die. Hij gaf ons alle twee een flesje water. Dankbaar dronk ik er beetje van. Had best dorst nu. “Hoe gaat die nu?” “Het gaat, word nog in de gaten gehouden… hoe is het met me zusje?” vroeg ik bezorgd. “Matthew is der op komen bezoeken, ze is ngo wel wankel maar gaat wel goed” Opgelucht haalde ik adem. We kletsen met zijn drieën nog een beetje tot Georg naar huis ging. Hou zou nog even naar zijn moeder en ik werd weer een beetje moe. “Kom je bij me liggen?” vroeg ik zachtjes aan Bill. “Mag dat wel?” vroeg die bezorgd. Ik knikte. Voorzichtig legde die naast me neer en wreef door me haren. Dit voelde best fijn aan zo…

Reacties (1)

  • DreamMachine

    aahhww ik wil echt weten of Bill ook zo is int echt haha we schrijven meestal altijd zo lief over hem:)
    Snel weer verder!!(flower)

    3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen