Foto bij Deel 56

Tom pov

Ik liep mijn kamer in en Ria volgde mij rustig. Ik sloot mij kamer. Ria nam plaats op mijn bed en keek mij aan. “Tom het is niet wat je denkt” Ik trok een wenkbrauw op en keek der aan. “Wat moet ik er dan van denken?” zei ik zachtjes en voelde de woede weer in me opkomen. “We zijn gewoon vrienden” zei ze rustig maar ik voelde mijn woede meteen weer meer opkomen. “Nou ik tong niet een vriendin!” siste ik kwaad. Geschrokken keek rai mij aan “Tom liefje” “Noem me geen liefje” zei ik nijdig. Ik moet echt mijn best doen om niet te gaan schreeuwen. Ze doet net of er niks aan de hand is.

“Er zijn foto’s waarop jullie duidelijk meer zijn dan alleen vrienden Ria, vrienden van mij hebben jullie ook vaak gespot!” “Die vrienden van jou kunnen het ook mis hebben! Ik hou alleen van jou” zei ze met een nep traan over der wang. Ze kan heel goed nep huilen vanwege der werk. “Wat is dit dan?” Ik pakte mijn mobiel en opende het mapje waar alle foto’s in staan van haar en der lover. Geschrokken keek Ria naar alle foto’s en keek toen naar mij. “Je ging meer met hem om als ik aan touren was, dus leg mij het nu maar weer verder uit” zei ik nijdig. “Jezus wat maak je er een probleem van! Ik ben blij dat die beter in bed is” Snel sloeg ze der hand voor der mond. Ik kreeg hele grote ogen bij die woorden. Ze gaat ook met hem naar bed! Dan noemen ze mij een player! Woest keek ik der aan. “JIJ BENT NIET TE GELOVEN! JIJ VERTREKT NU EN KOMT ER NIET MEER IN!” riep ik woest uit. “Tom lieverd” “NOEM GEEN LIEVERD! VERTREK! NU!” Ik probeerde de tranen tegen te houden die nu voelde. Ria stond op en vertrok rustig mijn kamer uit.

Toen Ria weg was ijsbeerde ik door mijn kamer om alles te verwerken. Als ik dus aan het touren ben gaat ze naar hem toe. Ik pakte mijn sigaretten en liep naar beneden ne meteen de tuin in. Melanie en Matthew keken verbaasd op naar mij. Ik merkte het niet echt en plofte op een stoel in de tuin. Ik stak een sigaretten op en rookte rustig weg. Dit help me om te ontspannen nu. “Tom?”

Geschrokken keek op naar Melanie die bezorgd vanuit de deuropening keek. “Hey meis, jij moet niet lopen” Ik voelde me door de aanwezigheid van Melanie meteen kalmeren. Ze schudde der hoofd en liep wankel naar mij toe. Toen ze bij mij zakte ze door der benen maar ik greep der op tijd. “Je moet rusten meis” “Er is iets, we hoorde je schreeuwen” zei ze en keek naar mij. “Ria gaat vreemd als ik op tour bent” zei ik zachtjes. Verbaasd keek Melanie mij aan. “Meen je niet” Ik knikte dat het wel klopte. “Kom ik breng je naar binnen” Ik tilde der op en liep naar binnen. Ik egde der weer voorzichtig op de bank bij Matthew neer. “Het komt wel goed Tom” zei ze achtjes en ik knikte. Ik gaf der medicijnen en plofte toen ook op de bank. Afwezig keek ik mee naar de film die ze aan het kijken waren.

Angel pov

Toen alles op was lachte Bill en ik lief naar elkaar. “Was het lekker meis?” Ik knikte en legde me meteen tegen Bill aan. Zijn warmte voelde fijn aan. “Dat leuk om elkaar te voeren een keer” zei ik grinnikte. Ik hoorde Bill ook grinniken en hij wreef weer door mijn haren. “Ja dat was zeker heel erg leuk, hoe voel jij je nu?” vroeg die rustig. “Voel niet zo veel door de morfine” “Maar niet misselijk enzo meer?” “Nee, dat niet meer” “Gelukkig maar, maakte me wel zorgen” “Het gaat weer goed komen met mij Bill, geloof mij maar” Hij knikte en wreef rustig door mijn haren heen. “Wat wil je den meis?” “Iets wat niet veel energie kost, ben echt moe nog steeds” “Je hebt ook te veel gewerkt en net geopereerd, je lichaam moet opladen” Ik knikte dat het klopte. “Ik moet de studio maar eens bellen, dat voorlopig niet kan komen werken” zei ik zachtjes. “Dat lijkt me wel een heel slim plan, anders sluit ik je op hoor” Ik moest grinniken en pakte mijn mobiel van tafeltje. Ik zocht het nummer van Ella op. Zij kan de rest wel voor mij regelen. Ik drukte op bellen en al snel nam ze op.

E: Met Ella

A: Hey Ella met mij

E: Angel! Ik wilde je net gaan bellen! Ze willen morgen weer gaan draaien en als het kan foto’s maken

A: Dat gaat niet door, ik ben vannacht met spoed opgenomen en geopereerd.

E: Oh nee! *schrikt van het nieuws* Hoe gaat het nu dan met je?

A: Lig aan de morfine en ben nog slapjes en nog erg moe

E: Wow dat is echt heftig! Ik zal doorgeven dat je niet kan komen, zullen ze alleen niet blij mee zijn

A: Ik kan er niks aan doen en kan je meteen iets anders voor mij doen? *Bill kijkt mij verbaasd aan*

E: Tuurlijk! Wat kan ik voor je doen?

A: Een aanklacht tegen Nina startte?

E: Wat is er allemaal gebeurd bij jou? Ik snap er niet veel meer van

A: Nina heeft me in elkaar geslagen eergisteren toen naar de studio zou moeten. WE dachten dat alles goed ging met me en alleen gekneusde ribben zou hebben. Ik begon ineens bloed ook op te spugen en koorts te krijgen. Bill, je weet wel 1 van mijn stiefbroers en mijn vader hebben me naar de eerst hulp gebracht. Ik bleek een bloeding te hebben. Ze hebben me met spoed geopereerd. Ik lig nu nog steeds in het ziekenhuis. Ze houden me nog een tijdje in de gaten.

E: Wow! Dat is echt heel heftig. Doe alsjeblieft rustig aan en herstel rustig. Ik regel alles hier voor je. Bel me maar als je weer mag werken

A: Danke Ella je bent de best!

E: Dat weet ik toch *grinnikt* Beterschap en we houden contact

A: Is goed en succes


We hingen alle twee rustig op en Bill keek mij aan. “Is het geregeld?” vroeg die rustig. Ik knikt dat het klopte. “Ja ze regelt alles voor me” “Gelukkig maar, en nu gaan we film kijken” zei die grinnikt. “Is goed word ook weer een beetje moe” zei ik eerlijk. “We gaan film kijken kan je lekker hangen” Ik knikte en legde me goed tegen Bill aan. Rustig startte die Iron man op. Rustig keken we samen naar de film.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen