Foto bij Deel 60

BEVAT 16+!!! JE BENT GEWAARSCHUWD!

Tom pov (16+)

Rustig kuste we elkaar. Beide genoten we van de kus. Na een tijdje lieten we elkaar los en keken elkaar blozend aan. Ik glimlachte lief naar Melanie. “Zullen we zo weer naar huis gaan? Jij mag nog niet te lang buiten zijn en moet rustig aan doen” Melanie knikte blozend en rustig floot ik de honden terug. Meteen kwamen ze naar ons toe. We maakte der riemen vast en ik sloeg een arm om Melanie heen. Samen liepen we rustig naar huis toe. “Vond je het wel even fijn om naar buiten te zijn” vroeg ik rustig. “Ja het was even fijn, danke Tom” Ze lachte blij waardoor ik me ok meteen stuk blijer begon met voelen. Thuis aangekomen lieten we de honden los en deden ons jas uit.

Ineens voelde ik een bepaalde spanning ontstaan tussen mij en Melanie en ik keek naar Melanie. Ze keek naar me of ze wilde zeggen dat ze het ook voelde. Ik drukte me lippen weer op de haren en rustig kuste we elkaar. Man! Wat voelt dit goed! Zachtjes vroeg ik om toestemming en Melanie gaf het meteen aan me. Rustig speelde onze tongen met elkaar. Zachtjes liet Melanie een kreun los. We lieten elkaar los en keken elkaar aan. “Tom please” zei ze zachtjes en ik zag aan der ogen dat ze wilde. “Weet je het zeker? Kan je het aan?” vroeg ik nog wel voor de zekerheid en wreef over der wang. Der wangen kleurde zachtjes rood wat er heel schattig uit zag. “Ja, ik voel me goed en wil heel graag” zei ze zachtjes. Ik tilde der op en liep naar mijn kamer toe.

Zachtjes legde ik der neer en kuste der weer. Zachtjes kuste ze mij terug. Zachtjes wreef ik over der lichaam en ze liet zachte kreunen los. Ik ging met me handen onder der shirt door en pakte der borsten vast. Melanie kreunde en stopte de kus. Zo kreeg ik de kans om der shirt ut te doen. Toen der shirt uit was keek ze mij blozend aan. Verbaasd keek ik der aan. “Wat is er?” vroeg ik zachtjes. “Dit wordt mijn eerste keer” zei ze blozend. Ik moest grinniken, was zo schattig dat ze bloosde. “Ik zal zachtjes doen, komt goed” zei ik en deed der bh uit. Zachtjes nam ik een tepel in mijn mond en zoog er zachtjes aan. Meteen hoorde Melanie kreunen. Rustig ging ik door en masseerde de andere borst. Melanie begon steeds harder te kreunen en de tepels begonnen harder te worden.

Ik gaf kusjes naar onder en deed der broek en slipje uit. Zachtjes zetten ik der benen iets uit elkaar en zag dat ze al aardig nat was geworden. “Jij bent al opgewonden” zei ik en keek naar der. Ze keek mij blozend. Rustig begon ik der te likken en hoorde meteen harder kreunen te ontstaan. Ik kreeg er een stijve van der gekreun. Toen ze begon te trillen stopte ik en deed mijn shirt uit en zag dat Melanie der mond open viel. Ik moest grinniken en deed mijn broek en boxer ook langzaam uit en zetten mijn topje tegen der opening. “Ben je er klaar voor?” vroeg ik zachtjes. Ze knikte en langzaam liet ik me in der glijden. Ze keek pijnlijk even en kneep in de lakens. “Gaat zo over in genot” zei ik zachtjes en kuste der lief. Ze kuste terug en zachtjes bewoog ik in der. Zachtjes begon ze te kreunen en ik ook. Ik ging iets sneller en onze kreunen werden harder. Begon te trillen en kwam al snel klaar. Even later begon ik ook te trillen en kwam ook klaar. Hijgend liet ik me naast neer vallen. Melanie legde zich tegen mij aan en zachtjes wreef ik door der haren. Beide hijgde we na van wat er net allemaal gebeurde.


Angel pov (16+)

Rustig zoende ik Bill en man die jongen kan goed kussen! Echt niet normaal. Bill vroeg al snel op toestemming met zijn tong. Ik gaf toestemming en meteen greep die zijn kans. Bill begon zachtjes over me lichaam te wrijven maar lette wel op mijn wond. Die was gelukkig wel goed ingepakt. Hij trok me op zijn schoot toe en stopte de kus. “Kan ik wat proberen, mag dat?” vroeg die voorzichtig aan mij. “Let wel op het verband en infuus” Ik wees naar me hand waar infuus in zat en verband op me buik. Hij knikte. “Doe ik wel” ik knikte dat dan het wel mocht. Zachtjes begon die kusjes te geven in me nek naar mijn borsten. Ik liet een zacht kreuntje los. Ineens zoog die aan mij tepel waardoor ik even schrok. Bill hield me goed vast en speelde met mijn borsten. Ik begon steeds harder te kreunen.

Bill stopte na een tijdje en keek naar mij. “Gaat het nog met je?” Ik knikte dat het nog wel ging. Bill glimlachte. “Je vond het wel lekker he?” Ik moest blozen en knikte dat het klopte. Bill kuste me weer ineens en meteen kuste ik terug. Bill ging met 1 hand naar onder toe en ineens wreef die over me vagina heen. Ik schrok ervan en liet los. “Wat is er?” “Bill ik ben nog maagd …” zei ik blozend. Bill moest grinniken en keek mij aan. “Dat verbaast me wel een beetje, ik doe zachtjes goed, wil jij het ook?” Ik knikte blozend. Had best wel zin gekregen door wat Bill net deed.

Bill legde me rustig neer weer in het bad en zetten de infuusstandaard anders nu. Zodat ik geen last van kon krijgen en begon weer zachtjes te wrijven over me vagina. Ik kreunde zachtjes weer. Bill stopte na een tijdje en deed mijn benen iets uit elkaar. “Zeggen als het niet meer gaat, je moet nog wel rustig aan doen” Ik knikte en zag nu pas dat Bill een stijve had onder de bubbels door. Zachtjes ging Bill bij mij naar binnen toe. Ik kreunde pijnlijk en kneep in Bill armen. Zachtjes begon die te bewegen en langzaam voelde ik het genot op komen. Zachtjes begon ik weer te kreunen en Bill ook. Langzaam begonnen we te trillen. Ik kwam als eerste klaar en daarna meteen Bill. Moe liet ik me tegen hem aan vallen.

Na een tijdje stond Bill op en kleden zich weer aan. Beetje moe keek ik naar hem. “’WE gaan terug, jij moet weer rusten en je koorts moet weer verder zaken” Hij tilde me op uit het bad en kleden me rustig aan. Klaar tilde die mij op en liep naar mijn kamer toe. Daar legde die in mijn bed neer, zetten mijn infuusstandaard goed neer en deed de deken om me heen. “Kom je bij me liggen?” vroeg ik moe. “Ja ik kom bij je liggen als jij gaat slapen” Ik knikte en Bill kwam bij mij liggen. Zachtjes wreef die over mijn rug waardoor ik in slaap viel.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen