Foto bij 091 - Jamie Walker

"Let's just..," ik zet mijn tas op de grond en leun tegen de muur. "Order in, or something. I'm way too tired to cook or dress up and be pretty to go out for dinner.."
Terwijl ik bijkom van de lange reis staar ik, zo onopvallend mogelijk, naar Reece. Hij ziet er moe uit na de trip, maar dat maakt hem niet minder mooi. Man, wat ben ik toch een geluksvogel.
Achilles cirkelt om mijn benen heen, alsof hij probeert te bedenken waar hij mij en mijn geur ook alweer van kent. Weet je nog, kat, ik ben dat meisje dat altijd jouw plek op de bank innam.
"Thai? Indian?" Ik scroll wat door mijn telefoon, op zoek naar tentjes in de buurt die bezorgen. "Hell, even just fries is fine with me. I'll diet when I'm seventy-four or something." Sinds ik afgekickt ben van.. alles, ongeveer, ben ik stukken meer gaan eten. En dat kun je zien, een beetje, maar wie kan het ook schelen. Liever dat dan eenzaam en alleen met een drugsprobleem.
Reece's appartement is niet heel veel anders ingericht dan zijn oude onderkomen in Melbourne, maar ondanks dat, en het feit dat ik hier al geweest ben, moet ik wennen aan de omgeving.
Met een zucht sleep ik mijn weekendtas op wieltjes achter me aan. "I'm going to shower first. I feel.. sweaty." Ik druk een zoen op zijn wang.
      Het warme water doet me goed. De badkamer ruikt naar Reece's shampoo en aftershave. Hij is minimalistisch ingericht, zoals ongeveer alles in zijn huis.
Mochten we ooit samen gaan wonen, gaat dat sowieso veranderen. Ik ben veel te afhankelijk van tierelantijntjes om in zo'n basic huis te wonen. Ik heb kaarsjes nodig, en foto's, en onnodige versieringen.
Het verbaast me even dat ik denk over samenwonen, een van de dingen waar onze relatie eerder op stukliep. Ik denk dat het punt in mijn leven bereikt is waarop ik doorheb wat ik nou eigenlijk wil. En hey, als mijn verblijf in zijn huis in Sydney bevalt.. misschien laat dat dan wel zien dat we bij elkaar horen.
"Jamie?" hoor ik Reece's stem dan aan de andere kant van de deur.
"Yeah?" Ik draai de douche wat lager, zodat ik hem kan verstaan. "Vegetarian curry and samosas, yes?" Ik glimlach door het feit dat hij nog weet wat ik het lekkerst vind, en roep "Yes, please!" terug, waarna ik hem weg hoor lopen.

Als ik de woonkamer inloop, mijn haar nog steeds vochtig en nu gekleed in een jurkje, doet Reece net de deur dicht. Ik ruik de geur van eten meteen, en mijn maag rommelt. "Foooood," glimlach ik, terwijl ik hem help door twee borden te pakken.
Het eten verloopt grotendeels in stilte, behalve als een van ons tussendoor even mompelt hoe lekker we het vinden. Zo af en toe jat ik een hapje van zijn eten, hij van het mijne, of stopt hij me een stukje van zijn samosa toe, gevolgd door gelach.
"Oh man, I love you," lach ik dan, terwijl ik een slok van mijn glas water neem. We hebben het al zo vaak gezegd, maar elke keer voelt het speciaal. Elke keer voel ik me weer als een tienermeisje dat voor het eerst verliefd is.
"I love you, too," antwoordt hij, terwijl hij een propje van zijn servet maakt en het ding in Achilles' richting gooit. Het beest ligt niet veel verderop te dutten, en opent zijn ogen kort om te inspecteren wat er allemaal gebeurt. Hij geeft de servet een tik met zijn pootje, en sluit dan zijn ogen weer. Niet interessant genoeg.
"How about we just.." ik schuif wat dichter naar hem toe en leg mijn hoofd op zijn schouder. "Stay like this forever. Order food, watch tv, have amazing sex, make some babies, order more food, adopt kittens.."
Hij lacht zachtjes, maar zijn antwoord wordt verscholen door een lichte kreun die over zijn lippen rolt als ik mijn lippen tegen zijn soft spot zet.
Mijn handen vinden de onderkant van zijn shirt, waar ze onder kruipen, terwijl onze lippen elkaar raken. Oh, man, als er iets is dat ik gemist heb is het dit wel. Ongecompliceerde, liefdevolle, bekende maar geen saaie seks. Tussen de zoenen, die steeds heftiger worden, door, trek ik zijn shirt over zijn hoofd. Ik nestel mezelf op zijn schoot, en terwijl ik heel voorzichtig beetje bij beetje meer met mijn heupen beweeg voel ik meer.. leven in de brouwerij komen.
"Someone's excited..," mompel ik grappend, terwijl ik enkele kussen in zijn nek druk.
"Well, can you blame me? I have the world's most beautiful girl on my lap right now.." zijn opmerking zorgt even voor blosjes op mijn wangen. Zoals ik al zei, Reece zorgt er voor dat ik me voel als een tienermeisje dat voor het eerst verliefd is.
Een soort raar soort "aww," verlaat dan ook mijn lippen, waarna ik om dat rare geluid te vergeten mijn lippen weer op de zijne druk. Mijn handen zijn ondertussen bezig met zijn riem, en het duurt even voor ik het ding los heb.
Ik glijd van zijn schoot af, en laat me op mijn knieën voor de bank zakken, terwijl ik zijn broek met me mee trek. Het ding poelt rondom zijn enkels op de grond terwijl ik een beetje klierend de band van zijn ondergoed door mijn vingers laat gaan.
"It's been a little while since I've done this," geef ik dan eerlijk toe, een lachje te horen in mijn stem, "the last person I dated being a girl and all. So I hope I don't suck too bad.." Ik lach om de dubbelzinnige opmerking terwijl ik dan eindelijk toegeef en ook de stof van zijn onderbroek omlaag trek.
      Hijgend en puffend lig ik op mijn rug in zijn bed. We zijn na het voorspel en voor alles dat daarna kwam van locatie veranderd, omdat het toch iets beter uitkwam om zijn slaapkamer op te zoeken. Er plakt een condoomverpakking aan de achterkant van mijn bovenbeen, besef ik als ik me omdraai om Reece aan te kunnen kijken. Charmant. Ach, bescherming boven alles, toch?
"So...," ik laat mijn vingers over zijn buik glijden. Van zijn ribbenkast, via zijn navel naar het kleine weggetje van haar dat van daar naar zijn kruis loopt. "How does it feel, mister Martin, to be my boyfriend again?"

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen