Foto bij Deel 62

Tom pov

Ik hield Melanie goed vast terwijl we beide uit hijgden van de seks in douche. Zachtjes wreef ik over der rug en gaf der een kusje op der haren. “Hoe voel jij je nu Mel, na je ontmaagd zijn en seks van net?” “Ik voel me best wel goed, gelukkig heeft pap en Simone ons niet gehoord” “Ja inderdaad” zei ik zachtjes. Anders kreeg ik een grote uitbrander van me moeder. De vader van Melanie weet niet wat die zal doen. Heel kwaad worden maar kunnen we er wat aan doen? We zijn officieel geen familie en kunnen gevoelens. “Heb je medicijnen al gehad” Ze knikte al dat ze dat had gehad. “Door Simone, ze is naar der werk al en me vader naar mijn zusje” zei ze zachtjes tegen me borst aan. Ik knikte dat het goed was.

Na een tijdje stapte we onder de douche vandaan en kleden ons rustig aan. Helemaal klaar hielp ik Melanie naar beneden te gaan. “Wat wil je eten als ontbijt?” vroeg ik rustig toen ze aan de ontbijtbar kwam zitten. “Yoghurt met muesli” “Ga ik voor je maken meis” Ik gaf der een kusje op de wang en voelde me heel erg blij. Rustig maakte ik ons ontbijtje klaar. Toen ik klaar was gaf ik der muesli en vers sap en kwam naast der zitten. “Eet je altijd 4 broodjes in de ochtend?!” vroeg Melanie verbaasd toen ze de broodjes op mijn bord keek. “Soms en moet zo naar studio dan heb ik geen tijd om te eten” zei ik zachtjes en nam een hap. Melanie knikte dat ze het snapte. “Ben ik dan alleen thuis?” vroeg ze zachtjes. “Nee ik neem je mee, Gustav blijft nog bij gezinnetje en Georg is bij zijn familie” zei ik rustig en keek naar der. Ze kreeg een grote glimlach op der gezicht. “Lijkt me leuk” zei ze blij. Ik knikte en at rustig mijn ontbijtje op.

Rustig hielp ik Melanie uit de auto stappen en de studio in lopen. Ze liep al beter als de afgelopen dagen. In de studio keek David op toen binnen kwam. “Heb je bezoek mee genomen Tom?” vroeg die lachend. David is gelukkig niet zo moeilijk. “Ja, Melanie mijn stiefzusje, ze is niet helemaal lekker en dacht neem der even mee, is ze even weg van thuis” “Dat mag hoor Tom” zei David glimlachend. Blij keek ik naar Melanie die glimlachte. Ze nam plaats op de bank en ik liep de studio in en pakte mijn gitaar op. Rustig begon ik met spelen van mijn gedeeltes en keek soms naar Melanie die rustig mee luisterde. Het voelde goed dat ze mee is en dat ze er is. Rustig speelde ik door met een grote glimlach op mijn gezicht.

Angel pov

Rustig at ik mijn broodje op en dronk rustig een beetje op. Ineens ging de deur open en kwam pap binnen. “Hey pap” zei ik rustig en dronk mijn drinken op. “Hey liefje, hoe voel je nu?” “Ik voel me best goed soms nog moe en slap” zei rustig. “De artsen vertelde dat je koortsaanvallen hebt en dat je daarom langer moet blijven” Ik knikte dat het klopte. “Ja klopt, ze vertrouwen het nog niet helemaal” Pap knikte. “Ze vertelde ook je operatie goed is gegaan en dat de morfine beetje verhoogd hebben vanwege de pijn nog” Ik knikte rustig. “Ja klopt, hoe is het met Melanie? Ik weet dat ze niet kan komen vanwege de ontstekingen nog” “Het gaat goed met der, de medicijnen doen langzaam hun werk” Opgelucht haalde ik adem en legde me beter neer. “Het komt goed, Tom let goed op der” Ik hoorde Bill grinniken. Die vond het wel grappig zo te haren. “Ik ga naar mijn werk en kom vanavond of morgen weer bij je kijken” “Is goed pap” Pap gaf me een kus op mijn wang en ging er weer van door.

De deur ging op en de mannelijk arts kwam nu binnen en keek bedenkelijk. “Is er iets?” vroeg Bill meteen bezorgd. “Ik wil even naar je wond kijken en even wat testje doen” zei de mannelijk arts rustig en deed de bloeddruk meter om mijn arm al heen. “Wat is er dan?” vroeg ik nu verbaasd. “Omdat je koortsaanvallen heb willen we je nog even hier houden en je goed in de gaten” De bloeddruk meter werd van mijn arm gehaald. “Dat is goed, ik ga je weet meten, je ziet er weer warm uit” zei die en deed de thermometer weer in mijn oor. Rustig keek ik naar Bill die rustig alles aan keek. Toen het piepje afging keek de arts. “39, ik ga je weer koorts remmers geven” Meteen spoot die dat in mijn infuus. “Hoe is het met je wond?” vroeg die rustig. “Geen last van door de morfine” zei ik rustig. De arts deed mijn ziekenhuis jurkje omhoog en haalde het verband weg en bekeek mijn wond. Rustig keek ik naar Bill die glimlachte naar mij. “Hij geneest langzaam, dat gaat wel goed komen” Ik knikte. “We komen later nog een keer bij je kijken” Ik knikte en de arts vertrok weer.

Rustig kletsen Bill en ik na alle onderzoeken. “Ik was bijna gesnapt door je vader van morgen” zei Bill zachtjes. Verbaasd keek ik hem aan. “Ik lag bij je in bed te slapen he” Nu pas snap ik wat Bill bedoelde. “Gelukkig heeft die dat niet gezien” Bill knikte. “Ja inderdaad maar nu moet je wel rustig aan doen he” “Ja doe ik ook wel, komt wel goed met mij” “Dat weet ik wel zeker en vond in bad gaan met je heel erg fijn” Ik moest grinniken als ik aan de seks dacht. Bill heeft mij gewoon ontmaagd en dat voelde pas raar. “Ik ook hoor zei ik eerlijk. Bill knikte blij en wreef door mijn haren heen.

Reacties (1)

  • DreamMachine

    Ik zou ook blij zijn als Bill mijn eerste was geweest haha:D

    Snel verder... ik ben benieuwd wanneer Simone en hun vader er achter komen(flower)

    3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen