Welkom,
Hier vind je uitgeschreven stukken RPG en de personages!

De personages

HoIIy

Naam karakter: Kay Davids
Leeftijd Veertien tot vijftien, of eigenlijk veel ouder, maar dat is wel hoe hij zich gedraagt en hoe hij er meestal uitziet.
Sterrenbeeld Kay is tweelingen.
Ras Kay is een doemdemon, de op één na machtigste demonensoort. Hij is echter wel afhankelijk van zijn meester, soms wordt die tijdelijk uitgeschakeld, dan is Kay vrij, maar vroeg of laat staat zijn meester weer op of wordt hij aan een ander persoon verbonden en dan begint het verhaal opnieuw.
Slechte kracht: Kay is een demon, wat ervoor zorgt dat hij sowieso al wat krachten heeft. Zo kan hij zijn uiterlijk veranderen naar elke gewenste vorm en een lagere vorm van demonen oproepen, vaak spookridders of een soort monsterversie van een gewoon dier. Ook kan hij aura's en zo dus zielen lezen. Zijn eigen kracht is dromen manipuleren en zijn oogkleur verandert afhankelijk van zijn emoties, maar hij is niet in alles even goed, ondanks dat hij al heel wat jaren ervaring heeft.
Innerlijk: Kay is moeilijk te beschrijven. Hij is best slim, kan grappig en zelfs charmant of schattig zijn, maar wanneer hij dit gaat zijn is moeilijk in te schatten. Op andere momenten is hij hebberig, blind voor de werkelijkheid, misschien zelfs wel naïef, koppig, opvliegend of bezeten door woede. Zijn emoties zijn een groot deel van zijn handelingen, en gezien deze snel veranderen, is hij erg wispelturig. Kay weet dat hij best slim en grappig is, wat hem best verwaand en arrogant maakt. Dit straalt hij best uit, wat best irriterend is voor iedereen tegen wie hij praat. Hij denkt meer met zijn hart dan met zijn hoofd en dat zorgt voor best griezelige acties, zeker omdat hij nogal onvoorspelbaar is. Alleen zijn ogen geven aan dat hij een stemmingsverandering heeft, en zelfs dat zie je makkelijk over het hoofd. Kort samengevat: Kay is een impulsief, wispelturig, arrogant persoon maar kan ook heel lief zijn als hij echt om je geeft.
Uiterlijk: Kay's natuurlijke vorm is die van een jongen rond de veertien, misschien net vijftien. Deze is best knap en dat weet hij. Hij is mager maar lang, met warrig zwart haar dat altijd een schaduw over zijn bleke gezicht werpt. Hij heeft mooie ogen die constant van kleur veranderen, groen is rustig/tevreden, blauw verrast of bang, zwart boos en zijn irissen worden rood wanneer hij in vervoering is geraakt, dit komt niet heel vaak voor. Nu zijn er nog vele andere kleuren. Kay draagt vooral grijze of zwarte kleren, gezien dat zijn slechte of "halve" (half slecht, half goed, balans.) status goed uitdrukt.
Extra: "Waarom staat hier extra als je weet dat ik alles al verteld heb?" vraagt Kay geïrriteerd. Ik kijk hem aan.
"Je bent vergeten te vertellen over Mist, dombo." zeg ik. Hij grijnst. "Oh, ja, dat was ik vergeten."

Kay was tussen 1800 en 1900 verliefd op een meisje genaamd Isabel, en nu op een meisje dat er heel erg op lijkt, Mira of Mist. Ze is half magiër, half mens.

•••

Naam karakter: Ronja Pan (Tweelingzus van Peter Pan)
Slechte kracht: Nu heeft Ronja niet zo zeer echt een slechte kracht. Ze kan vliegen en op Neverland kan ze bijna alles wat ze wil - omdat het haar wereld is. Maar voor de rest is ze erg menselijk.
Innerlijk: Ronja is een nogal verwaand, egoïstisch meisje. Ze is niet bang om te zeggen wat ze vind en daar is niet iedereen altijd even blij mee. Toch kan ze erg vriendelijk zijn - als dit bij haar spelletje hoort.
Als het moet kan ze zich echt als een dame gedragen, gewoon voor de lol. Als ze van iemand houdt kan ze heel naar en stekelig doen als ze diegene eigenlijk mist, maar dan achter zijn of haar rug toch eigenlijk heel lief doen.
Ze is eerlijk, heel eerlijk. Ze wil geen gevechten hebben met een persoon die bijvoorbeeld half in het water staat - want dat zou geen eerlijk gevecht zijn. Maar toch kan ze op de andere manier van oneerlijkheid erg goed spelen, want liegen en de waarheid verdraaien of doen alsof lijkt allemaal erg veel op elkaar.
Uiterlijk: FC: Georgie Henley
Ronja heeft donker haar met lichte ogen. Ze heeft een bleke huid en een kinderlijke, vaak schattige lach maar toch zie je ook wel hoe verwaand ze is.
Extra: Ronja is de tweelingzus van Peter Pan en groeit dus nooit op. Wanneer haar Lost Boys/ Girls wel te oud worden, vermoord ze ze. Dit doet ze ook onbeschaamd bij piraten en sommige indianen - vooral de piraten.


Lucens
Naam karakter: Martyr
Slechte kracht:Hij heeft zeker een kracht. De kracht om mensen hun gedachtes te bevriezen waardoor ze erg 'gemeen' zullen worden. Hij kan in dingen veranderen, zoals schaduwen, water, maar ook dingen zoals boeken.
Geslacht: Jongen
Innerlijk:Sluw, als hij een doel heeft,gemotiveerd en als je diep zoekt is hij toch een beetje lief. Ook is hij ontzettend slim en mysterieus.Hij vind het best lastig contact te leggen met andere mensen.
Uiterlijk:Donker bruine ogen, zwart haar met licht bruine lokken. Lang en qua gewicht normaal voor zijn leeftijd en lengte.
Extra:Hij is 16 jaar.


Sil72
Naam karakter: Ira
Leeftijd: Zestien jaar.
Slechte kracht:Ze is een demon, waardoor ze sowieso al wat krachten heeft. Als ze in de buurt komt van een mens kan ze, als ze wil, veranderen in dat wat de mensen de meeste angst in boezemt.
Maar ze kan zich ook veranderen in iets of iemand dat iedereen vertrouwd.
Innerlijk: Ira heeft soms stemmingswisselingen, en dat maakt het moeilijk om haar te doorgronden.In het echt is Ira erg aardig en melig, al zou je dat niet echt van haar denken.Ira kan heel goed liegen en het grootste deel doet ze dat ook.
Uiterlijk: Ira heeft zwart haar, felle donkergroene ogen en een licht gezicht.
Extra: Ira’s naam is Latijns en betekent: Woedend.
Verder heeft ze ook nog familie, waar ze woedend op is, omdat ze haar verstoten hebben om haar talenten, en om wat ze kan.


•••

Naam karakter: Caroline
Leeftijd: 4 jaar
Slechte krancht: Niet ontdekt
Innerlijk: Ze is schattig en heel gemeen (ze is zindelijk)
Uiterlijk:


Extra Ze is het pleegzusje van Ira.


Shigeru
Naam karakter: Iratus
Leeftijd: Veertien jaar.
Slechte kracht: Kan mensen uitstekend manipuleren en hypnotiseren en illusies voortoveren waardoor ze alles doen wat ze wil. Als ze dat doet komen ook hun karakters naar boven, die negatief worden omgezet en veranderen in wapens. Met haar illusies kan ze mensen ook heel erg veel pijn doen en wat ze oproept kan ook werkelijkheid worden.
Verder kan ze elementen oproepen die zich afstemmen op haar humeur en met haar ogen dingen verpulveren.
Haar laatst ontdekte kracht is de mogelijkheid om dingen te zien van het verleden - ken je Harry Potter? Denk dan aan zijn bezoekjes in de Hersenpan, het is eigenlijk hetzelfde. Ze ziet het verleden zich alleen afspelen, maar zelf word ze niet gezien en ze kan er ook niets aan veranderen.
Innerlijk: Ze oogt nogal nors, maar als je haar echt kent zie je vaak genoeg hoe ze dat masker afgooit. In dat geval is ze ongelooflijk slim, maar ook heel sluw, als ze wil. Ze ziet er (als ze niet geheimzinnig zit te doen en lacht, en ze moet het ook zelf willen) sociaal uit, en daardoor zal ze mensen makkelijk kunnen bespelen, als die mensen haar niet kennen.
Als ze haar wel kennen houdt ze niet veel mensen voor de gek, eerder het tegenovergestelde. Ze is soms impulsief, heel koppig, en heel brutaal. Door die drie kwaliteiten heeft ze het talent om zich heel ver in de nesten te werken.
Zwakke punt(en): Iratus kan niet tegen extreme weersomstandigheden. Ijzige kou of verpletterende hitte kan ze niet goed bevatten. Maar het moet eigenlijk alleen uit zijn op de extreme temperaturen.
Ze is verder ook heel bang voor zwepen - de schuld van Jo's vader.
Uiterlijk: Ze heeft lang bruin haar en groene ogen en een klein figuur.
Extra: Voor ze zeg maar "slecht" werd heette ze Quinn, wat "Intelligent" betekent. Toen ze bekeerde koos ze een andere naam, Iratus. Dit is Latijn voor "woedend". Haar zus, Ariane heeft die naam al verzonnen toen ze 7 jaar was. Toen ze acht was kwam ze bij de club.
Daniël is haar broertje.


•••

Naam karakter: Daniël
Bijnaam: Daan
Leeftijd: Zeven jaar
Slechte kracht: Hij beheerst de elementen stuk voor stuk. Verder kan hij van gedaante veranderen.
Innerlijk: Daniël is ten eerste brutaal, en kan lelijk uitvallen tegen mensen die hij vervelend vind. Als je hem kent zal dat moeilijker zijn. Op zijn zevende is hij niet erg scherp van de tongriem gesneden. Zoals veel kinderen van zijn leeftijd is hij erg eigenwijs, impulsief en naïef.
Uiterlijk: Daniël heeft blond, bijna wit haar en donkerbruine ogen.
Extra: Daniël heeft twee zussen, en laat een daarvan nou toevallig net Iratus zijn. Daniël zelf weet dat niet, omdat ze vertrok toen hij net 1 was geworden.
Iratus weet het natuurlijk wel. Aryane, zijn andere zus, heeft hem altijd geholpen met zijn krachten. Toen hij haar op een dag per ongeluk raakte met zijn vuur heeft ze geen woord meer tegen hem gesproken. Toen is Daniël weggegaan.


Dat meisje is Aryane en de jongen is Daan (en laat dit alsjeblieft gewoon staan)
[/face][/11][/center]


JoSnape
Naam karakter: Jo Sparrow (dochter van Jack Sparrow)
Slechte kracht:Jo Sparrow kan via een fluitje de Kraken oproepen en op een schip afsturen. Ze is heel erg goed in Karate en word daarom soms wel eens de Ninja van de Zee genoemd.
Innerlijk:Jo Sparrow is erg gemeen. Ze liegt op de momenten waarvan mensen willen dat ze eerlijk is en ze is eerlijk op de momenten waar mensen dat niet willen. voorbeeld:
"Ben jij Jo Sparrow?" vroeg de koning "Nee" zeg ik.
"Wist je dat ik ooit een vriendinnetje heb gehad?? En zij heeft mij gevraagd!" zei hij. "Oh, had ik niet verwacht bij jou." zei ik.

Ze kan erg onhandig zijn net als Jack Sparrow maar komt altijd met een oplossing. Ze is erg onbetrouwbaar en gaat altijd haar eigen gang. Maar als je vrienden met haar bent, zorgt ze ervoor dat geen vijand aan haar vriend komt, als dat wel gebeurt... (kan je wel raden).
Ook heeft ze een apart gevoel voor humor.
Uiterlijk: Ze heeft lang, slag/krul , blond haar maar haar huidskleur is wel getint.
Ze heeft donker bruine ogen met een beetje groen erin. Ze heeft lange nagels en als ze lacht doet ze dat geheimzinnig.
Extra: Jo Sparrow is de dochter van Jack Sparrow. Ze is 13 jaar oud en heeft de eerste 2 jaar bij haar vader gewoond op zijn schip. Toen is ze ontvoerd door Davy Jones tot haar 12de. Davy was erg aardig voor haar (hoever hij aardig was) maar maakte haar ook erg wreed. Toen Will Turner naar de Vliegende Hollander ging en daardoor werd gevangen genomen vluchtte ze met Will mee naar Jack Sparrow toe. Daar heeft ze een maand gelogen over haar naam want ze wou weten of haar vader aardig genoeg was. Dat bleek wel zo te zijn en nu beleeft ze al zijn avonturen mee.Flutterbloom.
Naam karakter: Peter Pan
Slechte kracht: Teleporteren, bepaald wie er in en uit Neverland gaat ziet en hoort wat iedereen doet in Neverland en hij kan vliegen.( het is niet echt slechte kracht en ik wil heel graag pan)
Innerlijk: Egoïstisch en vindt het niet erg om mensen te vermoorden en houdt graag van spelletjes met je gedachtes te spelen. En hij is ook heel gemeen. En hij haat Rumlestiltskin ( zijn zoon de dark one)
Extra: Ik weet niet hoe oud hij is, maar hij ziet er uit als een gewone jongen. Hij is vanbinnen een duivel. En hij is dus de vader van Rumplestiltskin. En ik weet niet of deze foto het doen maar kijk dan maar en kijk anders als je het echt niet kan vinden bij Peter Pan ouat.
Ps; Je moet echt niet denken dat Pan goed is, want hij is heel erg slecht.
Uiterlijk:
Harry_Potter007
Naam karakter: Tatonchimoen
Slechte kracht: Ik laat scheten en iedereen gaat dood.
Innerlijk: Slechter dan slecht!!! Moehahahahaha!!! (verschrikkelijk vreselijke lach)
Uiterlijk: Een soort van Egyptische god
Extra: Ik kan ook in een kat veranderen (zie foto)Knorretjuhh
Naam karakter: Maya
Slechte kracht: Supergoed gehoor, kan dus makkelijk mensen afluisteren, gnagnagna.
Innerlijk: Jong meisje, heeft al heel veel meegemaakt, nu 14 jaar. Haar ouders zijn overleden toen ze 8 was aan een bominslag.
Daarna heeft ze een tijd lang als zwerver geleefd, en later zich bij de slechteriken gevoegd om toch nog een onderdak te hebben. Ze heeft dus niet volledig slecht bloed, maar ze weet niet beter dan het leven als slechterik. Ze houd zich altijd een beetje stil, zodat ze niet word gekwetst door anderen. Gaat makkelijk met de groep mee, en is niet heel eigenwijs. Twijfelt soms nog wel eens over wie ze is, wil ze nou wel of niet slecht zijn.
Uiterlijk: Rood haar, met een beetje slag, grijsgroene ogen.


Extra: Super goed in koekjes bakken, en goed bevriend met Jo denk ik, goed in genezen.


•Figuranten:
(Beide personages gemaakt door NyctophiIia maar figurant wegens uitschrijving van RPG)
Naam karakter: Darkness
Leeftijd: 15 jaar. De meeste mensen denken dat ze te jong is om schade aan te richten, maar dat is ze niet.
Sterrenbeeld: Boogschutter
Slechte kracht: Darkness kan plotselinge duisternis brengen. Ook heeft ze een leger van katten die haar helpt als ze ze roept.
Innerlijk: Darkness heeft heel veel haat in haar hard, omdat haar ouders haar nooit de jeugd hebben gegeven die andere hadden omdat ze het te druk hadden met superheld zijn. Precies om die reden is ze overgestapt naar de duistere kant, waar ze de vrienden kreeg die ze nodig had. Niemand weet wie ze is, omdat ze val dolblij naar hardverdrietig kan veranderen in een klap. Aangezien haar echte naam Allysia was, schuwt ze die naam en koos ze voor Darkness, de kracht die ze had omdat ze eigenlijk een superheld is.
Uiterlijk: Darkness heeft lang zwaty haar en een bleke huid. Voor de superhelden ziet ze eruit als hun grootste angst. Maar voor haar vrienden heeft ze haar gewone uiterlijk. (niet omdat dat hun grootste angst is)


•••

Naam karakter: Volpina/Layla
Slechte kracht: Kan illusies maken
Miraculous: Een ketting en een konijn
Haar verhaal Eigenlijk was Volpina (Layla in haar gewone vorm, de vorm die ze het meest gebruikt) een normaal meisje. Ze was stapelgek op Arden (de normale vorm van Cat Noir, een Miraculous-superheld) die zelf stapelgek is op Ladybug (de Miraculous versie van Marinette, ook een Miraculous-superheld). Om indruk op hem te maken begon te liegen over dat ze beste vriendinnen was met Ladybug nadat zij haar leven had gered en dat zij zelf ook een superheld was genaamd Volpina, maar Marinette had dat gehoord en verscheen bij Arden en Layla en vertelde de waarheid. Toen was ze heel verdrietig en manipuleerde ... (De slechterik van het verhaal, ik weet zijn naam niet) haar, ze zou Volpina worden op voorwaarde dat ze de Miraculous van Cat Noir en Ladybug zou stelen voor hem. Maar uiteindelijk maakte Ladybug haar weer tot Layla, al wist ze niet dat ze eigenlijk haar Miraculous krachten nog had, en haar Miraculous ook nog.
Extra: gebaseerd op de aflevering 'Volpina' uit de serie Miraculous Ladybug
Uiterlijk: Volpina:


Layla:[/face]


Een stuk uitgeschreven RPG, geschreven door Shigeru
'KAY!'
Een luide, nijdige schreeuw klonk door de gang.
Een zwarte deur ging langzaam open, en een jongen van een jaar of zestien opende de deur. Zijn zwarte haar zat door de war en hij zag er vermoeid uit.
'Ja?' mompelde hij slaperig.
'Waarom laat je me dromen over eenhoorns en regenbogen en dat soort rare kinderdingen,' vroeg Iratus ontstemd. Ze zwaaide op dat moment een paar lichtbruine plukjes haar uit haar gezicht, wat haar nogal arrogant deed overkomen. Maar dat was ze ook.
'Het maar een geintje,' grinnikte Kay. 'Liever nachtmerries?'
Iratus hoorde de laatste vraag nauwelijks, maar ze antwoordde onverschillig met: 'Wat jij wilt.'
Toen liep ze weg.

Rillend van de hevige kou sloeg ze haar armen om haar knieën heen. Ze was bang, haatte het gevoel. Ze haalde verloren een zakmes te voorschijn. Met een doffe blik staarde ze naar het glanzende lemmet. Stak het langzaam diep in haar keel.
'KAY!' gilde ze voor de tweede keer die nacht. Deze keer was het alleen langgerekt, met, als je goed oplette, een vleug angst er in. In plaats van te wachten tot Kay zelf de deur opende deed ze het zelf. Het ding knalde tegen de muur aan. Woedend trok ze aan Kays arm, zodat hij op de grond belandde.
'Wat,' mompelde hij bars.
'Waarom liet je me dromen over hitte,' begon ze geërgerd. 'En kou.'
'Jij wilde een nachtmerrie.'
Hij zei het alsof dat voor de hand lag. Iratus hadden hem het liefst een klap verkocht, maar ze hield zich in.
'Ugh,' zei ze walgend. 'Niet zo een. Jij gaat een zware dag -' ze lachte geheimzinnig '- vol leuke illusies tegemoet.'
Oh, wat leuk, laten we er vrolijk over doen.
'Oh, leuk, illusies,' grijnsde Kay. Het dromen manipuleren bleef leuk - zo dacht hij er ten minste over. Kay vond dat het leek alsof hij een wereld in handen had. Ook een droomwereld kon zo genoemd worden.
Iratus staarde hem boos aan. Ze fronsde diep.
'Pas maar op, Kay Davids,' mompelde ze dreigend. Althans, dat was haar bedoeling. Kays opmerking sloeg haar moeite de grond in.
'Mooie naam, hè? Ik hoefde de mijne niet te veranderen - mijn ouders hadden inspiratie.'
'Rot toch op.'
Het donkerharige meisje had haar hoogtepunt bereikt. Precies Kays bedoeling.


'Iratus, het kan ook wat stiller hoor. Ik was net aan het dromen hoe ik mijn ouders kon vermoorden.'
Een rilling gleed Iratus over de rug toen de galmende stem haar haren overeind deden staan. ondanks dat deed ze haar stem onverschillig overkomen.
'Sorry, Alyssia...'
De ogen van Alyssia - oftewel, Darkness - gingen over van helderblauw naar bloedrood. Moordneigingen en plannen daarvoor schoten haar hoofd in en uit.
'Hoe noemde jij me? Jij klein stuk onbenul!'
Ze lette totaal niet op Darkness' woedende stem.
En bedankt...
Toen het oudere meisje haar vingers om Iratus' keel knoopte werd ze volledig verrast, en slaakte een kreet. Toen hapte ze tevergeefs naar adem, en toen...
'Sorry, ik ging een beetje te ver.'
Ongelovig ontmoetten groene ogen blauwe.
Toen wendde de eigenaar van het eerste paar zich af, naar Kay.
'En trouwens, jij hebt helemaal geen ouders. Je hebt Kay Davids zelf bedacht.'
Alsof er niets gebeurd was.
'Misschien,' zei hij achteloos. 'Maar het is toch een mooie naam. Vooral omdat ik erop kom, weet je wel.'
'Egoïst.'
'Mini hielenlikker,' kaatste hij de bal terug. Het klonk idioot, vond Iratus. Bij gebrek aan iets beters besloot ze dat te zeggen.
'Idi - HÉ!!'
Iets was tegen haar op gebotst, en verschrikt keek ze om. Er zat een enorme monsterlijke - vond zij - hond voor haar, en ze gilde even van schrik. Met een sluwe uitdrukking op haar gezicht dacht ze even na.
'Mist?'
Het beeld van Mira, dat zojuist verschenen was, keek hem even minachtend aan. Toen draaide ze zich om. Een zilveren flits, een gruwelijk geluid, Mira. Dood.
'JIJ,' schreeuwde hij verstikt. 'Doe dat nooit weer, Iratus, doe normaal!'
Als hij nu boos was weggelopen zou Iratus gekwetst zijn geweest.
Maar Ronja - irritant en bemoeizuchtig, vonden ze beiden, Kay en Iratus - kwam tussen hen in staan.
'Hallo schatjes,' begon ze. 'Beetje ruzie gehad?'
En hé, die kunnen we ook uitstrijden zonder jouw hulp.
'Ik ga haar vermoorden,' tierde Kay.
'Dat zou ook niet erg eerlijk zijn. Iratus is klein. Jij bent groot. Jij hebt veel meer tot je beschikking. Niet doen dus,' zei Ronja fronsend, en de tegenpolen kalmeerden even.
'Sorry, ik had niet over Mist mogen beginnen,' mompelde de illusionist beschaamd. 'Misschien een paar illusies minder?'
Dat laatste kwam erachteraan, vooral omdat ze niet echt inspiratie had. Iedereen was intussen wakker, maar ze hadden Mist niet gezien. Dat was in Kay's hoofd gebeurd.


Er klopte iemand op de deur van het huis. Nog eens.
'Politie,'werd er geschreeuwd. 'Maak die deur onmiddellijk open, of ik breek hem open!' Darkness vloog de trap af. De deur werd met een ruk open gegooid.
'Hoi,' klonk het lachend. 'Jullie schrokken wel even hé? De politie, waar jullie tegenwoordig allemaal wel niet bang voor zijn.'
Er lag een brede, valse grijns op het gezicht van, ja hoor, Martyr.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen