And to you I just keep crawling
You're the best kind of bad something
'Cause we keep on coming back for more
You get under my skin
More than anyone's ever been
But when we lay in bed
You hold me harder till I forget

- Hailee Steinfeld ft. DNCE

Aan Harry:
Je ziet er zo goed uit!

Aan Louis:
Waar ben je?

Aan Harry:
Haha, ik zit ergens verstopt.
Denk je dat iemand het door zou hebben als we seks zouden hebben tegen die grote ramen in je kantoor?

Aan Louis:
Ik denk dat Paul van de security het misschien wel zal opmerken.

Aan Harry:
Oh, dus je hebt er ook zin in?

Aan Louis:
Stop met me te bespioneren en maak dat je hier zo snel mogelijk bent!


Harry vergrendelde zijn mobiel, maar hij hield het in zijn hand. Zijn gedachten gingen naar Louis, naar de vorm van zijn gezicht, de stoppels die hij gevoeld had toen ze elkaar vanmorgen gekust hadden in de taxi. Ze waren net twee stapelverliefde tieners, tot Harry uit moest stappen en het Barbican Centre binnenstapte met een branderig gevoel rond zijn mond door die stoppels. Hij herinnerde zich de lachende ogen van Louis toen hij de taxideur achter hem dichtdeed. God, dacht Harry, er is niets beter dan een gelukkige Louis Tomlinson. Een kleine glimlach kwam op zijn lippen.

Aan Harry:
Ik kan je nog steeds zien.


Harry voelde zijn wangen rood worden, hij keek door de gigantische ramen van zijn kantoor in het Barbican Centre, naar de hal op de tweede verdieping. Louis zat daar ergens. Hij fronste en stak zijn tong uit, Janet Ingersoll keek hem geschrokken aan toen ze door de hal liep richting het administratiegebouw.
"Oh, nee! Ik wilde niet-" Harry zwaaide naar haar, maar ze was al verdwenen. "Shit".

Aan Harry:
Hahahaha.


Harry brak bijna een vinger terwijl hij een antwoord typte. Zijn gezicht was warm en hij was lichtelijk opgewonden.

Aan Louis:
Sukkel! Waar ben je? Wil je nu, alsjeblief, naar hier komen en me kus geven?


Twee minuten later werd er op zijn deur geklopt. Harry sprong op om de deur te openen, zo enthousiast dat zijn stoel naar achteren rolde en ergens tegenaan botste. Hij trof Louis aan met een glimlach op zijn lippen. De huid rond zijn ogen was gerimpeld door die lach. Harry wilde hem aanraken.
"Kus me," zei hij. Louis legde zijn handen op Harry's borst en duwde hem in zijn kantoor, terwijl hij de deur dichtdeed met zijn voet. Harry had zijn onzeker blik op de ramen opgemerkt en de manier waarop hij hen eerst achter de kapstok verstopte voor hij zijn armen rond Harry's nek legde en hun lippen samenvoegde. Louis kwam net terug van St. Luke's, merkte Harry op. Hij proefde een mengeling van hars, olie en krijt en hij rook de typische geur van de oefenruimtes daar. Harry was er dol op. Hij was dol op de gedempte geluiden die ze samen maakten, hij was dol op Louis' tong in zijn mond, hij was dol op zijn handen in Louis' zachte haren. God, hij kon dit alle dagen doen.
"Wacht, had jij niet gezegd dat je het druk had tot vijf uur?" vroeg Harry. Louis knikte en glimlachte verlegen.
"Maar het is zo leuk om je te plagen." Harry verstijfde wat door de woorden, hij voelde de ongemakkelijke mix in zijn buik van opgewondenheid die hem elke keer weer trof wanneer Louis hem dit herinnerde. Het deed hem onrechtstreeks denken aan hun tienerjaren. Harry vond het niet meer leuk. In het begin was het opwindend, zo opwindend. Harry's bloed ging sneller stromen door enkel nog maar te denken aan Louis treiterende stem, maar die kon hij nu doen zwijgen, omdat hij hem voor zich had. Hij had hem nu; hij kon hem aanraken en met zijn handen onder zijn t-shirt glijden. Maar de laatste tijd begon het allemaal wat ziekelijk aan te voelen, op één of andere manier ongezond, alsof het een doodlopend pad was. Hij vond het oneerlijk tegenover Louis.
Harry was nog steeds gekwetst, dat is wat het was. Er was nog steeds een klein deel van hem die bang was dat hij nooit graag gezien zou worden en dat hij altijd uitschot zou zijn. Het was een reflex die telkens Louis er was in hem kroop. Zijn gedachten wilden hem al die onzekerheid terug doen voelen, het bracht al die vreselijke herinneringen terug. Paniek sloeg hem om de keel. Harry likte aan zijn lippen en duwde Louis zachtjes van zich weg. Louis fronste.
"Alles goed?" vroeg hij.
"Ja, het is gewoon..." Harry beet op zijn lip. Zijn wangen waren rood; hij voelde zijn lichaam reageren, zijn broek begon te spannen. Door de mistige mix van emoties, snakte hij toch naar Louis. Hij wilde hem zo erg.
Een gekwetst gevoel flikkerde in Louis' ogen, een mix van schaamte en twijfel.
"Het spijt me," zei Louis plots. "We moeten niet... We zouden beter niet meer kussen in je kantoor." Harry knikte en wilde dat hij rustiger werd. "Onprofessioneel." fluisterde hij.
"Juist," Harry keek naar de grond en nam zijn onderlip tussen zijn duim en wijsvinger. Hij voelde Louis' starende blik op hem.
"Ik-" zei hij net op het moment dat ook Louis iets begon te zeggen. Harry lachte en tilde zijn hoofd op zodat hij Louis opnieuw aan kon kijken. "Sorry, wat zei je?"
"Nee," zei Louis. "Zeg jij maar eerst."
"Uh," Harry schudde zijn hoofd. "Ik ben er bijna zeker van dat ik liever zou horen wat jij te zeggen had." Louis rolde zijn ogen en hij begon ook lichtjes te blozen.
"Ik wou vragen of je me misschien mee uit eten wil nemen en dat we daarna terug naar jouw huis kunnen gaan zodat je, je weet wel, me kan verslinden. Of zoiets." Harry kon de giechels niet tegenhouden.
"Het is nog maar vier uur en ik heb nog werk te doen;"
"Wel," Louis gooide zijn armen in de lucht. "Een late zakelijke lunch, dan. We kunnen mijn concerto bespreken."
"Dat klinkt, technisch gezien, als zaken."
"Want we zijn echte zakenmensen." zei Louis opgewonden.
"Exact." Harry begint de bladmuziek van de Eroica te verzamelen en stopt ze in zijn tas. Hij zou er vanavond misschien nog aan werken. Hij voelde zich plots, geliefd, vrij en gelukkig. Hij drukte nog snel een kus tegen Louis' nek voor hij de deur opende.

Afspeellijst
+ Rock Bottom - Hailee Steinfeld ft. DNCE

Hiya!

Hoe gaat het met jullie? Het is terug weekend, dus ik ben happy! Wat zijn jullie plannen voor het weekend?

Wat vinden jullie trouwens van de playlist die bij dit verhaal hoort? Laat het me zeker even weten, zodat ik weet of het nuttig is als ik ermee door ga.

Leave a comment!

Greetz!

Reacties (1)

  • Thuria

    Ik ben ook blij dat het weekend is (:
    Ik heb vanavond eerst een spelletjes avond met m’n huisgenoten en daarna nog een feestje. En morgen wordt een relax/bijslaap dag. Dus best een relaxt weekend.

    Om eerlijk te zijn heb ik nog niet naar de afspeellijst geluisterd, maar ik ga hem vandaag of morgen even bekijken!

    3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen