Foto bij Chapter 4.1 ||

Nadieh Ramsey


'So have you heard of our boss, Mr. Wenger?' vroeg Alex nieuwsgierig en keek me met een twinkeling in zijn ogen aan. Ik grijnsde en knikte.
'Sure! Aaron also plays here, remember? I do talk to my brother sometimes.'
'How can you actually endure that, he's boring as fuck.' mompelde Alex, waarna ik tegen zijn schouder sloeg.
'Still my brother! Shut up! At least Carl's been really nice so far unlike others.' Alex rolde zijn ogen en schudde zijn hoofd, maar toen hij het trainingsveld zag rende hij al enthousiast het veld op.
'I guess I'll have to train too. Are you going to watch?' Ik knikte en glimlachte.
'Sure. Hurry up!' Carl grijnsde naar me en rende achter Alex het veld op, waarna ik me neerzette aan de rand van het veld. De jongens moesten rondjes lopen als warming-up. Pf, was ik blij dat ik dat niet hoefde te doen. Ik keek op mijn telefoon en appte nog wat terug met vriendinnen in Wales. Mijn aandacht werd getrokken door een jongen die laat het veld oprende.
'Sorry I'm so late boss!' hoorde ik hem roepen. Ik wierp mijn blik op hem en moest mijn ogen beschermen tegen de zon. Jemig, hij was nog knapper dan op de foto. Met grote ogen keek ik naar Theo Walcott die nog half zijn shirt aan het aantrekken was en zich bij de groep aansloot. Ik kon mijn ogen niet van hem afhouden, jemig. De spieren, die tatoeages.. Alles klopte gewoon.
'Congrats on the baby, Theo!' riepen verschillende spelers en de moed zakte me in de schoenen. Natuurlijk. Ik bleef hem echter volgen met mijn ogen tot ik een blik ving van Aaron die me zowat vernietigend aan zat te kijken en hield snel mijn mobiel voor mijn hoofd. Na een tijdje werd de training wat interessanter, en uiteindelijk was die afgelopen waarna Carl en Alex binnen een mum van tijd weer in mijn buurt te vinden waren. Niet dat ik ze niet had gewenkt, maar toch.
'So are you guys allowed to party and stuff?' vroeg ik terloops. Carl haalde zijn schouders op.
'Usually after a match.. But we don't always do that.' Ik knikte.
'I bet you do every night do.' pestte Alex me weer, waarna ik mijn ogen rolde.
'I'm a student, really, what did you expect? And besides what have I ever done to you that you feel the need to bully me all the time?!' vuurde ik terug.
'Don't feel bad, I bully people I like.' Alex wou een arm om me heenslaan, maar snel boog ik onder zijn arm door.
'Don't! You're sweaty!' riep ik. Carl lachte ook en pakte me bij mijn arm waarna hij me lief aankeek.
'We could go after the game this weekend, we could go out I mean.' Ik grijnsde en knikte.
'I would love to, Carl. I like to go out with people who are actually nice to me.' Alex pruilde meteen.
'So I'm not invited?' Carl en ik keken elkaar samenzweerderig aan. Ik zuchtte overdreven,
'Fine, because we are your only friends.'
Alex grijnsde. 'Will your sister go too?'
Ik haalde mijn schouders op en wilde een opmerking maken, maar iets anders kwam in mijn gezichtsveld.
'So who are the people making so much noise?' Theo stond daar met een brede glimlach en keek mij nieuwsgierig aan. Even was ik vergeten dat ik ook een tong had, maar herstelde me snel.
'Hi, I'm Nadieh, nice to meet you! Big fan.' Ik probeerde op mijn allerliefst te lachen, maar had niet gezien dat Aaron erachter stond.
'What did I hear about going out this weekend after the game? You're going with Carl, right Nadieh?' zei hij toen nors en wierp een waarschuwende blik.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen