Foto bij 001. Proloog: 2014.

Dit is het eerste hoofdstuk hopelijk vinden jullie het wat!

Liam schrikt als hij in het zwembad word geduwd van het hotel waar heel de band verbleef. Liam zwom snel weer omhoog om naar adem te happen. Liam keek naar de jongen met gids zwarte haar die op de rand van het zwembad stond te lachen. Een grijns verscheen op Liam's gezicht.
"Zayn, je bent echt niet grappig hoor. Ik pak je wel terug." Waarschuwde Liam. Zayn maakte een ik ben bang beweging met zijn armen. Liam klom het zwembad uit en rende naar Zayn toe. Hij probeerde Zayn in het water te duwen wat uiteindelijk ook lukte. Zayn zwom weer boven water en schoot in de lach. Liam sprong lachend achter Zayn aan in het water. Liam keek Zayn aan met een lach zo keek Zayn ook Liam aan met een lach. "Je bent een sukkel weet je dat?" Zei Liam een beetje op een vragende manier. "Alleen een sukkel voor jou." Grijnsde Zayn. Liam spetterde water naar Zayn en Zayn deede het vervolgens ook terug.
"4 uur een interview. Is het gek en egoïstisch als ik zeg dat ik geen zin heb?" Vroeg Liam Zayn nieuwsgierig. "Nee, helemaal niet. Ik heb soms ook geen zin in interviews." Zei Zayn op een geruststellende manier. Liam lachde en zwom dichterbij naar Zayn. "Ik wil gewoon meer tijd met jou." Fluisterde Liam in Zayn's oor als hij zijn armen om Zayn's middel slaat en hem dichterbij trekt. Zayn schrok een beetje en keek Liam aan in zijn ogen. "Liam niet hier dat weet je. Stel voor dat er iemand komt." Fluisterde Zayn terug. "Wat maakt het uit. Ik haat het dat we dingen geheim moeten houden kunnen we niet gewoon iedereen vertellen dat we elkaar leuk vinden." Vroeg Liam. "Ik vind je niet leuk, ik ben met Perrie. We hebben alleen wat lol dat is alles." Zayn duwde Liam weg. Krak, daar ging Liam's hart de jongen van zijn dromen zei zo juist de woorden die zijn hart liet breken. "Ouch, Zayn. Zo harteloos weer van je serieus. Gewoon lol? zo zie ik het anders niet." Zei Liam en hij klimt het zwembad uit. Liam pakte een handdoek en droogde zichzelf er aan af. "Liam, wacht zo bedoelde ik het niet. Loop nou niet weg." Probeerde Zayn Liam nog tegen te houden maar Liam liep gewoon weg. Zayn klom het zwembad ook uit om achter Liam aan te lopen. Zayn greep naar Liam's arm en duwde hem zachtjes tegen de muur van het hotel aan. "Ga nou niet weg, ik bedoelde het niet." Zei Zayn, hij streelde met de rug van zijn hand de wang van Liam. Liam schudden zijn hoofd en keek weg van Zayn. "Liam, please kijk me aan." Toen Zayn dat zei keek Liam Zayn's kant weer op. "Een Glimlach misschien?" Vroeg Zayn met een glimlach. Liam probeerde zijn glimlach in te houden maar kon het niet meer inhouden een glimlach verscheen op Liam's gezicht. "Zo ken ik je weer." Zei Zayn met dezelfde glimlach. "Ik heb het koud zullen we omkleden?" Vroeg Liam en Zayn klinkte. Ze liepen samen het gebouw naar binnen.

Liam trok zijn shirt over zijn hoofd en zijn broek aan. Zayn was al omgekleed in zijn eigen hotel kamer nu zat hij op het bed van Liam. Liam draaide zich om naar Zayn en glimlachte naar hem. "Alles staat jou ook." Zei Liam tegen Zayn die een joggingsbroek en een simpel shirt aan had, omkleden voor het interview deed hij zo wel. Het was nog super vroeg dus ze konden nog lui doen. "Zelfs dit?" Vroeg Zayn lachend en Liam knikte. "Zelfs dat Meneer Malik." Liam liep naar de deur toe van zijn kamer en deed hem op slot. Vervolgens liep Liam naar Zayn toe. "Wat doe je?" Vroeg Zayn. "Laten we lol hebben." Grijnst Liam en hij ging naast Zayn zitten. Liam drukte zijn lippen op die van Zayn en kuste hem teder. Liam was zo verliefd op Zayn of Zayn hetzelfde voelde was altijd nog de vraag. Liam gleed zijn hand onder Zayn's shirt maar Zayn stopte hem. Liam trok terug van de kus en keek Zayn een beetje verward aan. "Liam, het is gevaarlijk wat we doen." Zei Zayn. Liam rolde zijn ogen en stond op. "Je bent ongelooflijk Zayn. Wat wil je nou? Gebruikt je me of zo. Geeft Perrie je niet genoeg ofzo. Zie je haar te weinig of zo. Vertel me wat je dwars zit. Ik wil jou Zayn alleen jou!" Schreeuwde Liam bijna. Zayn legde zijn hand op Liam mond en schudden zijn hoofd." Niet zo hard iedereen kan je horen." Siste Zayn en Liam rolde zijn ogen en opende de deur van zijn kamer. "Ik wil dat je gaat Zayn." Zei Liam zijn stem rilde omdat hij bijna moest huilen. Zayn keek hem verward aan. "Maar -" Wilde Zayn nog zeggen maar Liam schudden zijn hoofd. "Niks maar Zayn ik wil dat je gaat en ik wil dat dit tussen ons stopt vanaf nu." Zei Liam en zuchtte. Zayn liep boos de kamer uit. Liam gooide de deur dicht en liet zichzelf op bed vallen. Tranen rolde over zijn wangen. "Fuck you Zayn Malik." Mompelde hij tegen zichzelf.

Ben er niet zo trots op, maar het is een begin. Ik beloof dat de volgende hoofdstukken beter gaan. Is het in ieder geval een kudo waard?

Reacties (1)

  • Niallerslove

    Dit is een hele originele verhaallijn. Ben benieuwd naar de rest!

    3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen