Mijn billen doen pijn van het lopen op de hoge hakken. De straten van Londen zijn fel verlicht en het wemelt van de uitgaande mensen. Ik loop voorop met achter mij mijn gevolg, bestaande uit Olivia, Mel, Fay en onze homo vriend Toby.
We zijn alle vier gekleed in een strakke, uitdagende jurk. Het is tijd voor de jacht, een heerlijke ruwe avond. We hebben al aardig wat alcohol in onze kraag en zijn niet van plan om te stoppen voordat we op het randje hangen. Toby is de enige met een vriend, maar vind het fijn om mee te gaan voor onze eigen veiligheid, in ieder geval dat zegt hij altijd. Volgens mij vind hij het ook gewoon heerlijk om naar de jongen te kijken.
We zijn vandaag op weg naar één van de clubs waar we het meeste kans hebben om een date te scoren. Voornamelijk omdat het daar gebruikelijk is om je te identificeren in kleur. Groen is single, rood is bezet, oranje is niet op zoek en paars, tja paars. Om het heel cru te zeggen, ik wil geneukt worden.
Laat ons nou allemaal paars aan hebben, afgezien van Toby natuurlijk, die heeft zijn gebruikelijke rode shirt aan.

Na nog een tien minuten lopen komen we aan bij de club. Het wemelt er van de mensen en de geuren zijn bijna ondragelijk. Toch joelen we als we eindelijk naar binnen mogen, tijd voor wat vermaak.
Mel schud een keer met haar billen en laat haar lange bruine haar over haar rug zwaaien. Ik kijk om me heen en zie verschillende jongen verlekkerd naar haar kijken. Het kan ook niet anders. Ze is een beauty om te zien, ze is slank, heeft grote borsten en een mooie, ronde stevige kont.
Olivia en Fay zijn de tweeling van het stel, het zijn twee dames met lange ijzig blonde lokken en porseleinen huis. Ze zijn lang en hebben ongelofelijke benen en het leukst. Ze zijn identiek aan elkaar. Zelf ikzelf kan ze soms niet uit elkaar houden. In het begin zijn ze verlegen maar als ze wat drankjes op hebben zijn ze niet meer te stoppen en jakkeren ze over elke jongen heen.
En dan hebt je mijzelf nog. Ik heb lang donkerblond haar en groene, mijn lengte is matig maar gelukkig ben ik geen dwerg. Ik heb volle borsten, een paar stevige billen en een echt zandloper figuur. Hoge jukbeenderen en volle lippen. Ik durf gerust van mezelf te zeggen dat ik mezelf knap vind.

Ik laat mijn ogen door de club glijden, overal drukken verhitte lichamen zich tegen elkaar. Bewust maar ook onbewust. Sommige stellen eten elkaar op, terwijl andere elkaar gewillig betasten in de donkere hoekjes. Ik voel mijn lichaam branden van verlangen en loop snel naar het midden van de dansvloer waar ik al snel een paar handen op mijn heupen voel. Ik voel de hete adem van de onbekende in mijn nek en druk mijn billen tegen zijn geslachtsdeel. Hij zucht en aan de andere kant van de dansvloer zie ik Mel nee schudden. Ik weet dat het een teken is en dat ik moet stoppen voordat ik te ver er in meegesleept word. Om het zeker te weten draai ik me op en kijk in een paar bruine ogen. Achter een stel brilglazen. Ik duw de jongen iets van me af om hem beter te bekijken en mijn hart zakt in mijn maag. Remi, mijn ex...
Ik kijk hem woedend aan en duw hem van me af waarna ik naar Melanie toe loop en haar mee trek naar de bar en een Malibu-cola bestel. Ze kijkt me verdrietig aan maar mijn jachtinstinct is juist meer aangewakkerd. Ik wil seks. Nu. Vanavond. Hete, natte, gepassioneerde seks. Zo snel mogelijk.
Ik gooi het drankje achterover en loop weer de dansvloer op. Al snel valt mijn oog op een lange, gespierde jongen. Zijn borstkas is goed te zien door zijn witte met paars gestreepte shirt. Zijn zwarte haar is achterover gekamd en zijn lichte ogen kijken me fel aan. Ik loop met een opgetrokken wenkbrauw naar hem toe en voor ik het weet heb ik mijn lippen op de zijne gedrukt. Zijn tong glijd gelijk over mijn onderlip en zijn handen zitten verstrengeld in mijn haar. Ik voel hoe zijn zacht aan mijn haar trekt en zich van me aftrek waardoor ik geïriteerd omhoog kijk. Hij grijnst. 'Will, aangenaam.' Waarna hij heel zacht een kusje op mijn lippen plant. 'Ginnifer.'
'Leuk om je te ontmoeten Ginnifer. Kan ik je een drankje aanbieden?' Ik lach. 'Gaan we oudbollig doen?'
'Geen drankje, oké. I'll see you around.' Hij lacht, laat me los een loopt bij me vandaan. 'Pardon, waar denk je dat je heen gaat.'
'Jij laat me jou geen drankje aanbieden en je wilt wel dat ik jou mijn genot schenk, nee bedankt.' Hij loopt door. 'Je mag me een drankje aanbieden,' gil ik over de bonkende muziek heen.
Hij draait zich grijnzend om. 'Dat dacht ik al.' Hij loopt naar de bar met mij in zijn kielzog. 'Een purple rain en een jagerbomb alstublieft.' Ik lach om zijn keuze. Hij slaat een arm om mijn middel en trekt me tegen zich aan. 'Over tien minuutjes ga ik weg, ik zou maar even afscheid gaan nemen van je vriendinnetjes, ik wacht buiten op je.'
Ik knik gedwee en verdwijn met het drankje in mijn hand weer de dansvloer op. Al snel kom ik Fay tegen die verstrengeld is met een donkere jongen. Ik tik haar even op de schouder en gebaar dat ik met een jongen mee ga. Ze knikt vluchtig en ik zie ook Olivia verschijnen die waarschijnlijk ook opzoek was naar haar zus. 'Ik heb beet.' grinnik ik in haar oor. Ze lacht en knikt. 'Ik zal het doorgeven aan Mel en Toby. Zie je wel weer.' Ze geeft me een duw in de richting van de uitgang en ik kijk nog één keer achterom waarna ik zie dat ze tegen de billen van de getinte jongen aan staat te schuren. Ik lach. Dat bedoel ik dus met als ze een paar drankjes op hebben.

Buiten staat Will gedwee te wachten. Hij houd de deur van een zwarte BMW open. Ik kijk hem verward aan. 'Ik neem aan dat je een bob hebt?' Hij lacht en gooit zijn hoofd in zijn nek. 'Reken daar maar op.' Ik stap in en ik zie dat er een keurige man in pak achter het stuur zit. 'Goedenavond mevrouw.' Hij kijkt me even aan via zijn achteruitkijk spiegel en daarna stapt wil aan de andere kant in de auto en komt naast me zitten.
Hij trekt me bij hem op schoot en begint me gelijk gepassioneerd te kussen, maar ik houd met een beetje in. 'Wat is er, net was je nog zo gedreven.' Hij kijkt me even lachend aan. Ik knik naar de man die achter het stuur zit. Hij lacht nu hardop. 'Maak je je daar maar geen zorgen om.'
Hij drukt zijn lippen weer op de mijne en ik geef me over aan zijn tong. Veel te snel zijn we bij zijn huis. En zeg maar gerust huis. Jezus, wat een gebouw. Hij helpt me de auto uit en neemt me mee naar binnen. De hal is verlaten en voordat de voordeur goed en wel is dichtgeslagen voel ik zijn handen rond mijn heupen en zijn lippen in mijn hals. Ik kreun zacht. Hij tilt me op en draagt me al kussend naar boven waar hij me op een groot bed gooit.
Het eerste dat me op valt is dat het frame van spijlen is en ik bijt verlekkerd op mijn lip. Ik weet wat voor avond dit gaat worden. Will staat aan het einde van het bed en trekt mijn pumps uit. Hij plaats kleine kusjes op de wreef van mijn voet, over mijn onderbeen, naar mijn knie. Daarna zijn mijn dijen aan de beurt en stroopt hij mijn jurkje steeds verder naar boven. Binnen luttele seconden zit hij met zijn neus tussen mijn benen en voel ik zijn lippen over mijn liezen glijden. Ik kreun luid en kantel mijn bekken naar zijn lippen.
Ik voel dat het geil mijn string nat maakt en naar mijn billen loopt. Will trekt zijn shirt over zijn hoofd waardoor zijn ongelofelijke, ja zeg maar gerust goddelijke borstkas, zichtbaar word. Het is fascinerend om naar zijn sixpack en de rollende spieren in zijn bovenarmen te kijken.
Ik trek het jurkje over mijn hoofd waarna ik alleen nog maar in mijn Bh en string op zijn bed lig. Hij grijnst, loopt naar zijn nachtkastje en pakt daar een paar linten uit. Hij laat de uiteinde van de linten over mijn buik en borsten glijden waardoor de rillingen me langs de ruggengraat lopen, maar ik blijf naar hem kijken. Geboeid door wat hij met me van plan is.
Eerst doet hij mijn bh uit en dan bind hij mijn handen vast aan het bed waardoor ik alleen nog maar met mijn benen kan bewegen. Ik kijk hem vurig aan en hij trekt zijn broek en boxer uit. Zijn lid springt fier overeind en ik ben verrast door de grote. Hij heeft een heerlijke piemel als zeg ik het zelf en ik kan niet wachten tot ik hem in me kan voelen.
Ik kreun als hij boven op me komt zitten en zijn lid op mijn buik blijft liggen, ik zie de aderen naar de glimmende eikel lopen. Ik kan ze bijna zien pulseren net als mijn verlangen naar hem.
Ik ril en hij begint mijn string uit te trekken. Zodra deze ook op de grond ligt begint hij heel zachtjes mijn borsten te masseren. 'Probeer het zo lang mogelijk uit te stellen oké.' zegt hij met een raspende stem. 'Je mag niet klaarkomen tot dat ik het zeg.' Hij kijkt me aan met een duistere blik waar ik bijna in verdrink. Ik mag niet klaarkomen, ik mag niet klaarkomen, niet klaarkomen. Dit zinnetje bonkt door mijn hoofd tot dat ik zijn tong op mijn clitoris voel en ik naar adem hap en even helemaal niets meer denk.
Hij rijkt weer naar zijn nachtkastje en pakt een vibrator en legt die een heel klein stukje van billen vandaan op het bed en zet hem aan. Ik voel de trillingen van de vibrator die langzaam aan gekmakend worden.
Naast het bed staat een kan met water en wat ijsklontjes. Een van de ijsklontjes pakt Will tussen zijn tanden en buigt zich naar voren. Hij laat het koude blokje in het kuitje onder mijn hals vallen en mijn adem stokt in mijn keel. Hij trekt een spoor tussen mijn borsten door naar mijn navel waar hij even een rondje om heen draait, daarna gaat hij door naar mijn venus heuvel waar hij het van mijn verhitte huid af haalt en zich weer op mijn clitoris stort. Ik voel de kou van het ijs wat een zinderend gevoel geeft. Ik begin te schokken waarna Will onmiddellijk stopt. 'Wat zei ik nou. Niet komen.' Hij kijkt me neutraal aan maar ik zie een glimlach in zijn ogen. Ik ben zo gefascineerd door zijn ogen dat ik niet door heb dat hij heel ergens anders mee bezig is tot ik hem in me voel komen.
Ik kreun hard en heb het gevoel dat ik gelijk klaar moet komen maar houd me in waardoor alles in mijn lichaam tintelt. De vibrator heeft Will inmiddels al weer uitgezet en naast het bed gegooid.
Ik zucht gefrustreerd als hij zijn lippen weer op de mijne plant en mijn zijn handen over mijn lichaam gaat. Ik trek steeds harder aan de linten en hoor het frame kraken. Ik wil hem aanraken. Ik voel hoe zijn penis diep in me penetreert en kreun luid om een beetje van de spanning uit mijn lichaam los te laten. Ik tril en kreun. Ik duw me tegen zijn lichaam een en ik voel zijn warme adem op mijn huid. Hij maakt me helemaal gek. Na een paar minuten maakt hij mijn handen los waarna ik gelijk mijn vingers door zijn haar laat gaan. Hij stoot steeds hard en diep in me en ik voel een orgasme weer opkomen. 'Mag het, alsjeblief, mag het.' Jammer ik. Ik kreun luid en weet dat ik het niet langer in kan houden. Ik voel het heerlijke, sensationele gevoel naar mijn tenen en vingers stromen en de spanning in mijn onderbuik bouwt zich steeds verder op. 'Toe maar,' fluistert hij in mijn oor en die woorden helpen me over het randje. Ik gil hard zijn naam en schok heftig. Hij laat nog steeds zijn lippen over mijn lichaam gaan en als ik weer in staat ben om mijn ogen te openen kijkt hij me verlangend aan. Ik weet precies wat hij bedoelt.
Hij gaat op zijn rug liggen waardoor zijn lid in al zijn glorie omhoog steekt. Het is wonderbaarlijk. Ik neem de eikel in mijn mond en begin te zuigen. Eerst heel voorzichtig, ik laat mijn tanden heel af en toe even over het topje gaan. Opeens stoot Will hard in mijn mond en voel ik zijn lid trillen in mijn mond. 'Ik wil in je klaarkomen,' kreunt hij hard. Ik laat zijn lid weer uit mijn mond glijden en ga boven op hem zitten. Zijn penis glijd soepel naar binnen en ik voel zijn gehele lengte in me, wat een geweldig gevoel is. Ik berijd hem wild, vurig en beuk hem ruw in me. Hij heeft zijn ogen gesloten en af en toe ontsnapt er een kreun. Ik span even mijn spieren aan waardoor zijn ogen openvliegen en ik hem speels aankijk.
Alles is nat van onderen en het soppende geluid vult de kamer. Hij pakt mijn heupen vast en geeft het ritme aan. Ik breng een hand naar beneden en streel over mijn gevoelige knopje. Als ik met mijn andere hand mijn borsten begint te betasten kan hij het niet meer aan en ik voel zijn sperma diep in me spuiten. Ik ga van hem af en stop gelijk drie vingers bij mezelf naar binnen. Ik moet het afmaken. Will haalt mijn vingers uit me en stopt die van zichzelf er in. Ik beweeg ruw over mijn knopje tot het sensationele gevoel weer door mijn lichaam gaat. Ik hol mijn rug en grijp me vast aan de lakens waarna ik nog een keer had zijn naam gil.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen