Foto bij Chapter 7.1 ||

Anne Ramsey


De eerste werkweek zat erop en als kers op de taart waren Nadieh en ik zaterdagmiddag naar het Emirates Stadium gegaan. Het was niet de allereerste keer dat we een Arsenal match bijwoonden. In het verleden waren we al meerdere malen naar het Emirates afgezakt om voor onze broer en zijn team te supporteren, maar het was wel onze eerste wedstrijd sinds we naar Londen verhuisd waren.
Arsenal won die middag vlotjes van Stoke met een doelpunt van Alexis Sanchez en Olivier Giroud.
Nadieh en ik gingen terug naar de lounge waar een halfuur na het fluitsignaal al de eerste spelers binnenkwamen. Ze voegden zich meteen bij hun familie en vrienden om over de wedstrijd na te praten. Theo Walcott was een van de eersten, maar ik zag niemand bij hem staan die zijn vrouw zou kunnen zijn.
'So where is his wife?' vroeg ik nieuwsgierig aan Nadieh die hem natuurlijk ook in de gaten hield.
'Haven't you heard yet? She gave birth a few days ago,' vertelde Nadieh me met enige tegenzin. Ze wist dat ze een opmerking kon verwachten en die kreeg ze ook.
'Oh great, so he's married and a dad? You know how to pick them, don't you!'
'Stop teasing me!' Ze veranderde snel van onderwerp. 'Anyway, I kinda agreed to go clubbing with Carl and Alex tonight and I need you to come with me.'
Ik rolde met mijn ogen en zuchtte. 'To be honest I don't wanna come with you but I will just to keep you out of trouble.'
Nadieh lachte en schudde haar hoofd. 'Just admit you wanna come for that Alex guy. He seems to be into you.'
'Sure,' mompelde ik ongelovig. 'I bet he's into a lot of girls.'
Mijn zus haalde luchtig haar schouders op. 'Either way, I can't wait to partaaayyyy!'

Theo Walcott


'I'm back home, sweetheart!' riep ik door het hele huis toen ik terug thuis was. Ik liet mijn sporttas in de hal achter en ging op zoek naar Melanie. Ik vond haar in de woonkamer met kleine Finley in haar armen. Ik smolt meteen.
'Have you watched the Arsenal game on tv? We won!' zei ik blij toen ik naar Melanie liep en haar begroette met een kus. Ze leek echter niet zo enthousiast.
'Theo, I just came back home from the hospital and I had to take care of Finley all by myself. Of course I didn't watch the game.'
Ik zuchtte en streelde zachtjes over haar schouder. Ik begreep best dat Mel wat overspannen was. De afgelopen dagen waren heftig geweest, maar ik kon er ook niks aan doen dat ik een wedstrijd te spelen had.
'I'm sorry, Theo. I'm absolutely knackered. Do you mind if I go upstairs for a nap?'
'Of course not, love. I'll watch Finley.'
Melanie glimlachte vermoeid en ging de trap op. Ik hield nu Finley vast en streek voorzichtig over zijn wang.
Blijkbaar was Melanie echt uitgeput, want ze bleef de rest van de avond boven. Maarja, zo'n bevalling was niet te onderschatten. Ik liet haar maar uitrusten. Gelukkig was Finley braaf en lag rustig te slapen in zijn wieg zodat ik ongestoord naar Match Of The Day kon kijken. Na het programma checkte ik mijn telefoon en zag op snapchat dat Alex zojuist een filmpje had geplaatst. Zo te zien was hij in een club en zat hij overdreven mee te zingen met een of ander hiphop nummer. Achter hem stond Carl met een drankje en ik spotte ook Nadieh en Anne. Typisch Alex om die twee meiden uit te nodigen om mee op zwier te gaan. In ieder geval had hij wel een meer boeiende avond dan ik.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen