Foto bij Chapter 8.1 ||

Nadieh Ramsey


'You should try the rabbit filter!' schreeuwde ik in Alex' oor toen ik zag dat hij met snapchat bezig was. Hij knikte en scrolde door de verschillende filters en hield het voor ons. Alex' zijn hoofd pakte de telefoon meteen, alleen mijn hoofd was te donker. Alex schudde wat met zijn mobiel en uiteindelijk zag de telefoon mijn twee neusgaten als ogen aan en vormde zich daarom het konijnenhoofd. We lagen allebei in een deuk, mede omdat het grappig was, mede omdat we en dan vooral ik, te veel alcohol op had.
'Okay okay, who wants to go daaaaancing?!' Enthousiast keek ik Anne aan, die erna heftig haar hoofd schudde.
'No no, absolutely not me!'
'Oh why not?!' mengde Alex zich ertussen en keek met een pruillip Anne aan. Ik wist allang het antwoord: Anne hield niet van clubs, de mensen en de muziek. Wel vond ze een drankje doen altijd leuk en ging ze vooral mee om een oogje in het zeil te houden, hoe vervelend ik dat ook vond.
'Carl, would you pleeeeaaase go with me?' vroeg ik toen op m'n allerliefst, waarna hij uiteindelijk knikte en Alex zich een slag in de rondte lachte.
'He can't dance Nadieh, know what you're taking with you!'
'Probably more reasonable than you!' pestte ik hem terug en sleurde Carl mee de dansvloer op. Ik liet me gaan en lette eigenlijk niet zo op Carl, totdat de paar slotjes begonnen te werken en ik dachten tegen hem aan begon te dansen. Carl wist eerst niet zo goed wat hij met me aan moest, maar ik vond het wel schattig.
'Oh come on, you've danced with a girl before right?' schreeuwde ik in zijn oor en hield expres mijn gezicht dichtbij de zijne.
Carl probeerde mijn ogen te ontwijken en zei: 'Yeah, but not a girl who's my teammate's brother!' Ik rolde lachend mijn ogen en schudde mijn hoofd.
'You shouldn't worry about my brother, he never gets really mad so.' Carl glimlachte flauwtjes en persisterend bleef ik hem aankijken, totdat er plotseling iemand tussenkwam.
'Nadieh, can you go with me to the toilet?' Het was Anne die mij dringend aankeek. Ik rolde mijn ogen. Natuurlijk.

'Seriously, why did you have to break that moment between me and Carl, yesterday?' klaagde ik de volgende ochtend met een gigantische hang-over tegen Anne. Aaron was gelukkig al pleiten en Colleen had een event, dus waren we met z'n tweeën. Anne draaide zich hoofdschuddend om.
'He's Aaron's teammate, Nadieh! Not just some random guy you kiss with in a club and never see again! You'll probably see him Tuesday again at the game!' Ik zuchtte. Dat wist ik ook wel. Plotseling ging Anne's mobiel af en nieuwsgierig keek ik haar aan toen ze opnam.Alexis Sanchez


'Anne? Is this you?' vroeg ik door de telefoon.
'Yeah sure, who's this?' hoorde ik haar stem door de telefoon en ik grijnsde.
'You already forgot my appearance, guapa?' Het bleef even stil, totdat ik een lach hoorde.
'Alexis, of course! I should've recognised the accent!' Ik grinnikte en keek naar de pagina die voor me op mijn laptop stond. Het was een uitwerksel van mijn interview met Anne.
'Listen, I'm reading the article you wrote about our interview..' begon ik geheimzinnig.
'Is there something wrong?' vroeg Anne direct, waarna ik expres even stil bleef en daarna mijn hoofd schudde, wat ze natuurlijk niet kon zien.
'No, I just called to tell you that I really like it! It's excellenté!' riep ik toen door de telefoon en hoorde Anne opgelucht ademhalen.
'Oh god you had me there for a minute, Alexis, thank you.' Ik glimlachte even en beet op mijn lip.
'So I'll see you monday around at Colney?'
'Yeah, yeah for sure.'
'I'll look out for you then.' zei ik met een plagerige toon in mijn stem en hing op.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen