Foto bij Chapter 12.1 ||

Alexis Sanchez


Ik had net een sms'je aan Anne verstuurd of ze vanavond iets wilde drinken. Ik wist dan wel niet zo goed of ik haar echt leuk-leuk vond, maar leuk genoeg om een drankje mee te doen. Bovendien had ze wel iets over zich, al wist ik nog niet goed wat dat was... anyway. Voordat we weg konden, ging ik eerst maar een rondje met mijn honden Atom en Humber lopen. Ik pakte mijn fiets en de twee waren door het dolle heen. Het was altijd zo fijn om even je hoofd leeg te maken, helemaal door de landschappen van Hertfordshire. Toen we eenmaal op een groot grasveld waren, gooide ik mijn fiets neer en ging ik op het gras zitten terwijl ik wat Spaanse nummers opzocht. Mijn mobiel maakte geluid en ik wist meteen dat het een berichtje van Anne was.
Hey, no I'm going to have to rain check on tonight.. sorry.
Het berichtje was nogal kortaf en deed mij fronzen. Vreemd, vanmiddag leek ze het nog zo leuk te vinden. Ik ging weer met Atom & Humber terug naar huis en besloot dat ik het hier niet kon bij laten zitten. Een schoon shirt ging aan en niet veel later stond ik bij Aaron voor het huis en drukte op de bel. Anne deed open en keek me met grote ogen aan.
'Alexis, what are you doing here?!' vroeg ze.
'I thought you were having important stuff to do, but see, guapa.. I don't take no for an answer easily.' Ik zag een klein glimlachje verschijnen en besloot verder te gaan. 'So.. will you go with me now I'm already here?' Anne rolde haar ogen en haar antwoord liet lang op zich wachten.
'Fine. One drink. As friends.'
'Nothing more.' knipoogde ik naar haar.

Nadieh Ramsey


Tevreden over mijn make-up en outfit liep ik nonchalant naar beneden en zag Aaron in de kamer zitten. Ik glimlachte even naar hem, terwijl zijn blik bij mij bleef steken en keek mee met de televisie.
'What are you doing?' vroeg hij. Vragend keek ik hem aan met de meest onschuldige blik die ik me maar kon verzinnen.
'Taking a break from studying, more like stuDYING. Why?' Aaron zuchtte en schudde zijn hoofd.
''You look like you're going out and really, I don't want to play the bad cop but if you have an internship at Arsenal you can't go out every night..' Ik zuchtte en draaide me om.
'I'm not going out, trust me.' probeerde ik hem te overtuigen en nam een slok van mijn drinken. 'Any of your friends coming tonight?' Aaron's ogen schoten weer naar mij toe en ik voelde dat hij me doortastend aankeek, maar ik liet niks los.
'Nope, just me.' zei hij. Ik dronk maar weer wat om het teleurgestelde gevoel te verbergen en begaf me binnen korte tijd weer naar boven. Misschien had Theo afgezegd of had Anne het verkeerd gehoord, dat kon toch? Ik besloot mijn make-up eraf te halen en een comfortabele joggingbroek aan te doen, waarna ik mijn oortjes in mijn oren stopte me maar aan mijn essay begon. Als er niets te doen was, kon ik me beter serieus gaan inzetten. Ik bedoel; Arsène Wenger geloofde in me. Halverwege voelde dat ik honger begon te krijgen en nam mijn iPod mee naar beneden om wat snacks te pakken. Door de muziek kon ik niks horen maar dat was niet erg, zo kon ik het gezwam van mijn broer niet aanhoren. Ik liep naar de voorraadkast en keek erin, zonder Aaron een blik te gunnen en bewoog met mijn heupen mee op de maat van de muziek terwijl ik naar de inhoud van de kast staarde. Omg het gitaarstukje, ik moest hier wel een lucht-gitaar spelen. Tevreden over mijn stuk verzonnen optreden, haalde ik een zak chips uit de kast en wilde me omdraaien en weer weglopen door de kamer, totdat ik de schrik van mijn leven kreeg. Twee paar ogen staarden me grijnzend aan.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen