Temperance Brennan
Dr. Brennan is een forensisch antropoloog, wat betekent dat zij kan herleiden wat er gebeurt is met het slachtoffer aan de hand van (sporen op) de botten. Ze is getrouwd met Booth en heeft kinderen met hem.

Seeley Booth
Booth is een special agent bij de FBI en werkt samen met zijn partner James Aubrey om moorden op te lossen. Hierbij krijgt hij aanwijzingen van het team van zijn vrouw.

James Aubrey
Aubrey is de partner van Booth in zijn onderzoeken. Hij is een jonge agent die verzot is op eten.

Het team van doctor Brennan:

Angela Montenegro
Angela is artieste die gezichtsreconstructies en andere reconstructies en onderzoek uitvoert met behulp van haar computersysteem. Ze is de beste vriendin van Brennan.

Dr. Jack Hodgins
Dr. Hodgins onderzoekt alles wat grond, modder en vieze beestjes betreft. Hij kan vaak besluiten waar en wanneer een moord is gedaan op basis van sporen achtergelaten op het slachtoffer. Hij is getrouwd met Angela Montenegro en ze hebben samen kinderen. Hij zit in een rolstoel omdat hij verlamd is geraakt.

Dr. Saroyan
Dr. Saroyan is het hoofd van het forensisch instituut en patholoog anatoom. Zij kan vanalles opmaken uit de organen die overgebleven zijn bij een slachtoffer. Ze is verloofd met Arastoo Vaziri.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen