Foto bij 71

Ik heb momenteel heel weinig inspiratie dus tips zijn altijd welkom!

'Hier zijn we dan, Londen.' Zucht Jonathan opgelaten. Zijn been was weer helemaal genezen en na een tijdje reizen zijn ze in Londen aangekomen, daar hadden ze verre familie wonen waar ze hopelijk een tijdje konden bij blijven.
'Wil jij aankloppen of ik?' Vraagt hij aan Elisabeth als ze bij het huis zijn aangekomen. Elisabeth wijst naar zichzelf en loopt naar de deur. Ze kon opnieuw niet meer spreken. Het huis was redelijk groot. Overal waren stukken bijgebouwd en het leek elk moment omver te kunnen vallen. Nerveus klopt ze aan. Niet veel later word de deur open gedaan. Het is een niet heel slanke vrouw met rood haar.
'Hallo, wat is er?' Vraagt ze vriendelijk.
'Bent u mevrouw Wemel?' Vraagt Jonathan aan haar.
'Inderdaad, dat ben ik.' Antwoord ze met een lach.
'Ik ben Jonathan en dit is mijn zus Elisabeth.' Steld hij zichzelf en zijn zus voor.
'En wij vroegen ons af of we hier een tijdje konden verblijven, want u zou normaal familie van ons moeten zijn. En we zijn een soort van op de vlucht.' Legt hij uit. De vrouw knikt begrijpelijk en laat de tweeling binnen. Ze gaan met z'n drieën aan de keukentafel zitten.
'Moeten jullie wat eten? Jullie zien er heel uitgehongerd uit.' Steld ze vriendelijk voor.
'Dat zou fijn zijn.' Antwoord Jonathan.
'En voor jou?' Vraagt ze aan Elisabeth. Het meisje pakt haar boekje en begint er in te schrijven. Niet-begrijpend kijkt mevrouw Wemel haar aan.
'Ze kan niet praten.' Legt Jonathan uit terwijl Elisabeth haar het papiertje geeft. Ze knikt begrijpen en verdwijnt de keuken in.
'Wie zijn jullie?' Een meisje komt de kamer binnen. Net als haar moeder heeft ze rode haren. Ze word gevolgd door een paar jongens met dezelfde haarkleur.
'Dit zijn Elisabeth en Jonathan. Ze komen hier een tijdje logeren. Dus Elisabeth moet op jou kamer slapen Ginny. En Jonathan op jou kamer Ron.' Zegt de moeder tegen haar kinderen terwijl ze borden met brood aan de bezoekers geeft.

Reacties (1)

  • Lisen

    Molly is zo gastvrij!

    3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen