Foto bij I Want To Protect Her

"Oooeeh ik ben een blonde mysterieuze dame" zeg ik terwijl ik zwoel naar Dylan kijk.
"Oh we zijn nu al gespot! Zie je hoe snel dat gaat?! Misschien heb je nu al paparazzi achter je aan. Nu kunnen we helemaal niet meer naar buiten"
"Ah joh. Komt wel goed. Maar hoe gaan we het eigenlijk morgen doen? Als jij weer naar de set gaat?"
"Wanneer wilde jij weer terug naar Nederland?" Ik zucht diep en leun met mijn hoofd tegen zijn schouder.
"Ik weet het niet. Alles is nu veranderd. Ik zou eerst terug gaan als het weer goed met je zou gaan"
"Oh, maar het gaat zo slecht met me! Ik doe me voor alsof het heel goed gaat, maar van binnen gaat het heel slecht!" Zegt hij alsof hij het meent en dan begint hij keihard te janken als een klein kind. "WHEEEEEEEEE"
"Jezus Dylan!" Als reactie stomp ik hem hard op zijn arm.
"Ik zei toch dat het slecht gaat" Hij kijkt me aan met een kinderlijke overdreven grote glimlach.
"Jajaja... Ik blijf nog één week, daarna ga ik naar huis. Maar ik wil wel bij jou kunnen zijn, dus als je naar de set gaat en ik moet hier blijven dan ga ik al eerder naar huis. Anders is er toch ook niks aan!"
"Ja dat snap ik. Ik pleeg vanmiddag wel een belletje om te vragen of je op de set mag komen. Het mag vast wel"
"Oooooooh cooool! Een echte filmset!" Zeg ik enthousiast. "Het was altijd al mijn droom om op een echte filmset te zijn!"
Dylan kijkt me glimlachend aan.
"Wist je dat je best schattig bent?"
"Dankje! Deze dag kan nu al niet meer stuk! Ik wordt wakker naast Dylan O'Brien, ben op tv, ga naar een filmset van The Maze Runner en Dylan O'Brien zegt dat ik schattig ben!" Terwijl ik dat zeg zwaai ik hysterisch met mijn hand voor wat lucht. Net alsof ik bijna flauw ga vallen.
"Hahaha! Nou mijn dag kan ook niet meer stuk!" Dylan moet lachen. "Maar wat gaan we nou doen vandaag? Jij mag het zeggen. Het is jouw feestje" zegt hij.
"Laten we vandaag maar een beetje netflixen en uitrusten. Misschien kunnen we een filmmarathon houden?"
"Ja goed idee. Als ik nu eens naar de winkel ga om wat lekkers te halen. En wat te eten voor vanavond. Blijf jij maar hier en maak het je gemakkelijk. Ik ga eerst nog even douchen"
Dylan geeft me een kus op mijn voorhoofd en loopt naar boven. Na een paar minuten hoor ik de douche stromen. Ik wil me ook gaan aankleden dus ik loop ook naar boven. Hoe zou Dylan er uit zien onder de douche? Het hete water stromend over zijn gezicht. Naar beneden over zijn borst en buik. Nog verder naar beneden over zijn.... Bij die gedachte bijt ik op mijn onderlip, maar ik schut de gedachte snel weg. Hij komt net uit een lange vervelende relatie. Rustig aan doen.

POV Dylan

Ik stap onder de douche en laat het warme water over me heen stromen. Even mijn gedachte uitzetten. Er is zoveel gebeurd de afgelopen 24-uur. Ik kan het nauwelijks bevatten. Ik ben vannacht wakker geworden om een uur of 4. Ik keen naar haar. Hoe ze sliep. Op haar rug met de dekens half van haar af geslagen. Ze had een shirt van mij aangetrokken en deze was omhoog gekropen zodat ik net haar navel kon zien. Haar blonde haren wild om haar heen. Wat was ze mooi. Wat is ze mooi. Ik bijt op mijn onderlip. Ik wilde haar zo graag strelen maar in plaats daarvan trok ik haar shirt omlaag en trok de dekens weer over haar heen. Niet overhaasten. Ze heeft een lange tijd geen relatie gehad. Ze wilt het vast rustig aan doen. Ik haar haar vandaag gewoon lekker verwennen. Filmmarathon en tegen haar aan kruipen op de bank. Morgen neem ik haar mee naar de set. Ik zou alleen het liefst willen dat ook de jongens niet weten wie ze is. Niemand mag het weten. Ik wil haar zo lang mogelijk beschermen tegen de paparazzi. Hoe meer mensen het weten, hoe groter de kans dat het uit lekt. Tyler is de enige en daar blijft het bij.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen