Voor Hotchiss, bc smut is de leef.
ps. eigenlijk wilde ik deze gif doen, maar ik kan hem niet serieus nemen hier

Sinds dat Lieke in New Orleans was komen wonen, was er al veel veranderd aan haar saaie leventje. Ze was er achter gekomen dat er vampieren bestonden. Om niet te beginnen over de weerwolven en heksen die allemaal met elkaar bevriend leken te zijn. Het was een schok geweest, waar ze gelukkig na een tijdje wel overheen was gekomen. Dat kwam mede door haar nu beste vriend, Elijah Mikaelson. Één van de meeste machtige vampieren in de hele wereld. Ze had hem op de tweede dag dat ze hier was komen wonen al ontmoet en hij had nooit meer van haar zijde geweken. Het was veilig naast hem. Het was duidelijk dat de twee zo dicht naar elkaar waren gegroeid, maar ze durfden beide geen stap te zetten. Lieke wilde zo graag meer, maar ze wist niet hoe of wanneer dat ooit uit haar mond zou komen.

Lieke stond net een kop thee in te schenken toen de deurbel klonk. Ze keek op haar horloge en fronste. Wat een raar tijdstip? Midden op de dag.
Ze zette haar kop neer en liep naar de voordeur, die ze nieuwsgierig open trok. Achter de deur stond Elijah. In tegenstelling tot normaal had hij vandaag alleen een overhemd aan. Het was zo wit, dat je zijn lichaam bijna er door heen kon zien. En Lieke had moeite haar blik ervan af te wenden.
"Hey." zei ze snel, terwijl ze Elijah binnen liet. Maar hij deed echter geen stap naar binnen.
"Kom je mee naar buiten, het is zulk lekker weer." zei hij, terwijl hij zijn hand uitstak.
"Goh, ik was net van plan om even wat televisie te gaan kijken. Ik uh-"
Toen ze de smekende blik op Elijahs gezicht zag, stopte ze met praten. Ze schudde lachend haar hoofd en stapte naar buiten, nadat ze een sleutel van het gang kastje had gepakt. Ze smeet de deur dicht en volgde Elijahs blik.
"Waar gaan we heen?" vroeg ze nieuwsgierig. Ze had ondertussen zijn hand gepakt en om de zoveel tijd maakte haar hart een klein sprongetje.
"Het bos." mompelde Elijah. Lieke had mede voor dit huis gekozen, omdat er een prachtig bos achter lag. Het was makkelijk om even uit te waaien en te genieten van de natuur. Echter was ze nog nooit met Elijah daar geweest.
"Oké." zei ze kort, voordat ze werd meegetrokken door Elijah.

Lieke en Elijah waren zo'n tien minuten door het bos aan het struinen, toen Elijah stopte met lopen. Ze stonden tussen een aantal bomen in een redelijk dicht deel van het bos. De zon scheen heerlijk op Liekes gezicht en ze genoot van de aanwezigheid van haar beste vriend.
Ze likte zenuwachtig over haar lippen, toen ze merkte dat Elijah niks deed. Hierdoor zuchtte hij hard en trok haar toen tegen zich aan.
"Wow, wat?!" vroeg Lieke verbaasd. Elijah verslapte en keek haar verbaasd aan. "Ik dacht dat je mij ook leuk vond?" zei hij toen. Lieke begon te lachen en haalde haar schouders op.
"Ik weet niet waar je dat vandaan hebt, maar je hebt wel gelijk." toen pas werd ze verlegen. "Het kwam gewoon zo.. ineens."
Elijah knikte en verontschuldigde zich.
"Mag ik het dan nu nog een keer proberen?" zei hij, met een prachtige glimlach. Lieke knikte.
Ze voelde hoe hij zijn lippen zacht en langzaam op die van haar drukten. Lieke onderzocht zijn lippen en voelde hoe zijn handen onder haar shirt kropen. Ze hapte naar adem terwijl ze probeerde toegang te krijgen tot zijn mond.
Ze voelde hoe ze ineens tegen een boom werd gedrukt en keek Elijah aan. Ze lachte haar tanden bloot en begon zijn overhemd te ontknopen. Er ging een rilling door zijn lichaam en Lieke voelde het. Ze gooide het overhemd op de grond en kuste hem hard. Met enigszins trillende handen deed ze de knoop los van zijn broek en Elijah keek haar met open mond. Het was duidelijk dat hij het zelfde wilde.
Hij gooide haar shirt over haar hoofd en kuste haar borsten zachtjes. Ze voelde hoe zijn handen haar broek en slipje naar beneden trokken en sloot haar ogen van genot. Ze voelde de zachte lippen van Elijah rond haar navel en drukte haar lichaam naar voren. Ze wilde meer.
Elijah keek gefascineerd op en kantelde zijn hoofd een beetje.
"Kom op nou." zeurde Lieke, met een gekwelde glimlach.
"Je wilt wel graag." zei Elijah, terwijl hij opstond en haar kuste. Ze woelde door zijn perfect zittende haren en probeerde ieder stukje van zijn lippen te zoenen. "Hm, kom op dan." kreunde Elijah, voordat hij zijn erectie tevoorschijn haalde. Lieke hapte naar adem en beet op haar lip. Elijah tilde haar open en liet haar toen op hem zakken. Ze leunde met haar rug tegen de boom, maar ze voelde er amper wat van. Het enigste wat ze voelde was het genot dat door haar lippen te horen was. Ze hoorde Elijah zachtjes kreunen en haar naam zeggen, terwijl ze op en neer bewoog. Ze voelde de spanning opbouwen in haar buik en kuste Elijah om de kreunen te verdoezelen.
"God, je bent zo.. prachtig." kreunde hij, terwijl hij zijn handen op haar kont legde en er zacht in kneep. "Zo.. prachtig." herhaalde hij.
"Kom voor me, Lieke." hij kreunde haar naam en dat was de drempel. Lieke explodeerde van binnen en kwam klaar. Niet lang daarna voelde ze Elijah ook ontspannen.

Lieke lag in het bos, met naast haar Elijah. Ze draaide cirkeltjes op zijn overhemd, op de plek waar zijn hart zat. Ze glimlachte gelukzalig en keek af en toe naar de boom waar het zich allemaal had afgespeeld. Elijah had zijn ogen dicht, maar er stond een glimlach op zijn gezicht. Lieke leunde voorover en zoende hem. Meteen zoende hij terug.
"Was dit al de hele dag je bedoeling?" vroeg Lieke nieuwsgierig, terwijl ze met Elijahs hand speelde.
"Ja.. nee. Niet echt. Niet hier." lachte hij toen. Lieke schudde lachend haar hoofd.
"Nu voel ik me net een heel makkelijk iemand." lachte hij. Zijn lach waar zwaar en mooi en Liekes hart begon harder te kloppen.
"Dat ben je toch ook?" grapte ze. Elijah keek haar aan en trok zijn wenkbrauw op. Toen haalde hij zijn schouders op.
"Als ik dan toch als makkelijk word beschouwd, dan ben ik wel alleen makkelijk voor jou." hij gaf haar een korte zoen. "En dan ook alleen voor jou."

Reacties (36)

 • AckIes

  HOE KUN JE TBH ZEGGEN DAT DIT SLECHT IS BC IT'S NOT. NOT AT ALL.

  3 jaar geleden
 • Long

  Die laatste zin tho. Dat is wel de leef.
  Dat moest ik ook nog even melden. NU GA IK ECHT WEG.

  3 jaar geleden
 • Long

  (wbw)

  3 jaar geleden
 • Long

  NEE MAAR EVEN WAT GA JIJ PRATEN DAT HET SLECHT IS THO GA FIETSEN OFZO WANT DIT IS ECHT DE BAE LIKE ALKFJDSLKJFDKLSJF IK BEN ECHT HELEMAAL DOOD. tbh is het te vroeg hiervoor and i can't handle alles. HAHAHA wat een kut zin tho. Nee, maar dit is echt zo geweldig ik ga even huilen in een hoekje en alskfjkjewor3iqowejrgjojieforijekfdfkjdsl. doei.

  3 jaar geleden
 • Long

  "Was dit al de hele dag je bedoeling?"

  tbh wel

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen