Foto bij - 0 0 8 -

- D a v i n a C l a i r e -

"Daar heb je gelijk in, kleine heks." Geschrokken draai ik me om en kijk verbaasd naar de twee jongens die voor me staan. Ik herken de linker. Voor een paar luttele seconden kijk ik het tweetal stomverbaasd aan, waarna ik mezelf al snel weer herpak.
"Jij. Ik herken jou. Wat heb je met me gedaan!? Waarom was jij bezig met een verbindingsspreuk? Hoe weet je hoe ik heet en hoe weet je mij te vinden? Wat moet je van me!? Hoezo-"
"Ah, kleine heks alsjeblieft. Je bezorgd me hoofdpijn. Is ze altijd zo?" Onderbreekt hij me ruw, waarna hij de vraag aan Scarth stelt. Dit zorgt ervoor dat ik alleen maar meer woede van binnen voel.
"Liam?! Louis?! Oh mijn god! Als ik had geweten dat jullie het waren dan.. Wauw!" Mijn mond valt open als ik toekijk hoe Scarth de twee jongens omhelst.
"What the fuck?" Fluister ik in mezelf. Ik hoor de jongen, die kennelijk Liam heet, zijn verontschuldigingen aanbieden aan Scarth.
"Ik wist niet dat het je vriendin was, gast. We waren gewoon wat aan het fucken en kozen een random iemand uit."
"Oh ze is mijn vriendin niet, maar ik denk dat je inderdaad beter niet meer met haar kan sollen. Ze is nogal wild," Hoofdschuddend kijk ik toe hoe Scarth tussen de twee jongens gaat staan en zijn armen om ze heen slaat.
"Davina, dit zijn Liam en Louis. Twee oude maten van me. Guys, dit is Davina. Het zusje van-" Voordat hij verder kan praten wordt hij onderbroken door een van de jongens.
"Wild, daar hou ik wel van. Louis, deze is voor mij."

Met mijn armen over elkaar geslagen en een boze blik op mijn gezicht wacht ik af tot de zwartharige jongen begint te praten. Vince en Clarissa zijn inmiddels terug van hun hopeloze zoektocht naar de mysterieuze, gevaarlijke heks, die achteraf helemaal niet zo mysterieus of gevaarlijk blijkt te zijn. Pissig is een milde verwoording van de sfeer in de tombe.
"Jongens.. Ik wist het niet, echt niet. Ik heb die jongens voor het laatst zo'n zeven jaar geleden gezien en ik wist helemaal niet dat zij aan magie deden."
"Maar je wist dat ze heksen zijn." Vuurt Clarissa snel terug.
"Ja, maar ze deden er nooit iets mee! En bovendien woonden ze aan de andere kant van het land. Ik heb er niet bij nagedacht dat ze verhuisd waren hier naartoe. Jullie zijn veel te hard voor me, het had net zo goed één van jullie oude kennissen kunnen zijn, die hebben jullie ook in overvloed." Ik rol kort met mijn ogen.
"Het zijn jouw vrienden, dus jij mag het oplossen. Zorg ervoor dat die verbindingsspreuk verbroken wordt en als ik je daarna nog in de buurt van die jongens zie kun je gedag tegen ons zeggen. Magie is geen grap, Scarth. Dat weet jij als geen ander. Volgende week is het geregeld!" Met die woorden en een snelle knip in de vingers zijn Clarissa en Vince verdwenen. Ik kan het niet laten om hem aan te kijken met een grijns op mijn gezicht.
"Wat lach je?"
"Gewoon. Ik vind het wel leuk dat jij ook eens op je donder krijgt."


Here I am, again. Take a look at this STORY =) If you want to. =). Please =)

Reacties (3)

 • Peperoni

  fvck dat mens haar commentaar, je bent echt goed bezig.

  3 jaar geleden
 • magiclove

  haha snel verder!

  3 jaar geleden
 • Writex83

  "Wild, daar hou ik wel van. Louis, deze is voor mij."

  Waarom heeft ze daar geen commentaar op? Ze is toch al bijhand en alles.
  Dat zou niemand pikken.

  Ik zou liever dat je iets doet met Temporary Fix. Dat verhaal heb je nog niet af.

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen