Foto bij Four

T H E - V I R G I N


Terwijl ik mijn zoveelste biertje openmaak en een gulzige slok van de alcoholhoudende substantie neem, zwaai ik kort naar Amy die ik de keuken uit zie komen. Ik bekijk haar gezicht grondig als ze glimlachend naar me toe loopt. In haar trillende hand heeft ze een vol glas wijn. Zodra ze naast me plaatst neemt en haar benen over elkaar kruist zoals meisjes dat doen, neemt ook zij een grote slok van haar eigen vloeibare pijnstiller. Ik besluit om met de deur in huis te vallen en er niet omheen te draaien.
"What's wrong? And don't feed me that 'nothing, I'm just tired' bullshit." Een zucht is te horen. Toch zie ik een kleine glimlach ontstaan op haar roze gestifte lippen.
"It's Harry. He's being a dick." Nu is het mijn beurt om een zucht te laten horen.
"Amy.. He has been playing you for over a year. You can get literally any guy you want. I honestly don't understand why you keep giving in to him. Unless you like him, of course."
"I don't like him." Antwoord ze meteen stellig.
"Then why are we still talking about him? If it's about sex, I offered myself to you a few times already and you know I still think-"
"Not happening, Niall." Een zachte stomp tegen mijn schouder is het gevolg wat me doet lachen.
"I'm just kidding. But honestly, if he irritates you that much, just stop sleeping with him. Now let's get fucking wasted. I need another beer."

Een paar drankjes later sta ik midden in een mensenmassa te dansen met aan mijn ene kant Amy en aan de andere kant Chloe. Chloe wordt vergezeld door een blonde jongen die ik vaag herken van school, terwijl Amy een beetje beduusd om zich heen staat te kijken, overduidelijk onder invloed van een bepaalde hoeveelheid alcohol.
"Are you ok?" Vraag ik schreeuwend als ik zie dat haar ogen beginnen te rollen.
"I'm fine, I just need to sit down for a minute." Ik knik en pak haar hand vast om haar door de mensenmassa heen te trekken, wetende dat ze het alleen niet zou redden. Ik trek haar mee de overvolle huiskamer uit en loop door de hal van het onbekende huis. Ik hoor aan het geklik van Amy's hakken op de marmeren vloer dat ze aan het wankelen is. Ik loop een willekeurige kamer in en sluit de deur zodra Amy er doorheen is. Ik zet haar op een van de banken neer en ga voor haar op mijn hurken zitten als ik zie dat ze haar hoofd in haar handen laat vallen.
"Do you need something? Water? Fresh air?" Ze schud haar hoofd waardoor ik opsta en naast haar plaats neem. Ik sla mijn arm om haar heen en leg haar hoofd voorzichtig tegen mijn schouder aan.
"Close your eyes for a few minutes, yeah? Just tell me if you need anything." Fluister ik.

Ik schrik op van een schel geluid. Ik was zelf ook in slaap gevallen. Amy ligt inmiddels met haar hoofd op mijn schoot. Haar ogen zijn nog steeds gesloten en het enige geluid wat nu de kamer nog vult is het geluid van onze ademhaling. Schichtig kijk ik om me heen, proberend zo min mogelijk te bewegen zodat Amy niet wakker wordt. Pas als ik nogmaals het schelle geluid hoor duw ik Amy overeind en spring ik van de bank af. Het geluid stopt niet. Het lijkt wel alsof iemand met een scherp mes over de marmeren muren krast.
"Who is there?!"

Wejoo, eergisteren de hele dag op #1 gestaan, super tof! Thanks guys <3

Reacties (2)

  • minsung

    DAMN SPANNING GIMME MORE

    4 jaar geleden
  • Long

    AAAH spannend

    4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen