Foto bij Five

T H E - C L O W N


WARNING 16+

Een harde kreun rolt over mijn lippen als de tong van de blondine om mijn stijve paal voel. Ik sluit mijn ogen genietend en probeer me, ondanks de hoeveelheid alcohol in mijn bloed, te concentreren op de aanrakingen van de dame tussen mijn benen. Mijn hand reikt uit naar haar blond geverfde lokken. Ik pak een hand vol haar en trek er aan waardoor een pijnlijke kreun van haar kant te horen is. Ik voel het vibreren om mijn kloppende lul en gooi genietend mijn hoofd naar achter.
"Fuck babe, let me fuck you first." Dit laat ze zich niet een tweede keer zeggen. Binnen een mum van tijd ligt haar zwarte strapless jurk op de grond. Ik help haar uit haar slipje en prop hem vervolgens in mijn achterzak waarna ik mijn broek, die inmiddels al half op mijn knieën hing, naar beneden laat zakken. Ik til het gewillige meisje op. Ze slaat haar benen om mijn middel waardoor ik haar vocht tegen mijn buik aan voel.
"Oh shit you're drippin'." Zonder me zorgen te maken om iemand die ons hoort, plaats ik haar ietwat hardhandig tegen de muur en begeleid ik mijn lul in haar natte gleuf. Een harde kreun van haar kant is te horen.
"Oh yes you fill me so good.. Fuck me Louis!" Op commando begin ik mijn geslachtsdeel in en uit haar te stoten. Ik laat een van mijn handen afdwalen naar haar borsten die hevig op en neer bewegen. Ik pak er een vast en geef er een stevige kneep in.

Nadat ik mijn haar weer in model had gezet en mijn kleding weer aan had getrokken, had ik de blondine achtergelaten in het bed en was ik weer onderweg naar het feest dat nog steeds in volle gang was beneden. Terwijl ik de trap af loop naar beneden zie ik in mijn ooghoek Niall en Amy een kamer in gaan, waarna de deur al snel dicht gesmeten wordt. Een scheve glimlach vormt zich op mijn gezicht.

"Harry! My man! Grab me one of those would ya?" Schreeuw ik vrolijk als ik Harry een biertje zie openen. Hij glimlacht al snel bij het horen van mijn stem en geeft zijn vers geopende groene flesje aan mij waarna hij een nieuwe voor zichzelf pakt.
"Well hello there Lou. What have you been doing for the past hour?" Vraagt hij met een enorme grijns op zijn gezicht. Ik begin te lachen.
"Lily." De schaterlach van de krullenbol is te horen.

Na een tijdje voegt Liam zich bij het gesprek en niet veel later volgt ook Chloe. Ik vraag ze hoe hun nacht tot nu toe is verlopen en krijg de sappige details van Chloe's one night stand te horen. De reactie van Liam hierop doet me lachen.
"Oh that's disgusting! Why would you let him do that to you?!" Roept hij verontwaardigd.
"Liam, sometimes I wonder if Niall is the only virgin left in our little group," vuurt Chloe snel terug, doelend op het feit dat Liam nogal preuts is vergeleken met haarzelf.
"Well I wouldn't be so sure about that, Chloe. I think our Nialler will get lucky tonight." Ik zie weer voor me hoe Niall en Amy een kamer in gingen en kan het niet laten om even te grinniken.
"What makes you think that? That dude doesn't even know what porn is." Ik leg aan het drietal uit wat ik nog geen tien minuten eerder heb gezien, maar wens al snel dat ik het niet had verteld als ik zie hoe de blikken van Harry en Liam veranderen.

Heya! Nog een stukje hier. Wat vinden jullie er tot nu toe van? ('=

Reacties (3)

 • Tomlinsbear

  Hahaha, Die gif van Louis er ook bij

  4 jaar geleden
 • xxCoockielover

  Het is echt top! Snel verder!!

  4 jaar geleden
 • Long

  AAAH I love it.

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen