Foto bij Deel 68

Tom pov

De volgende ochtend werd ik rustig wakker en zag dat Ria al uit bed was. Verbaasd stond ik op en liep mijn badkamer in. Daar zag ik Ria aangekleed en wel staan. Ze stond der make-up op te doen. “Jij bent vroeg op” zei ik gapend. Was nog niet helemaal wakker zo te voelen. “Het is al 9 uur geweest en ik moet naar mijn werk, we moeten bepaalde dingen afsluiten nog” zei ze en deed meer van die poeders op der gezicht. “Oké, ik ga me aankleden” zei ik zachtjes en liep mijn kamer in en kleden me rustig aan. Helemaal klaar liep ik met Ria naar beneden toe. Ik zag dat Melanie op de bank lag. “Hey” zei ik rustig. Ze keek op en knikte. Rustig liep ik met Ria naar de deur toe. “Succes ik ben morgen met mijn zusje weg” “Danke en veel plezier” Ria gaf een kusje op mijn wang en liep toen rustig weg. Ik sloot de deur en liep naar Melanie toe.

“Ria weer naar huis?” vroeg ze rustig en keek naar mij. “ZE is naar der werk, is iedereen weg?” “Pap is even bij mijn zusje kijken en wat regelen en Simone is ook weg volgens mij” Ik knikte en kwam naast der zitten. “Hoe voel jij je vandaag?” vroeg ik en keek naar der. “Het gaat wel weer, het helpt wel geloof ik” “Gelukkig maar” Melanie knikt een legde zich rustig tegen mij aan. “Hoe kwam je aan die kaartjes van Zayn?” “Belde Zayn en vertelde dat jij fan was, toen gaf die mij de vip” vertelde ik rustig. “Danke dat je het geregeld hebt” “Graag gedaan” Blij drukte ik mijn lippen op die van Melanie die even terug kuste.

“TOM KAULITZ WAT BEN JIJ AAN HET DOEN!” riep mam boos uit naar mij. Geschrokken lieten Melanie en ik elkaar los en keken aar mam die ineens uit de tuin kwam. “WAT WAS JIJ AAN HET DOEN JONGEMAN!” Mam was echt kwaad op mij zo te zien. “NOU?” vroeg ze boos. “Niks, gewoon samen met mijn sitefzusje een film kijken” zei ik zachtjes. “Daar geloof ik niks van, jullie waren aan het kussen” Melanie als ik zeiden helemaal niks. Mam haalde een keer diep adem. “Ik ga ik dit met jullie vader bespreken als die thuis is” zei ze zachtjes. WE knikte zachtjes. Meteen liep ze weg. “Dat was schrikken” zei Melanie zachtjes. Ik knikte. “Laten we maar film kijken… “zei ik zachtjes. Melanie knikte en rustig zetten we een film aan keken er rustig na. Ben benieuwd hoe dit gaat aflopen.

Angel pov

Ik werd wakker en zag dat Bill nog steeds op mijn buik lag te slapen. Het zag er heel schattig uit. Ik wreef door zijn haren. Al na een tijdje gingen zijn ogen ook open. “Hey” zei die nog slaperig. “Hey, jij hebt lekker lang geslapen” zei ik rustig. Hij sliep eerder als mij namelijk. “Was moe” “Dat was te zien” Beide moesten we grinniken. Bill ging van mijn buik af en keek naar mij. “Hoe voel jij je vandaag?” “Het gaat nog goed, de medicijnen helpen me nog steeds goed” “Gelukkig maar misschien kan je dan binnenkort naar huis” “Moet geen koorts meer hebben he, eerder mag ik niet weg” zei ik zachtjes. “Ja dat is waar” Ik knikte en zuchtte zachtjes. “Ik ga even ontbijt halen voor ons, ik heb trek en jij moet eten” “Is goed hoor Bill” zei ik lachend. Bill grinnikte en gaf me een kusje op mijn wang en liep de kamer uit.

Al snel kwam die kamer weer in met yoghurt met fruit voor mij en voor hem zelf brood zo te zien. “Hier, dit was er nog” “Lekker hoor, heb ik ook wel zin in” zei ik lachend en pakte het aan. Samen aten we rustig ons ontbijtje op. Het smaakte echt heel erg goed. “Jij had snel op dit keer” zei Bill verbaasd. “Ik had echt trek in eten” zei ik grinnikt. “Dat was ook wel te zien” Beide moesten we lachen. “Alleen maar een goed teken, nu nog die koorts weg blijven” Ik knikte. “Dat duurt nog wel even, is nu nog even afwachten” Bill knikte at het klopte. “We wachten samen rustig af” Rustig gaf Bill mij een kus en rustig kuste ik hem terug. Alleen hadden we niet door dat de deur open ging.

“ANGEL EN BILL WAT MOET DAT!” Geschrokken lieten elkaar los en keken naar de deur waar pap stond. “WAT WAREN JULLIE DAAR AAN HET DOEN!” Riep die kwaad ut. Ik heb hem echt nooit zo kwaad gezien. “We…we… we…” stotterde ik. “Bill jij komt nu met mij mee naar huis, maar eerst even praten met mijn dochter” zei die kwaad. Bill knikte en keek bezorgd naar mij. Ik maakte een beweeg dat die maar beter mee kon gaan. “BILL NU!” zei me vader boos. Bill stond op en liep de gang op. “Wat was dat daarnet?” vroeg die aan mij. Ik durfde niet te antwoorden” “Je weet donderds goed dat het niet mag, Bill komt je niet meer opzoeken zolang hier ligt” “DAT IS NIET EERLIJK PAP!” zei ik boos. “Je weet dat het je stiefbroer is en daar mag je niet meer kussen o wat dan ook!” zei die en liep de kamer uit. Ik zag hem samen met Bill weg lopen die nog bezorgd naar mij keek. Ik draaide me op mijn zij en liet de tranen lopen. Kan ik er wat aan doen dat gevoelens voor Bill krijg… langzaam begonnen de tranen sneller te stromen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen