Foto bij Deel 72

Angel pov

De volgende ochtend waren de artsen al vroeg met mij bezig. Ze wilde alles nog 1 keer goed checken voor ik echt naar huis mocht. Melanie haalt me op met pap. “Oké volg mijn vinger” rustig volgde ik zijn vinger van de arts. “Alles ziet er goed uit, je bent goed als koorts vrij en je wond geneest goed “Mag ik echt naar huis nu?” Het enige leuke nieuws na gisteren. “Ja je mag naar huis, de zuster haalt zo je infuus weg en dan mag je gaan, wel nog rustig aan doen” Ik knikte en de arts liep weg. Rustig kleden ik me al vast om. Eindelijk weer normale kleren aan! snel deed ik mijn shirt en broek aan en maakte van mijn haar snel een staart. Helemaal klaar ging ik op het bed zitten en wachten rustig op de zuster en Melanie.

De deur ging open en de zuster kwam binnen. “Ik kom je infuus verwijderen en nog wat uitleggen” Ik knikte dat het goed was en als eerste verwijderde ze mijn infuus uit mijn arm. Dat voelde al veel lekkerder aan! Terwijl ze daar mee bezig waren kwamen Melanie en pap binnen. “Ik heb deze zalf nog voor je blauwe plekken en dit zijn pijnstillers als je pijn te hoog word” Ik knikte dat het goed was en de zuster verdween rustig mijn kamer uit. Pap liep nog achter der aan. Hij doet maar lekker. “Ben je klaar om naar huis te gaan?” vroeg Melanie meteen lachend. “Alleen mijn balloon en laatste spulletjes in ene tas gooien en schoenen aan” zei ik blij. Mag eindelijk weer naar huis toe! ben wel blij dat naar huis mag en dan bij mijn zusje kan zijn. “Ik pak je spullen wel in doe jij je schoenen maar aan” Ik knikte en deed mijn schoenen ook rustig aan terwijl Melanie de laatste spulletje in mijn tas gooide. Helemaal klaar liepen we de gang op en kwam pap al aangelopen. “Kom we gaan” zei die boos. Rustig liepen we achter hem naar huis toe.

Thuis aangekomen liepen Melanie en ik meteen naar mijn kamer. Ik negeerde Simone gewoon toen ze vroeg hoe het mij ging. Zij heeft er ook voor gezorgd dat Bill en Tom uit huis zijn gestuurd. Op mijn kamer plofte ik op bed neer en haalde opgelucht adem. “Eindelijk mijn eigen bed en weer bij jou zijn” zei ik lachend naar Melanie die ook moest lachen. “Ben ook blij dat je weer thuis bent zusje” zei ze blij en kwam naast me liggen. “Ik ook, ook al is het nu wel anders als toen de jongens er waren” “Ja is het ook en pap gaat trouwen…” Melanie der stem werd droeviger toen ze het zij. ‘Ja, hij is mam helemaal al vergeten en gaat nu al weer trouwen” zei ik zachtjes. “Ja maar wij zijn mam niet vergeten, pap is veranderd” Ik knikte en Melanie legde zich tegen mij aan. Ik wreef door der haren heen. Het voelde goed om weer samen te zijn. Eindelijk weer thuis!

Tom pov

Ik werd wakker en stond op. Het voelde raar om niet thuis te slapen bij de meiden dan. Als goed is angel nu weer thuis maar wij zijn er niet… eerst moeten we van onze gevoelens af. Dat gaat niet als je verliefd bent geworden op ze. Zuchtend stond ik op en kleden me rustig aan. Helemaal klaar liep ik naar onder en zag de andere al ontbijten aan de ontbijt tafel. “Morgen” zei ik zachtjes en pakte een broodje. “Morgen” zeiden ze in koor. Rustig aten we met zijn alle ons ontbijtje op en ruimde met zijn alle af.

We zaten met zijn alle nar een film te kijken die Gustav heeft aangezet. Ik besloot Melanie te sms’en. Ria is er niet. Ze had gewoon Melanie der nummer verwijderd! Gelukkig heb ik hem weer van bil gekregen. Meteen besloot ik om der een sms te sturen. [Hey mel, sorry dat niks liet horen, Ria had je nummer verwijderd uit mijn telefoon, hoe gaat die nu? xT] Ik verzond hem en hoopte dat snel antwoord zou krijgen van der. Het duurde een hele tijd maar toen ging mijn mobiel af. [Hey T, waarom deed ze dat? Vond al raar dat je niks had laten horen, ja gaat goed, angel is nu weer huis:)xM] blij keek ik naar het scherm. Dat is goed nieuws. “Waarom kijk je zo blij ineens?” vroeg Georg nieuwsgierig toen die om keek naar mij. “Dat het goed gat met Melanie en Bill angel is weer thuis” Meteen keek die op en pakte zijn mobiel op. Hij zal haar wel sms’en. Gelukkig wisten onze ouders niet dat we zo contact hadden. Ze kunnen onze en de meiden hun telefoon ook niet afpakken. We hebben ze nodig voor ons werk. Ik besloot eerst maar Melanie te antwoorden.

[Daardoor kwam het dus, ben je niet vergeten, mis je ook:(stomme ouders, we gaan morgen ook nog steeds naar Zayn toe x] Ik drukte op verzenden en keek naar Bill. Die glimlachte weer een beetje zo te zien. Ineens hoorde ik mijn ping van mijn mobiel. [Ja ik heb er echt heel erg veel zin in! kan niet wachten!] [Dat geloof ik, komt goed morgen;)] Ik ga morgen er voor zorgen dat ze naar Zayn kan. Ik heb het geregeld voor der en mam en der vader kunnen ons niet tegen houden. We gaan gezellig samen er heen. Wat er ook gebeurd. “Tom?” Ik keek op naar Gustav. “Wat drinken?” “Ja is goed, doe maar cola” Gustav knikte en liep naar de keuken toe. Ik kan nu al niet wachten tot morgen. Dan zie ik Melanie weer en hebben we tijd om samen door te brengen! Ik kan echt niet wachtte. Mis der echt heel erg. Veel meer als ik Ria mis. Dit is dus hoe verliefdheid voelt? Ik moest grinniken. Het voelde goed ook al is ze mijn stiefzusje. Ik laat der hoe dan ook niet vallen. Wat er ook gebeurd. Zal er altijd voor der zijn!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen