"I am Broken, A Fox, A Snake. I'm Joey…"

Joey      Mortem
"I am Broken, A Fox, A Snake. I'm Joey..."

ROL
NAAM


Joey Mortem
De betekenis van Joey is, God zal toenemen, Joey doet niets met deze wetenschap en het boeit het ook totaal niet wat zijn voornaam betekent. Hij vind het veel leuker om zijn voornaam zo uit te spreken, Jealous Old Evil Youth.
Mortem komt uit het Latijn en betekent Dood. Joey vindt dit een mooie betekenis en verbergt het ook niet.


LEEFTIJD


Joey was 16 toen hij op Neverland kwam. Hij leeft al een tijdje op Neverland en is oorspronkelijk ook 24.
Zijn sterrenbeeld is een Stier

"You Killed People In Your Mind..." She Said, "Oh... Not Only In My Broken Mind Darling..."

INNERLIJK-Fantasierijk
-Boekenwurm
-Zorgzaam
-Sterk
-Ambitieus
-Wijs
-Sarcastisch
-Vals
-Sluw
-Wraakzuchtig
-Sadistisch

Joey laat meestal zijn slechte kanten zien die zijn ontwikkeld door zijn verleden. Hij vind het geweldig andere pijn te doen, fysiek maar vooral mentaal. Hij doorziet mensen snel op hun zwaktes en je moet ook uitkijken wat je tegen hem zegt want hij kan een gevatte opmerking terug geven. Hij is niet bang om problemen te krijgen door wat hij zegt. Integendeel, hij vind negatieve aandacht zelfs leuk. Veel mensen zien hem als een Vos of een Slang. Hij is dat gaan geloven.
Toch heeft Joey ook positieve eigenschappen, alleen verbergt hij die, diep, diep vanbinnen. Hij houdt enorm veel van lezen en heeft een rijke fantasie. Vaak doet Joey zich voor alsof hij dom is, om op een moment waarop mensen denken dat het hem toch niet gaat lukken, iedereen kan verassen. Joey heeft een groot verantwoordelijkheid gevoel. Vooral voor zijn kleinere zusje Leslie [Die op dit moment nog thuis bij zijn stiefvader / moeder zit]. Hij mist haar wel maar laat dat niet merken. Daar word je zwak van.


"I Didn't Know I had Permission to Murder and to Maim..."

UITERLIJK- Face Claim | Cameron Dallas
- Bruin haar
- Lichte huidskleur
- Blauwe ogen
- Lang
      - Joey heeft niet het gevoel dat er iets mis met zijn lichaam is. Hij is blij met zijn uiterlijk en vind zichzelf stiekem best knap. Dat zou hij nooit tegen iemand zeggen, hij zou überhaupt niet over zijn uiterlijk beginnen waar iemand bij zou zijn.

"What do You Have?" "This? This is A Gun, And the Bullet is For Your Head..."

GESCHIEDENIS


Joey is toen hij 9 werd met Leslie naar de mensenwereld vertrokken omdat zijn vader, Dail, enorm bezeten werd door een demon en daarom een gevaar vormde voor Joey en Leslie. Joey had het nooit leuk bij zijn vader terwijl de vierjarige Max Jones, de zoon van de vijand van zijn vader, het wel leuk had thuis. Joey werd jaloers en nog voordat hij en Leslie vertrokken naar de echte wereld nam hij Max mee en legde hem voor de deur van een random huis in Intertown. Zelf werd hij ook bij een familie geplaatst samen met Leslie. Jammergenoeg voor Joey en Leslie kwamen hun terecht in een gezin die bijna even erg was als Dail. Ze sloegen, scholden en sloten de kinderen buiten. Joey deed erg beschermend over zijn 3 jaar jongere zusje terwijl hij op school elke dag in elkaar werd geslagen door pesters. Zijn pleeg ouders deden er niets aan, integendeel, ze sloegen Joey en Leslie ook. Daardoor is de eigenschap, sterk, ontwikkeld. Joey heeft geleerd om zijn zwaktes af te sluiten zodat de pesters hem niets meer konden doen. Joey was toen hij 16 was weggelopen voor 2 jaar, de eerste 2 maanden zonder Leslie, daarna kwam hij terug om haar ook mee te nemen. Toen ze weer thuis kwamen schonken de ouders er weinig aandacht aan, in het begin erg boos, maar eigenlijk hadden zijn ouders hem niet gemist..


"Can You Hear The Silence? Thats The Silence You Become. Death..."

ANGSTEN


- Faalangst
      - Joey is bang om uitgelachen te worden wanneer hij iets fout doet en heeft daarom ook grote hekel aan een presentatie houden. Hij zou er alles tegen doen om te vermijden om voor een grote groep mensen iets informatiefs te vertellen. Als het gaat om zijn eigen 'Evil' plannen is het een ander verhaal.
- Gepest worden
      - Joey is vroeger erg gepest en heeft naar ook trauma's aan over gehouden. Hij praat er niet meer over maar voelt zich nog altijd zwak als hij een van die pesters tegen komt, terwijl hij weet dat hij nu sterker is.
- Zwak zijn
      - Hij heeft altijd geleerd dat zwak zijn slecht is. Joey is gepest en geslagen. Wanneer zijn zwaktes naar boven werden gehaald werd het altijd erger. Zijn zusje was altijd een zwakte voor hem geweest, maar toen ook zij naar school ging en werd gepest om Joey pijn te doen heeft hij alle zwaktes uit gezet.
- Lief hebben
      - Lief hebben is een ander woord voor Zwak zijn. Want door liefde word je zwak. Je denkt dat je iemand moet beschermen en dat gaat van jezelf af.
- Geliefd worden
      - Als je geliefd word kan jij ook iemand terug lief hebben. Joey wil door niemand geliefd worden omdat hij dan bang is om het persoon ooit een keer Lief te hebben.

"I Want To Be a God, Kill One Man, A Murder, Kill a Million, Conqueror... Kill Them All, A God..."

RELATIES


Vrienden | Joey wil geen vrienden omdat het dan zwaktes van hem worden.
Liefde | Joey zegt dat hij liefde haat. En dat doet hij ook. Maar als je diep in hem kijkt, zie je dat er toch iets voor een meisje begint te groeien. Héél langzaam.

FAMILIE


- Vader | Dail Mortem
      - Joey haat zijn vader. Hij wil hem nooit meer vergeven over wat hij Joey en zijn zusje heeft aangedaan.
- Moeder | Onbekend
      - Joey kent zijn moeder niet en heeft daar ook geen problemen mee.
- Broer | Odin | Dean
      - Joey kent Odin niet goed. Odin is weggelopen toen Joey 5 was en heeft vervolgens zijn naam veranderd naar Dean.
- Zus | Leslie
      - Leslie betekent voor Joey enorm veel. Toch laat hij dat niet altijd merken. Leslie woont nog bij zijn stiefouders.

"Welcome to the Land of the Broken Minds..."

WAPENS- Kracht
      - We kunnen niet zeggen dat Joey niet sterk is. Hij kan wel degelijk zware dingen tillen, maar echt zo sterk dat je denkt dat je nooit van hem zou kunnen winnen met een gevecht is hij niet. Fysieke kracht is niet Joey's sterkste punt.
- Tastbaar
      - Joey heeft een ding wat tastbaar is waar hij goed mee om kan gaan. Dat is een werpdolk. Joey kan goed en met beleid gooien en ook raken. Hij gebruikt het niet vaak maar voor het geval dat kan hij het wel.
- Stem
      - Joey kan mensen goed mentaal beschadigen en dat doet hij dan ook graag. Hij zoekt de zwakke plekken van de tegenstanders snel op en praat er op een sluwe manier over. Joey's beste wapen is zijn stem.
- Magie
      - Joey heeft geen magie maar kan zich prima verdedigen. Hij heeft er geen problemen mee dat hij geen magie heeft.


"It's Al Inside Your Head..."

EXTRA- Lievingsboek | Kroonsz
      - Joey vind het fascinerend op te lezen hoe een jongen zijn ziel aan zijn vader geeft en voor eeuwig blijft leven zonder dat hij dat wil.
- Lievelingssprookje | De zeven raven
      - Joey houd veel van raven en vind het een mooie verhaallijn.
- Lievelingsdier | Zwarte raaf
      - Raven zijn vrij, ze kunnen vliegen, gaan waarheen ze willen. Ook zijn ze zwart. Wat wil je nog meer?
- Lievelingskleur | Zwart / Grijs
      - Een Duistere kleur vind Joey het mooist.
"I Just Wanna Know What's on Your Mind, So I can Break You..."

Reacties (3)

 • Pusheen_The_Cat

  (baby)

  4 jaar geleden
 • inktzwart

  Joeyyyyyy

  You're cute

  En zeg zeg, aan het begin is liefde voor jou "-", maar
  Maar
  Stuiterbal! Psychopatische Stuiterbal!

  4 jaar geleden
 • fin_de_vers

  Hey Joey

  Ahh

  Ik ben nieuwsgierig

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen