"I am Broken, A Fox, A Snake. I'm Joey…"

Tranen stromen over de wangetjes van het vierjarige meisje, ze had net te horen gekregen dat zijzelf en haar broer Joey morgen naar een ander gezin moeten verhuizen.
"Rustig maar Leslie" zegt de vader van Joey zachtjes tegen haar. Joey kijkt zijn vader fel aan, wat had hij nou net gehoord?
“Oh, dus zij mag wel huilen zonder geslagen te worden?” zegt Joey chagrijnig tegen zijn vader waardoor hij opkijkt.
“Joey…” zucht zijn hij, “Nee! Niets Joey!” roept Joey boos uit en gaat staan. Joey’s vader zet Leslie neer en kijkt hem rustig aan. Leslie droogt voorzichtig haar tranen, het liefste was ze weggerend maar het lukt niet. Alsof ze vast zat aan de stoel.
“***” sist Joey naar hem, de woedde in de ogen van Joey was duidelijk te zien. Hij mocht niet huilen, terwijl als zijn zusje dat deed, het heel normaal was en ze werd zelfs getroost! Dat is zó oneerlijk!
“Nee” zegt zijn vader, hij klinkt nog rustig, nóg wel.
“Oh nee wacht, je hebt het niet. Je hebt niet eens ballen!” de spot was in de stem van de kleine jongen duidelijk te horen. Deze opmerking deed zijn vader wel wat want meteen word hij op de grond geduwd.
“Oh wil je me weer slaan?” zegt Joey, zijn vader kijkt hem even aan, hij lijkt even na te denken wat hij gaat doen. Ook Joey wacht gespannen af. Zijn vader kon onverwachts zijn. Toch had hij duidelijk een paar zwakke plekken. Als je die wist dan kwam je boven hem uit. De reactie van zijn vader? Die blijft altijd verassend. De ene keer word hij verdrietig en verdwijnt en de andere keer word hij boos en doet je pijn. De blik van Joey gaat even omhoog, naar het plafond, en als hij terug kijkt, is zijn vader nergens te bekennen. Hij was verdwenen. Een zucht verlaat Joey’s lippen, over een paar dagen gaat hij naar een ander gezin, hopelijk is hij daar van dit gedoe af.
Maar eerst gaat hij wraak nemen, wraak op de man die dit allemaal heeft veroorzaakt, Killian. De vader van Max. Die de zoon is van de moeder van de broer van Joey. De vrouw die eigenlijk Joey's moeder had moeten zijn. Maar die is afgepakt door Killian waarna zijn vader gemeen werd. Die Max? Die gaat mee naar een ander gezin. Niet hetzelfde gezin, maar een andere. Hij verdient het niet om gelukkig te zijn!

Reacties (3)

 • Pusheen_The_Cat

  De blik van Joey gaat even omhoog, naar het plafond, en als hij terug kijkt, is zijn vader nergens te bekennen. Hij was verdwenen. Een zucht verlaat Joey’s lippen

  pfewww, ik dacht, dit gaat helemaal uit de hand lopen:X

  3 jaar geleden
 • fin_de_vers

  Tam tam tam

  Pray for Joey

  3 jaar geleden
 • Paardenvriend

  Ik heb net een abo, komt er meteen een nieuw stukje! Yeay.

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen