"I am Broken, A Fox, A Snake. I'm Joey…"

Joey maakt de deur van het huis langzaam open en loopt nog langzamer naar binnen. En we zijn weer thuis, al twee jaar lang woont hij nu bij deze familie en het word er niet beter op. Hetzelfde gebeurd hier nu, hetzelfde wat er twee jaar geleden bij zijn echte vader gebeurde. Alleen nu.... Nouja, op een andere manier.
“Dat kan wel wat sneller, het tocht hier met de deur open!” zegt zijn stiefvader geïrriteerd.
“Boeiend” mompelt Joey, zijn stiefvader staat boos op en met een harde klap slaat zijn hij de deur dicht waardoor Joey opschrikt. “Moet dat met die agressie?” vraagt Joey alsof hij zelf de ouder is.
“Ja, dat moet!”
“Eikel” mompelt Joey, geen idee waarom hij dat zei, ook niet het meest slimme wat je tegen iemand kan zeggen, en al helemaal niet tegen zijn stiefvader!
“Wat zei je daar?” de stem van zijn stiefvader klinkt streng.
“Eikel” herhaalt Joey nu luider, zijn blik langs zijn stiefvader gericht. Hij hoeft zijn gezicht niet te zien nu. Meteen krijgt hij een klap in zijn gezicht, “Blijf van me af!”
“Naar je kamer” commandeert zijn stiefvader hem.
"Nee! Rot op!" Schreeuwt Joey "Sterf gewoon!" Meteen word hij op de grond geduwd, “Niet zo brutaal jij!” Ook Joey kan het niet ontkennen, het was een brutale actie van hem, en ook weer een domme. Toch is er geen weg meer terug, Joey moet hiermee doorgaan. Sorry zeggen? Geen optie!
“Val dood!” sist Joey waardoor hij een harde trap in zijn maag krijgt, “Hou op!” zijn stiefvader luistert niet en geeft hem nog een trap waardoor hij begint te hoesten. Joey probeert zich nog in een makkelijkere positie te draaien, kleiner dan zijn stiefvader is hij al en dan ligt hij ook nog eens op de grond!
“Waarom sla je een tienjarig kind?! Dat is zwak! Jij bent zwak! Je bent een lafaard!”
“Nee! Jij verdient het!” schreeuwt zijn stiefvader waarna Joey hem een trap op zijn schenen geeft. Meteen krijgt Joey een trap terug, tegen zijn hoofd. Zijn hand schiet naar de plek, bloed…
Even word alles om hem heen wit. Het begint te draaien. Joey laat zijn hoofd op de planken rusten en hoort de voetstappen van zijn vader langzaam vager worden. Ook zijn beeld word heel langzaam vaag, totdat het over gegaan is naar zwart.

Reacties (3)

 • HedwigDeUil

  Ik hoopte dat het hem bij de nieuwe familie beter zou vergaan maar helaas, ik lees snel verder!

  3 jaar geleden
 • Pusheen_The_Cat

  WTF WTF WTF WTF WTF

  ik vindt het een geniale actie >> EIKEL !!!!
  maar helaas moet ie dit bekopen met een flink pak slaag.

  Joey, Kom snel weer bij:O

  3 jaar geleden
 • fin_de_vers

  AHHH JOEYY IDIOOT

  Whaa dit is zielig(huil)

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen