"I am Broken, A Fox, A Snake. I'm Joey…"

Een zucht verlaat Joey’s lippen en hij loopt naar school. De school begon pas over 1 uur, zijn ouders wouden hem altijd zo snel mogelijk weg hebben. De plek op zijn hoofd van gistermiddag was nog te zien. Het was vooral een blauwe plek / bult. Gelukkig zat zijn haar er grotendeels voor zodat het niet meteen op zou vallen.
“He!” zegt een lange jongen tegen Joey. Hij zou ongeveer 4/5 jaar ouder zijn. Snel doet Joey een stapje naar achter, hij weet dondersgoed wie dat is. “Bang, kleine?” grijnst de jongen waarna het groepje jongens achter hem ook beginnen te lachen. Joey schud snel zijn hoofd.
“Waarom lijkt het dan wel zo?” grinnikt hij.
Joey lijkt even na te denken, “Geen idee” zegt hij dan toch maar.
“Hij is dus ook nog eens dom!” roept hij lachend uit. Joey kijkt naar beneden en krijgt een duwtje, “Durf je soms niets te zeggen kleine?”
“Jawel” antwoord Joey meteen en krijgt nog een duwtje, “Blijf van me af!” sist hij kwaad. Een hardere duw volgt waardoor Joey pijnlijk op de grond valt. Joey staat vrij snel weer op maar word weer op de grond geduwd en krijgt een trap.
“Au!" Joey krimpt even in elkaar.
“Oh, doet dat pijn?” grijnst de jongen. Snel staat Joey op, niet dat het zoveel helpt, hij blijft kleiner, “Hou gewoon op oké! De mensen om ons heen weten nu wel dat ze voor jouw op moeten passen!”
“Maar ik ben nog niet klaar”
Joey kijkt hem vragend aan maar tijd op te vragen is er niet want Joey word door twee jongen aan zijn armen vastgepakt. Meteen begint Joey tegen te spartelen waardoor hij een tik in zijn gezicht krijgt. “Lucas alsjeblieft” smeekt hij, Lucas lacht maar doet niets. De twee jongen sleuren Joey mee. De jongens slepen hem een wc hokje in. De twee jongens zetten hem in het hokje terwijl Lucas voor de opening gaat staan zodat Joey er niet uit kon. De eerste slagen vallen al, Joey laat het toe, hij weet dat hij er niet tegen op kan. Na even houden de jongens op met slaan, Joey weet niet hoelang het heeft geduurd voordat ze stopten, zijn tijdsbesef is verdwenen. Het bloed loopt uit zijn lip en hij heeft een paar schaafwonden. Verder zijn het vooral blauwe plekken.
De jongens lopen lachend weg en geven elkaar een boks. Joey blijft vermoeid liggen. Geen energie om op te staan, geen motivatie om te bewegen...

Reacties (2)

 • Pusheen_The_Cat

  alsof Joey zijn leven nog niet gepest en in elkaar geslagen wordt
  ik heb het zo met hem te doen
  ik voel gewoon zijn pijn:X

  4 jaar geleden
 • fin_de_vers

  JOEYY VERMOORD DIE GASTEN! OOIT.

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen