"I am Broken, A Fox, A Snake. I'm Joey…"

“Heb je de wapens?” vraagt hij waarna Maddie knikt, “Dan kunnen we beginnen.” Nu verschijnt er ook een grijns op Maddie’s gezicht. Joey pakt een bom en verdwijnt naar een kleine gang van de school. Daar steekt hij hem aan en flitst terug naar Maddie om hem via de bewakingscamera’s veilig te kunnen zien hoe die ontploft. Hier zouden de kinderen wel van schrikken.
“We Gonna Kill You” hoort de school door de microfoon. Maddie’s stem is duidelijk herkenbaar. Nu word ook aan de andere kant van de school een bom geplaatst die redelijk snel ontploft. Nog een paar bommen volgen waardoor Joey, met een akelige lach, begint te lachen en Maddie een groot geweer geeft, “We gaan ervoor” grijnst hij en pakt er zelf ook een. Ja hij heeft magie, maar mensen doodschieten heeft ook wel iets. Dan loopt Joey het hokje uit en schiet om zich heen. Maddie loopt een lokaal in en begint rond te schieten, niet iedereen raakt ze, maar een paar. Dan draait ze zich om en loopt verder om andere mensen neer te schieten. Hiervoor deed ze het.
Ook Joey vermaakt zich. Hij loopt naar een lokaal en probeert de deur te openen. Op slot. Een grijns verschijnt op Joey's lippen, de sukkels, weten ze dan niets? Zijn ze dan zo dom? Het kan kloppen, dit was zijn eerste dag op deze school, net als een handjevol anderen van Intertown. Hij flitst naar de andere kant van de deur en ziet veel geschrokken en bange gezichten wat hem alleen maar meer doet grijnzen.
"Dachten jullie nou echt dat een gesloten deurtje mij zou tegenhouden om jullie te vermoorden?" met een snelle handeling schiet hij een paar kogels naar leerlingen. Ze zouden ongeveer zijn leeftijd zijn, 18. Ze hadden nog een mooi leven voor zich, dat had hij voor ze verpest.

Reacties (4)

 • Pusheen_The_Cat

  :|woooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooottttttt

  hoe ziek kan je zien om dit te doen ?????

  maar het spreekt mij zoooooooo aan(lol)

  zeer spannend, vanaf de 1e zin !!

  (Y)

  4 jaar geleden
 • BelleLestrange

  Leukk;)

  4 jaar geleden
 • Paardenvriend

  Je hebt een abo er bij!

  4 jaar geleden
 • inktzwart

  KILL KILL KILL

  NU ZIJN ZE DOOD

  Oké sorry let niet op mij, ik spam weer eens, die details erbij zijn mooi! Bij mij wordt het echt heel rommelig ghehe tenzij ik even opnieuw begin

  Maar hoe dan ook, I like it! (Want duh, Joey!)

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen