Foto bij 002. The Three Broomsticks inn

[strike] Sorry, ik moet er even inkomen! Het eerste hoofdstuk was waardeloos, i know[/strike]

The Three Broomsticks Inn

'Ahh, warmte! tevreden deed Silve haar sjaal af, 'je bril beslaat!' Kiara stootte mij aan en we begonnen te lachen. 'Dat is altijd' Silve pakte op haar gemak haar bril van haar neus en wreef hem op aan haar mouw. 'Het is hier tenminste drukker' het kleine café zat vol met mensen. Het viel op dat er vooral veel Hogwarts studenten tussen de vaste stamklanten zaten. 'Heey, daar is mijn broer!' Silve wees naar een jongen met hetzelfde spierwitte haar als haar. 'Ik dacht dat je altijd je haar verfde maar-' Kiara hield haar mond en staarde ongelovig naar de jongen die Silve had aangewezen. 'Nee, dat zei ik toch al. Joshua zit in Ravenclaw daarom zien we hem niet zo veel, ik dacht alleen dat hij wel naar huis was' het einde van haar zin mompelde ze zacht. 'Waarom ga je het niet vragen dan?' ik probeerde haar aan te kijken, ze leek op te schrikken en glimlachte. 'Ja, ik stel jullie wel meteen voor' ze pakte onze handen vast en liep naar de jongen toe.

'Heey Josh' Silve glimlachte ongemakkelijk en keek naar de groep jongens om haar broer heen. 'Heey studentje, ik dacht dat jij naar huis was?' toen hij glimlachte verschenen dezelfde kuiltjes in zijn wangen als bij Silve. 'Nee, ik dacht dat jij naar huis was' ze duwde ongemakkelijk haar bril terug op haar neus. 'Oh, dan moeten pa en ma maar hun kerst zonder ons vieren-' zijn blik kwam neer op ons. 'Zijn dit je vriendinnen?' met een glimlach stak hij zijn hand uit naar Kiara. Ongemakkelijk nam ze hem aan, ze leek enigszins onder de indruk van Joshua. 'I-ik ben Kiara' ze glimlachte, 'Joshua' hij knipoogde naar haar en stak zijn hand naar mij uit. 'Hoi, ik ben Joshua' 'Novaly' ik glimlachte beleefd terug en schudde zijn hand. 'Willen jullie iets drinken?' een van de jongens hield ons een dienblad voor. Joshua begon te lachen, 'ik zou het niet aan nemen als ik jullie was. Newt doe die troep weg, niemand wilt het drinken' De jongen met heldere blauwe ogen glimlachte teleurgesteld en zetten het dienblad terug. 'Wat zit er in dan?' Kiara keek nieuwsgierig toe en volgde iedere beweging van Joshua. 'Exploding lemonade, Newt heeft het meegenomen uit de Diagon Alley' Het viel op dat de jongen, die blijkbaar Newt heette, dezelfde kleuren in zijn sjaal had als ons. 'Hoe komt je daar aan?' gefascineerd keek Silve naar het drankje en pakte er als nog een van het dienblad. 'Ik heb zo mijn mensen en spullen' Newt glimlachte enthousiast. 'Zo, is het wel genoeg. ik wil straks geen uil naar mijn ouders sturen om te vertellen dat mijn zusje haar buik uit elkaar is geklapt' Joshua nam het drankje af van Silve. Ze leek er ineens minder me geobserveerd door dan eerst. 'Ik laat het wel zien in de Basement' Newt glimlachte en Joshua keek hem streng aan.

'Ik wist helemaal niet dat je een broer had' 'Ja, al ongeveer mijn hele leven?' Silve keek verbaasd naar Kiara die probeerde van onze tafel naar de groep jongens t kijken. 'Jullie lijken wel op elkaar' Silve glimlachte, 'dankjewel' ik glimlachte terug. 'Alleen dat hij dan in Ravenclaw zit en ik in Hufflepuff- en onze smaak qua dieren' ik begon te lachen. Silve had een dikke bruin gestreepte huiskat, ze had hem meegenomen van thuis en heette Pudding. 'Ah Pudding is leuk!' 'Ja, maar niet als hij Wenky probeert op te eten, dan heb ik een kwade Joshua' Kiara keek verbaasd op. 'Wenky?' 'ja, dat is zijn uil' ze begon te lachen bij het zien van het ongelovige gezicht van Kiara. 'Dat is wel een hele aparte naam voor een uil' Silve begon te lachen, waarbij haar bril een stukje naar beneden gleed. 'Wenky heeft hele grote wenkbrauwen, althans dat vond Josh- ik probeerde hem uit te lachen dat het niet zijn wenkbrauwen waren. Maar toen heette hij al Wenky'

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen