Foto bij Chapter 26.1 ||

Nadieh Ramsey


Ik zuchtte en ging uiteindelijk ook maar uit bed. Theo was er al uit en zo te horen ook onder de douche, dus kon ik vast mooi naar beneden om wat ontbijt te maken. Ik dekte de tafel en zette koffie, terwijl Anne alles vanaf een afstandje stond te bekijken en haar armen over elkaar sloeg. Ik kon het niet hebben.
'What?!' vroeg ik dan ook.
'Nothing, you usually don't do anything in the morning.'
Ik haalde mijn schouders op en legde wat brood en beleg op tafel, waarna ik voor mezelf koffie pakte en ook aan tafel schoof.
'So you didn't do anything?' vroeg Anne nogmaals en ik zuchtte en rolde mijn ogen. Het was zoveel te laat voor dit.
'No Anne, how many times do I have to tell you!? We just fell asleep watching a movie and I decided to stay on my side of the bed, nothing big.'
'I just want to protect you.' mompelde ze terug waarna ze ook een slok van haar koffie nam. Een paar hevige voetstappen van de trap volgde en Aaron kwam met een verhit hoofd binnen.
'Nadieh, what the fuck did you do?!' riep hij en keek me boos aan. Ik zette grote ogen op.
'Nothing! Absolutely nothing! Why do you both think that?!' Anne en Aaron keken me allebei sarcastisch aan ik rolde mijn ogen. 'Fine, Theo's different. We didn't do anything. He just stayed over because it was too late to drive back him. Not like he resisted.' Aaron nam er geen genoegen mee.
'He is bloody married, Nadieh.'
'I didn't do anything, I swear!'
'Still!' Ik zuchtte en besefte dat ik dit niet kon winnen.
'Good morning!' Theo stond met een glimlach in de keuken en ging gewoon aan tafel zitten. Vanbinnen moest ik even lachen. 'Hope you don't mind I stayed the night, Aaron. We just fell asleep on the couch and woke up in the morning.' Aaron knikte en ging koffie halen in de keuken, waarna Theo naar mij knipoogde en rustig een broodje begon te smeren. Ik grijnsde en focuste me weer op mijn brood toen Aaron terugkwam en met Theo over voetbaldingen begon te praten. Het duurde niet lang voordat Aaron zich ook moest omkleden en Theo besloot om naar huis te gaan. Ik liep met hem mee naar de deur en beet op mijn lip.
'Thanks for hanging with me Nadieh, means a lot.' zei hij toen en glimlachte naar me.
'No worries, it's what friends do, right?' Theo keek me even verward aan en knikte toen.
'Of course, friends.' Aarzelend kwam hij op me af en omhelsde me. Ik deed dat ook en zwaaide nog even toen hij het pad af liep. Damn, wat rook hij lekker.

Alexis Sanchez


Met spanning wachtte ik op een sms'je terug van Anne. Ik wilde haar eigenlijk uitnodigen, maar ze leek me niet het meisje dat daarin trapte en al helemaal niet dat daarvan onder de indruk was. Bovendien moest ik ook nog trainen en zat het er niet in. Misschien moest ik even na de training langsgaan bij haar kantoor, kijken hoe de verhouding lag. Na de training had ik nog steeds niks terug en vroeg ik me echt af of ik wel langs moest gaan, maar mijn nieuwsgierigheid won. Voorzichtig klopte ik op de deur en keek Anne verrast op toen ze mij zag.
'Alexis...' zei ze.
'I never got a text back so I came to ask it in person.' grijnsde ik naar haar. Anne lachte en schudde haar hoofd.
'We're good. As friends.' zei ze en keek me geringschattend aan. Okay, ze wilde het hard to get spelen, geen probleem. Ik liep wat dichter naar haar bureau toe en knikte, waarna ik voorover boog en haar in haar ogen aankeek.
'As friends, sure.' knipoogde ik toen en hield mijn gezicht nog dichter bij het hare.
'What coffee do you like?'
'What?' vroeg Anne verward en haalde zich uit haar trans.
'Coffee? There's a Costa nearby.'
'I need to finish this.' zei ze en haar blik veranderde. 'Maybe another time.'
Ik liet me niet zomaar afschepen.
'Are you sure?' Ze leek wel erg zeker van haar zaak.
'Yes.'
'Alright, another time then.' grijnsde ik verleidelijk naar haar en liep het kantoor uit.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen