Foto bij Nieuw verhaal en ik ben terug1

Lieve, lieve, lieve lezers,

Voor degene die nog steeds geabonneerd zijn op dit of een van mijn andere verhalen; ik heb goed nieuws!
Na een drukke periode vol met tegenslagen, geluksmomenten en up's en down's kom ik weer terug op Quizlet! Vanaf dinsdag 14 Februari (toepasselijke datum) start ik met een nieuw verhaal! In dit verhaal werk ik met verschillende, bekende personages, maar ook met onbekende personen. Het wordt zowel een fanfictie als geen fanfictie. Dit omdat ik iedereen een kleine tegemoetkoming wil doen. Natuurlijk kan je de jongens (een paar dan) van One Direction verwachten in mijn verhaal, maar nu ben ik benieuwd wie jullie nog meer zouden willen zien. Het wordt een mix van alles!

Daarnaast de teleurstellende mededeling dat ik dit verhaal, secret crush, niet af zal maken. Ik heb te lang niet aan dit verhaal geschreven. Nieuwe inspiratie voor dit verhaal blijft daardoor sterk uit. Daarnaast past dit verhaal niet meer bij mijn manier van schrijven. Ik heb mezelf het afgelopen jaar (ja, ik ben een jaar afwezig geweest) verder ontwikkelt qua schrijfstijl en ben daarin veranderd. Als ik dit verhaal terug lees en zie hoe hoog het dramagehalte van dit verhaal is, dan ga ik nog net niet over mijn nek. Het kan minder en veel beter! Dit is soms net de kinderversie van Fifty Shades of Grey. Ja, ik ben heel kritisch op dit verhaal geworden, maar nog altijd heel dankbaar dat jullie dit verhaal wel helemaal geweldig vonden! En daarom vind ik het ook vervelend dat ik jullie teleur moet stellen, al zullen velen van jullie al lang de hoop opgegeven hebben op een nieuw hoofdstuk.

Maar nu! Een korte samenvatting van mijn nieuwe verhaal!

Een korte samenvatting:
Het verhaal draait om een meisje (naam nog geheim) dat in een studentenhuis woont met 9 andere studenten. Het meisje studeert MediaRedactiemedewerker aan het MediaCollege Amsterdam en maakt allerlei dingen mee op het gebied van liefde, vriendschap, volwassen worden en een toekomst opbouwen. Je raadt het natuurlijk al, het meisje komt genoeg leuke jongens tegen in het leven. En met een ieder wil ze weleens een beschuitje eten. Of misschien wel meer? Echter is dit meisje, zoals elk normaal meisje, af en toe onzeker. Onzeker over de liefde, onzeker over zichzelf en onzeker over de toekomst. Klinkt dit als een standaard verhaal? Ik zal je verzekeren dat dat niet zo is.

Dus lieve, oude lezers! Onthoud dat het geen echte fanfictie is, maar dat ik wel leden van een band of een bekende jongen gebruik in het verhaal. Het is namelijk vele malen leuker om met Harry Styles in een huis te wonen dan met je buurjongen, die alleen maar gefocust is op zijn postzegelverzameling. Vanaf 14 Februari zal ik driemaal in de week een nieuw hoofdstuk posten! Bij een berg huiswerk en deadlines, zal ik van tevoren aangeven dat het aantal posts minder kan worden. Dit ligt geheel aan mijn manier van huiswerk en andere taken inplannen.

Ik hoop dat jullie mijn nieuwe verhaal weer met veel plezier willen lezen en dat ik jullie het vertrouwen kan geven dat ik weer volop actief zal zijn hier op quizlet!

Veel liefs,

Rowan!

Ps. De link naar het verhaal plaats ik morgen bij dit verhaal. Dus hou dit verhaal in de gaten!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen