Foto bij Chapter 3

~Shai
Als ik de volgende dag in de studio aankom, zitten er al veel mannen te wachten voor de rol van Four en Caleb. Het zal weer een lange dag worden. Hopelijk vinden we vandaag nog enkele geschikte acteurs.
Na de middag zijn de audities voor de rol van Four gedaan. We hebben opnieuw niemand geschikt gevonden. Ik krijg het gevoel dat dit moeilijker gaat worden dan gedacht. Nu beginnen de audities voor de rol van Caleb. Ook met deze audities doe ik mee, voor de auditie van Caleb spelen we het stuk waar Tris naar Eruditie gaat voor met haar broer te praten.
Na enkele audities is het de beurt aan Ansel Elgort. Qua uiterlijk is hij in elk geval enorm geschikt. Hopelijk kan hij de rol ook goed spelen. Hij lijkt mij een goede acteur voor die rol. We begroeten elkaar met een kleine knuffel en beginnen dan samen aan de scene. Wanneer we klaar zijn met de scene, zeg ik tegen Ansel dat dat heel vlot ging en loop dan naar Neil. “En wat denk je?” vraagt hij. “Perfect” antwoord ik en ik zie dat Neil het met me eens is. “Ga jij maar het goede nieuws vertellen” zegt hij. Ik glimlach en loop terug naar Ansel. Ik vertel hem dat hij de rol krijgt en hij geeft me een dikke knuffel. Ik heb nog nooit iemand zo blij gezien voor een rol. Ik geef hem nog een knuffel en dan nemen we afscheid.

4 maanden later

De eerste auditie is al vier maand geleden en we hebben bijna alle acteurs gevonden. De enige acteur die we nog zoeken is die voor de rol van Four. Vandaag komen er nog twee kandidaten. Op het moment dat de eerste binnenkomt, voel ik al dat dit niet de juiste acteur is voor die rol en na het spelen van de scene, wordt dat gevoel alleen maar erger. Ook Neil is het met mij eens. De volgende acteur is de laatste voor vandaag en ik hoop echt dat dit dé acteur is die we zoeken. Neil loopt naar de gang en roept de kandidaat bij hem. Samen komen ze binnen.
Neil komt samen met de kandidaat naar mij toegelopen en heel even is het precies of de wereld stopt met draaien. Het enige dat ik kan doen is naar hem kijken. Ik schud mijn hoofd om mijn gedachten op een rijtje te krijgen en ik glimlach snel naar hem. Ik hoop dat hij niet gezien heeft wat er net gebeurde. “Dit is Theo James. De laatste voor vandaag” zegt Neil. “Ik ben Shailene Woodley” zeg ik en ik geef Theo een korte knuffel.
Samen spelen we de scene en het is net of we al maanden samen acteren. De scène gaat heel vlot en ik heb er een goed gevoel bij. Na het spelen van de scene loop ik naar Neil. “En?” vraag ik hoopvol. “Shai, ik denk dat we de juiste acteur gevonden!” glundert Neil “De chemie tussen jullie is echt geweldig en jullie kennen elkaar nog niet eens” Ik voel mij een klein beetje rood worden en probeer het te verstoppen. Samen lopen we naar Theo en vertellen hem het goede nieuws. Ik ben enorm blij en opgelucht dat we na zo lang zoeken de perfecte acteur voor de rol van Four gevonden hebben.
Na nog enkele praktische zaken besproken te hebben, draait Neil zich om zegt “dan zie ik jullie volgende week maandag voor de bootcamp”. We knikken allebei instemmend en lopen dan richting onze auto. Net als ik wil instappen hoor ik achter me “Shailene?” Ik draai me om en zie dat het Theo is. “Heb je zin om samen iets te eten?” vraagt hij. Hij lijkt een beetje zenuwachtig. “Goed idee” zeg ik enthousiast. “Dan kunnen we elkaar al wat beter leren kennen”. Ik stap met hem mee naar zijn auto en we spreken af dat we mijn auto straks terug komen ophalen. Theo houdt de deur voor me open als ik wil instappen. Dan loopt hij naar de andere kant van de auto en stapt zelf in. “Waar wil je naar toe gaan?” vraagt hij mij. “Eeuhm” ik denk even na “is McDonalds goed?” hij knikt en samen rijden we naar de McDonalds.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen