Foto bij Chapter 4

Als we bij McDonalds aankomen is het rustig. Perfect om elkaar een beetje te leren kennen. We bestellen elk een milkshake en lopen naar een tafeltje in het rustigste gedeelte. “Je kan niet geloven hoe blij ik ben dat we na al die maanden zoeken EIN-DE-LIJK de juiste acteur gevonden hebben voor de rol” zeg ik enthousiast. “Dus je vindt mij de juiste acteur voor deze rol?” vraagt Theo met een knipoog. Ik voel me rood worden en knik verlegen. “We zijn al 4 maanden aan het zoeken. Elke jongen die meedoet in de film, heeft eerst auditie gedaan voor jouw rol.” Zeg ik lachend. Theo lacht en zegt “ik ben blij dat ik de rol gekregen heb, ik wou heel graag met jou samenwerken.” Ik voel me nog roder worden. “Waarom?” vraag ik verlegen. “Ik vind je een goede actrice en je lijkt me een geweldig persoon” en net toen ik dacht dat ik niet nóg roder kon worden, zegt hij zulke lieve dingen.

We blijven nog voor een klein uurtje met elkaar praten en besluiten dan terug naar mijn auto te rijden. “Waar verblijf je eigenlijk?” vraagt Theo me als we in de auto zitten. “Grand Chicago Riverfront” antwoord ik. “Echt waar?” vraagt Theo enthousiast. Ik knik. “Waarom?” “Ik verblijf daar ook!” roept Theo enthousiast uit. “Wat een toeval” lach ik. We wisselen onze kamernummers uit en blijkbaar liggen onze kamers naast elkaar.

Als we toekomen op de parking, parkeert Theo zijn auto naast de mijne. Hij stapt samen met mij uit en stapt mee tot aan mijn auto. Hij geeft me een zachte kus op mijn wang en loopt dan terug naar zijn auto. Ik rijd de hele baan achter hem naar ons hotel en parkeer mijn auto naast de zijne op de parking. Samen lopen we naar boven en nemen dan afscheid van elkaar. We lopen elk onze eigen kamer in. Als ik mijn kamer binnenstap, loop ik onmiddellijk door naar mijn bed en ga zitten.

Ik wil Nahko over mijn dag vertellen, dus besluit ik hem te bellen. Nadat ik 5 keer geprobeerd heb, geef ik het op. Ik probeer hem al meer dan een week te bellen, maar hij antwoord nooit zijn telefoon. Ik ga mij dan maar even opfrissen. Als ik terug kom zie ik dat ik een berichtje heb gekregen van een vriendin “Shailene? Wat is dit?” met een link bij. Mijn lichaam begint te trillen en met bevende handen klik ik op de link. Als de link geladen is, zie ik onmiddellijk de titel in koeien van letters “Nahko gespot met een ander meisje” ik lees het artikel en tranen stromen over mijn wangen. Dit is dus de reden waarom hij al meer dan een week mijn telefoons en berichtjes niet beantwoord. Ik gooi mijn gsm met een klap op bed en laat de tranen over mijn wangen stromen. Hij bedriegt me gewoon al die tijd al. Ik kan het niet geloven.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen