Foto bij Chapter 6

~Theo

Na enkele films is Shailene met haar hoofd op mijn schouder in slaap gevallen. Ik merk dat ze niet helemaal met haar hoofd bij de films was. Ik vind het zo erg voor haar. Hoe kan iemand haar nu bedriegen? Ik snap het echt niet.

Voor ik weg ga, neem ik een papiertje en schrijf ik daar op: Shailene, je was zo lief in slaap gevallen en je leek zo rustig te slapen dat ik het niet over mijn hart kon krijgen om je wakker te maken. Ik hoop dat je lekker slaapt. Tot morgen. Veel liefs, Theo.
Dit leg ik op het kussen naast haar en loop dan naar mijn eigen kamer terug. Ik kleed me om en ga dan ook slapen.

~Shai

Als ik wakker word, zie ik dat het al licht is buiten. Ik draai me om en kijk op de klok. 9u30. Het is lang geleden dat ik nog eens zo lang geslapen heb. Dan dringt de vorige avond opnieuw door. Nahko die me bedriegt, Theo die me heeft opgevrolijkt en toen ben ik in slaap gevallen. Ik probeer de gedachten aan Nahko uit te sluiten en ik besluit even twitter en facebook te checken op mijn gsm.

Als ik mijn gsm wil nemen, zie ik dat er een briefje op het kussen naast mij ligt. Ik neem het en begin het te lezen. Shailene, je was zo lief in slaap gevallen en je leek zo rustig te slapen dat ik het niet over mijn hart kon krijgen om je wakker te maken. Ik hoop dat je lekker slaapt. Tot morgen. Veel liefs, Theo.
Wat is het toch een lieverd. Ik vind het enorm leuk dat hij gisteravond tijd voor me heeft gemaakt om me te troosten terwijl we elkaar nog niet eens zo goed kennen. Ik moet hem straks maar eens gaan bedanken en vragen of hij zin heeft om samen te lunchen.

Ik neem mijn gsm en open facebook. Na enkele minuten scrollen, kom ik een artikel tegen. Er staat in koeien van letters “Bedriegt Nahko Hollywoordster Shailene Woodley?”. Ik besluit het artikel niet te lezen en verder te scrollen. In een paar seconden tijd kom ik nog 5 van die artikels tegen. Het staat overal op het internet. Ik kan het niet eens meer geheimhouden. Alles zal breed worden uitgesmeerd in de media. Ik wil er niet meer aan denken dus sta ik op en loop naar de badkamer om me te douchen en klaar te maken.

Als ik klaar ben loop ik naar de kamer van Theo. Theo doet de deur open. “Hey Shailene. Gaat het een beetje?” vraagt hij bezorgt. Ik knik. “Het gaat wel hoor.” Hij trekt me in een stevige knuffel en ik knuffel hem terug. Ik ben zo blij dat hij er voor mij is. ‘Zin in een laat ontbijtje?’ vraagt hij vrolijk. Ik ben blij dat hij mij probeert op te vrolijken. Ik knik enthousiast en samen lopen we naar buiten. Als we aan de deur komen, staat het daar vol paparazzi. Ik loop achter Theo naar buiten. “Shailene, wat is er tussen jou en Nahko?” “Shailene, een woordje uitleg?”. Ik voel tranen prikken achter mijn ogen. Ik knipper snel met mijn ogen maar ik krijg de tranen niet weg. Theo steekt zijn hand naar achter om de mijne te zoeken en hij trekt mij verder weg van de paparazzi. Samen lopen we een rustig straatje in, enkele minuten later zijn we in een klein restaurantje aangekomen voor ons ontbijt. Theo en ik praten de hele tijd over koetjes en kalfjes. Ik ben blij dat hij het onderwerp Nahko laat voor wat het is. Als we gedaan hebben met eten lopen we terug naar het hotel.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen