Foto bij Chapter 038

*In de loods*
Jin verbond mijn knie, en ik keek naar de grond. 'We zijn blij dat je terug bent Ailee!.' zei Rap Monster. Ik knikte iets en glimlachte zwak. 'Maak je niet druk over Jimin, hij bedaart wel!.' zei Jhope. 'Hij heeft eigenlijk geen recht om boos te zijn!.' zei V. 'Hij heeft alle recht om boos te zijn, ik had niet weg moeten rennen!.' zei ik. 'Ailee je hoorde vanmorgen dat Jason achter de dood van je ouders zit. Natuurlijk is dat heftig nieuws!.' zei Suga. 'Weet ik wel, maar ik kan er echt niet tegen als Jimin boos is!.' zei ik. Jin was klaar met mijn knie en ik hinkelde naar de slaapkamer toe, om mijn pyjama aan te trekken. Toen ik net mijn pyjama aan had sloeg iemand zijn armen om me heen. 'Ik ben ook niet boos!.' hoorde ik Jimin zeggen. 'Mianhe oppa, het was mijn bedoeling echt niet maar ik wist niet wat ik moest doen!.' snikte ik. Jimin liet me los, draaide me om en glimlachte. 'Het is oké baby, het is oké!.' zei Jimin. Ik sloeg mijn armen om hem heen en zuchtte opgelucht, 'Ik hou van je weet je dat?.' vroeg ik. Ik hoorde Jimin grinniken, 'Weet ik baby!.' zei Jimin. Jimin liet me los, en drukte even later zacht zijn lippen op de mijne. Even later trok hij zich terug en veegde wat overgebleven tranen van mijn gezicht. 'Sorry voor mijn gedrag, vergeef oppa?.' vroeg Jimin. 'Natuurlijk oppa!.' glimlachte ik en gaf hem nog een kus. Jimin trok zich lachend terug, 'Kom het is al superlaat straks ben je morgen ziek!.' zei Jimin en liep naar het bed toe. Wat ongemakkelijk hinkelde ik naar mijn kant van het bed en ging rustig liggen. 'Lukt dat met je knie?.' vroeg Jimin. Ik knikte en kroop tegen hem aan. 'Jawel het is alleen erg kut!.' zei ik. 'Love you so much baby!.' zei Jimin en drukte een kus op mijn hoofd. Ik kroop zo dicht mogelijk tegen hem aan en zuchtte, 'Love you to!.' 'Welterusten!.' 'Welterusten!.' langzaam viel ik rustig in slaap.
*De volgende morgen*
Ik stond rustig op uit het bed en rekte me uit. 'Hier!.' hoorde ik Jimin zeggen en hij gooide me een van zijn truien toe. 'Dankje oppa!.' glimlachte ik en trok zijn trui aan over mijn pyjama. 'Ik kom zo baby oké?.' vroeg Jimin. Ik knikte en liep al vast naar de woonkamer toe. 'Hey goedemorgen!.' zei Jin. 'Morgen!.' zei ik en hees mezelf op een van de krukken. 'Gaat het?.' vroeg Jin. Ik knikte, 'Ja hoor, het trekt alleen!.' grinnikte ik. Jin knikte en zette ontbijt en een mok koffie. Mark en Akira liepen naar binnen toe. 'Hey goedemorgen!.' zei V. 'Morgen!.' geeuwde Mark. Jimin liep naar me toe en sloeg zijn arm om me heen. 'Gaat het met je knie?.' vroeg Jimin. Ik knikte, 'Ja, het trekt alleen maar verder alles oké!.' zei ik. 'Hoe heb je dat eigenlijk voor elkaar gekregen?.' vroeg Jungkook. 'Gevallen gisteren!.' zei ik. 'Moet je ook niet vallen!.' zei Jhope. 'Goh je meent het!.' grinnikte ik. 'Waarom ben je zo kalm Ailee?.' vroeg Mark. 'Hoe bedoel je?.' vroeg ik. 'Je hoorde gisteren dat Jason mee heeft geholpen om je ouders te vermoorden, en nog ben je zo kalm!.' zei Mark. Ik grinnikte iets en knikte naar Jimin, 'Hij houd me in bedwang!.' zei ik. 'Maar serieus!.' zei Mark. 'Kijk, weet je wat het is. Ja natuurlijk het is zwaar klote, en ik wist gisteren ook even niet wat ik moest. Maar het geeft me ook meer redenen om door blijven te vechten tegen Jason!.' zei ik. 'Ik heb echt respect voor je Ailee!.' zei Rap Monster. 'Ik ook, nu ik zie hoe je gegroeid bent de afgelopen jaren!.' zei Akira. 'Valt ook nog wel mee!.' zei ik. 'Nee serieus!.' zei Akira. Rap Monster stond op, 'Jin en ik moeten even met Akira en Jin mee, redden jullie het hier?.' vroeg hij. 'Ja hoor komt goed!.' glimlachte ik. 'We maken het niet te laat!.' zei Jin en ze liepen naar buiten toe. Ik hinkelde naar de sofa toe en plofte op de sofa neer. Ik legde mijn knie ook op de sofa en zuchtte iets.
In de middag kwamen Jin en Rap Monster weer naar binnen gelopen. 'Heeft iemand nog plannen, dan houden we er rekening mee voor het eten!.' zei hij. 'Eigenlijk wel, ik wou nog naar het ziekenhuis!.' zei ik. 'Voor Noah?.' vroeg Jimin. Ik knikte, 'Ja ik wil gewoon weten hoe het nu met haar is!.' zei ik. 'Zal ik meegaan?.' vroeg Jimin. Ik knikte dankbaar en keek toen naar Jin. 'Ga je ook mee, misschien heb je dan nog kans om even met Tessa te praten!.' zei ik. Jin knikte en we stonden op. 'Doen jullie voorzichtig?.' vroeg Rap Monster. 'Altijd!.' grinnikte Jimin en pakte mijn hand vast. Langzaam liepen we naar het ziekenhuis toe, naar Noah's kamer. Noah keek verbaast op toen we naar binnen toe liepen. 'Hey waar waren jullie?.' vroeg ze. 'Heeft Tessa je niks gezegd?.' vroeg ik. 'Ja, dus ze doet belachelijk!.' zei Noah. Ik ging op de stoel zitten naast het bed. 'Dus je bent niet boos?.' vroeg ik. 'Waarom zou ik boos zijn, het is jullie schuld toch niet?.' vroeg Noah. 'Tessa denkt anders van wel!.' zei Jimin. 'Tessa moet zich niet aanstellen!.' zei Noah. 'Waar is ze eigenlijk?.' vroeg ik. 'Beneden in de kantine!.' zei Noah. Jin knikte en liep de kamer uit. 'Wat heb jij trouwens?.' vroeg Noah en wees naar mijn knie. 'Oh dat, gevallen' zei ik. 'Dat moet je ook niet doen!.' zei Noah. De deur van de kamer ging open en Tessa liep samen met Jin naar binnen. 'Wat doen jullie hier.' vroeg Tessa boos. 'We wouden alleen even kijken hoe het met Noah ging.' zei ik. 'Ben ik niet duidelijk genoeg geweest?.' vroeg Tessa. 'Hey Tessa doe eens normaal.' gromde Noah. 'Wat ik wil niet dat ze hier zomaar binnen komen wandelen.' zei Tessa. 'Je doet belachelijk.' zei Noah. 'Oke.....oke misschien heb je gelijk.' zei Tessa. 'Natuurlijk heb ik gelijk het is hun fout niet dat ik hier nu nog lig. En dat weet je zelf maar al te goed, ze proberen ons alleen maar te helpen.' zei Noah. Tessa knikte,'Sorry voor mijn gedrag van eerder het was nogal een grote schok.' zei Tessa. 'Dat snappen we heel goed, en het spijt mij ook dat ik best tekeer ging." zei Jimin. Tessa schudde haar hoofd,'Nee je had al het recht Jimin je kwam alleen maar voor je vriendin op. Ik deed belachelijk en ik heb er nog steeds spijt van.' zei Tessa. "Zand erover, volgend onderwerp wanneer mag je weer naae huis?.' vroeg ik. 'Vandaag of morgen, ligt eraan of ze mijn onderzoeken goedkeuren.' zei Tessa. 'Dat is goed nieuws.' zei ik. 'Ailee is er nog een plekje vrij bij jullie?.' vroeg Tessa twijfelend. Ik keek naar Jimin die knikte. 'Natuurlijk is er een plekje vrij. Geef maar een gil als Noah weer op vrije voeten is dan regel ik het met de rest van de jongens.' zei ik en stond op. 'Super bedankt.' zei Noah. 'Geen probleem." glimlachte Jin en we liepen rustig het ziekenhuis uit naat buiten.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen