Zodra ik thuis kwam, veel later dan gedacht, schopte ik gelijk mijn schoenen uit. Het grote penthouse voelde verlaten aan. Wel was het perfect gepoetst door de poetsvrouw, wat het toch wel beter aan liet voelen. Ietwat tipsy door de champagne begaf ik me naar de slaapkamer. Ik liet me op het kingsize bed vallen en keek door de grote glazen ramen naar de stad buiten. Er was een prachtige heldere sterrenlucht te zien met daar onder een verlichtte stad. Ik haalde mijn telefoon uit de binnenzak van mijn jasje en lichtte de display op. Geen nieuwe berichten. Ik vroeg me af of die jongen van vanavond zich ging melden. Het kon zowel romantisch als eng over gekomen zijn. Het was dan ook niet zo dat iemand je 1 2 3 vroeg om model te zijn voor een schilderij. Ik wist niet eens wat zijn bezigheden zoal waren. Ging hij nog naar school? Zo oud zag hij er niet uit. Het was dan ook niet dat ik heel oud was met mijn 23 jaar. Ik had het geluk dat mijn vader me een behoorlijke erfenis over gelaten had en dat tevens mijn kunst goed verkocht. Mijn moeder had ik al lang niet meer gesproken en was ik ook niet echt van plan om te spreken. We hadden dan ook niet de beste relatie met elkaar.
Haar vroegere alcoholverslaving had onze relatie nooit bevorderd. Ze was het grootste gedeelte van de tijd dronken en had totaal geen zicht voor mijn zus en mij. Met mijn zus had ik soms nog wel eens contact, maar ook die sprak ik niet erg vaak.
Ik moest zeggen dat het een behoorlijk eenzaam leven begon te worden. Zodra ik echt vermaak zocht, neigde ik toch al snel naar een prostituee. Dat was misschien niet een erg maatschappelijk verantwoordde keuze, maar het vulde zeker een bepaalde leegte op. Ik had vaker een vrouw versierd, maar om er werkelijk mee verder te gaan was nooit echt gebeurd. Een sekstekort had ik dan ook niet, maar een tekort aan liefde was zeker aanwezig.
Het kon dan ook wel komen omdat mijn moeder er nooit voor ons was, dat ik niet zo geloofde ik iemand die er wel voor me wou zijn. Ik was geen expert in de liefde. Flirten zoals vanavond was voor mij geen probleem, maar dan zat je ook nog niet aan iemand vast.
De gewoonlijke eenzaamheid had me weer eens bereikt. Ik kwam ietwat overeind en liet mijn blik richting de wekkerradio dwalen. Half 1. Het was niet te laat om naar de stripclub te gaan. Ik snakte naar gezelschap. Ik wist dat ik het in de stripclub enigszins kon krijgen. De alcohol in mijn lichaam gaf me meer wilskracht om te gaan. Ik kwam weer van het bed af en liep terug naar mijn schoenen. Ik schoot weer in de instappers en voelde even in mijn jaszak voor mijn portemonnee, om vervolgens de deur uit te stappen. De rest van het gebouw was nogal stil, wat me niet erg veel verbaasde rond dit tijdstip.
Zodra ik eenmaal weer op straat stond, kwam de koude buitenlucht me tegemoet. Met een ietwat versnelde pas liep ik in de richting van de alom bekende stripclub. De fel gekleurde spotlights kwamen me al tegemoet zodra ik binnen stapte. Ik begroette de bewaker met een handgebaar en hing mijn jas op aan de gammele kapstok in het halletje. In de zaal zelf was het niet erg druk. Schaars bekleedde strippers danste mee op de muziek op het podium. Ik nam plaats op de barkruk en bestelde bij de jongedame een glas whiskey.
Met het glas in mijn handen draaide ik me weer richting de zaal en nam de meiden in me op. Mijn vingers begonnen er spontaan van te tintelen. Ik hunkerde naar een aanraking. Iemand die me in de armen sloot en zich enkel bekommerde om mij. Dat alleen, no strings attached.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen