Dagen gingen voorbij. Het grote kunstwerk wist ik af te maken en in de kunst galerij te plaatsen. Over Louis wist ik me een beetje heen te zetten. Ik wist gewoon zeker dat hij niet meer ging bellen. Een bericht sturen op Facebook ging zelfs voor mij wat ver.
Op donderdagavond besloot ik uit te gaan. Ik mocht dan alleen zijn, meestal kwam ik ter plekke wel iemand tegen. Ik wou weer eens niet alleen zijn.
In het café was het druk, maar het zag er wel enorm gezellig uit. Ik wist me een plekje aan de bar te bemachtigen en bestelde een gin-tonic. Toen uiteindelijk een meisje naast me plaats nam, besloot ik mijn kans te nemen. Meiden waren altijd veel gemakkelijker te versieren dan jongens. Ik mocht dan bi seksueel zijn; ik kon jongens niet altijd peilen op of ze ook gay waren. Misschien ging het daar wel mis met Louis. Genoeg over Louis; ik had nu andere prioriteiten.
Ik besloot een gesprek aan te knopen met het meisje. In eerste instantie ging het over alledaagse dingen zoals wat ze zoal deed normaal gesproken. Vervolgens betaalde ik wat drankjes voor haar, waar ze ook dankbaar voor leek. Na ook nog een aantal shots samen genomen te hebben, was ze ook wel dronken genoeg. De gesprekken begonnen hele andere vormen aan te nemen, maar daar leek ze geen moeite mee te hebben. Ik nodigde haar uit om samen te dansen. Het was niet dat ik fatsoenlijk kon dansen, maar met alcohol op leek alles beter te gaan. Zodra we op de dansvloer stonden legde ik mijn handen op haar heupen en legde ze haar armen te rusten op mijn schouders. Ik keek haar glimlachend aan en al snel wisten onze lippen naar elkaar toe te trekken als magneten. Dit was voor mij nog het gemakkelijke gedeelte. Het was zeker niet de eerste keer dat ik iemand versierd had en mee naar huis genomen vervolgens. Natuurlijk moest diegene de volgende dag weer gewoon vertrekken. Pas dan kwam de realisatie vaak hoe luxe ik leefde, maar hoe gekweld ik van binnen was. Het geluk had ik dan wel dat ik die one night stands over het algemeen nooit meer sprak.
Het meisje had de zoen inmiddels veranderd in een gepassioneerde tongzoen. Ik kreeg spontaan zin om haar tegen een muur te duwen en ruwer te zoenen. Ik kreeg zin om haar vast te binden met boeien aan mijn bed en vervolgens te bevredigen terwijl ze zelf niets kon doen. Dat waren de dingen waar ik echt geluk uit putte. Ik hield er van om mijn sekspartner pijn te doen, daar haalde ik echte bevrediging uit. Overweldigd met lust trok ik haar dichter tegen me aan en schuurde toen een beetje met mijn onderlichaam tegen haar aan. Ik moest en zou haar meenemen naar huis. Ik maakte me los van haar lippen en drukte en paar kusjes in haar warme nek. Vervolgens fluisterde ik of ze mee ging naar huis, waarna ik nog een kusje op haar oorlel drukte. Ze maakte een bevestigend geluid dat eerder leek op een onderdrukte kreun. Mooi zo.
Ik kwam overeind en sloeg mijn arm om haar middel, om haar vervolgens naar buiten te begeleiden. Eenmaal naar het appartement lopend hadden we nog wat gesprekken over vanavond en het hedendaagse leven. Ik liet mijn hand van haar zij naar haar kont dwalen en kneep er zacht in. Een schattige stomdronken giechel verliet haar mond. Ik glimlachte tevreden. Een avond niet alleen zijn beviel goed. Eens niet naar de stripclub of iemand inhuren, maar iemand die net zo veel zin had in lichamelijk contact als ik. Ik voelde nu al de opwinding in mijn lichaam en hoe mijn handen tintelde van verlangen om haar te verkennen. Of ze ook hield van de pijniging aspecten die mij opgewonden maakte betwijfelde ik, maar het was het proberen waard. Misschien was ze dan ook wel ontzettend open minded.
Zodra we in de lift stonden van het appartementencomplex, besloot ik haar alvast een voorproefje te geven. Ik drukte haar tegen de muur van de lift en keek haar doordringend aan terwijl ik haar haren om mijn vingers krulde. Ik beet op mijn lip en plaagde haar door haar enkel een zacht kusje te geven op haar lippen. Net toen ze me fatsoenlijk wou kussen ging de lift open. We waren op de goede verdieping.

Reacties (1)

  • Paardenvriend

    Hazz.... Louis moet gewoon nadenken okey?
    Daarom reageert hij niet meteen.

    4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen