Foto bij Chapter 039

'Dat ging beter dan verwacht!.' zei ik toen we het ziekenhuis uit liepen. 'Ja, ik dacht echt dat ze zou trippen!.' grinnikte Jimin. Jin knikte ook, 'Gelukkig was dat niet het geval!.' zei hij. 'Je ziet haar wel zitten of niet?.' vroeg ik. Jin's wangen kleurden rood en ik schoot in de lach. 'Misschien?.' vroeg Jin. 'Ahw wat lief!.' piepte ik. 'Jullie zijn wel een leuk stel!.' zei Jimin die zijn arm om me heen sloeg. Ik knikte, 'Komt vast wel goed Jin!.' zei ik. Langzaam liepen we via het park weer terug naar de loods. We liepen naar binnen toe, en ik gooide mijn jas over de kapstok. 'Alles goed gegaan?.' vroeg Jhope. Ik knikte, 'Rap Monster is er nog plek voor 2 hier?.' vroeg ik. 'Jawel, hoezo?.' vroeg Rap Monster. 'Tessa en Noah komen terug!.' zei Jin. 'Serieus?.' vroeg Jungkook. 'Tessa gaf toe dat ze oneerlijk reageerde en ze bood haar excuses aan!.' zei ik. 'Dat is goed nieuws!.' zei Suga. Ik hinkelde naar de bar toe, en ging op een van de krukken zitten.
*Na het eten*
Ik droogde mijn haren toen ik uit de douche kwam en keek na mijn knie. Het verband was er tijdens het douchen afgegaan, en het deed super veel pijn. Ik trok mijn pyjama aan en liep de badkamer uit naar de slaapkamer. Jimin lag op bed, en keek op toen ik naar binnen kwam lopen. 'Hey, opgefrist?.' vroeg Jimin. Ik knikte, 'Jawel, maar ik word alleen gek van die rot knie!.' gromde ik. 'Hmm...misschien heb ik daar wel wat voor. Kom eens zitten!.' zei Jimin en klopte naast zich op bed. Ik ging op bed zitten en Jimin haalde een potje uit zijn nachtkastje. Ik haalde voorzichtig mijn pyjama weg bij mijn knie. 'Je hebt jezelf goed te pakken gehad babé!.' zei Jimin en smeerde heel voorzichtig dat spul over de wond. 'Weet ik!.' siste ik iets. 'Gelukkig heb je een hele lieve vriend die voor je wil zorgen!.' zei Jimin. 'Heel lief!.' glimlachte ik. Jimin ruimde de zalf weer op en ik liet me op het bed vallen. 'Ik ben zo blij dat jij er bent!.' zei ik. 'Ik ben ook blij dat ik jou heb babé!.' glimlachte Jimin en streek wat haren uit mijn gezicht. 'Oppa ik meen het, ik hou echt zielsveel van je!.' zei ik. 'Weet ik jagi, ik hou ook zielsveel van jou. Je bent echt het beste wat me ooit is overkomen.' zei Jimin. Ik legde mijn hoofd op zijn been neer en glimlachte iets. 'Ik zei toch dat Tessa en Noah terug zouden komen?.' vroeg Jimin. 'Om eerlijk te zijn dacht ik echt van niet , maar ja je hebt gelijk' grinnikte ik. 'Nu alleen nog zien dat we die klootzak achter de tralies gaan krijgen' zei Jimin. 'Ja...ook dat nog' zei ik. 'Mian ik wil je niet verdrietig maken' zei Jimin. Ik schudde mijn hoofd,'Gweanchana.' Jimin glimlachte en drukte een klein kusje op mijn voorhoofd.
*De volgende morgen*
Ik liep s'morgens vroeg al rond in de woonkamer. Mijn knie deed pijn vannacht en ik heb daardoor echt slecht geslapen. De jongens lagen allemaal nog in bed, en ik keek op toen er zacht op de deur werd geklopt. Ik liep naar de deur toe en deed open. 'Goedemorgen.' Glimlachte Tessa. 'Hey jullie zijn vroeg' zei ik. "Ja ik mocht eerder het ziekenhuis uit als gepland." Zei Noah en ze liepen naar binnen. 'Dat is mooi.' zei ik. 'Waar zijn de jongens dan?.' vroeg Tessa. 'Slapen allemaal nog.' zei ik. 'Oh vandaar, en jij niet?.' vroeg Noah. Ik schudde mijn hoofd en wees naar mijn knie ,'Het doet toch meer pijn dan ik dacht." zei ik. 'Het ziet er ook lekker ontstoken uit chica.' Zei Tessa. Ik hoorde een deur openen en keek om. Jimin kwam met zijn slaaphoofd de gang oplopen. 'Oh hey!.' zei Jimin en liep naar ons toe. 'Goedemorgen!.' zei Tessa glimlachend. 'Blij om weer buiten te zijn?.' vroeg Jimin en sloeg zijn arm om me heen.' Heel erg, ik werd echt super gek daar!.' grinnikte Noah. 'Kan ik me voorstellen!.' zei ik. Langzaam begonnen de jongens ook wakker te worden. 'Toch van gedachten verandert?.' vroeg Suga slaperig. 'Ja, sorry mijn gedrag naar jullie toe was niet helemaal eerlijk!.' zei Tessa. 'Iedereen heeft wel eens zijn slechte dag, toch Ailee?.' vroeg Jungkook. 'Hey wat bedoel je daar nou weer mee?.' vroeg ik. 'Hey kookie let op die taalgebruik!.' zei Jimin. Tessa en Noah brachten hun spullen naar de slaapkamer toe. Ik stond in de deuropening toe te kijken. 'Volgens mij gaat het wel perfect tussen jou en Jimin of niet?.' vroeg Tessa. Ik knikte en beet op mijn lip, 'Hij is echt zo lief!.' zei ik. 'We zijn echt blij voor je chica, ik bedoel na dat gedoe met Jason!.' zei Noah. Ik knikte, 'Weet ik, en die klootzak is nog langer niet jarig als ik hem te pakken krijg!.' zei ik. 'Nee dat geloof ik!.' zei Tessa. 'Moet ik echt niet helpen?.' vroeg ik. 'Nee, hou jij je nou maar rustig met die knie. Straks moeten we met jou naar het ziekenhuis omdat er een infectie in zit!.' zei Noah. 'Meh, ik overleef een kogel in mijn schouder ook wel, dus waarom dit niet?.' vroeg ik. 'Je weet het nooit zeker chica, en ik denk dat we een boze Jimin krijgen als we je laten helpen!.' grinnikte Tessa. 'Dames willen jullie wat eten zo?.' riep Jin vanuit de keuken. Ik keek naar Tessa en Noah, die allebei knikten. 'Is goed!.' riep ik terug. Toen Tessa en Noah de spullen hadden opgeruimd liepen we weer naar de woonkamer toe. Jin zette een paar borden met tosti's op de bar en ik liep met mijn bord naar de sofa. Ik plofte naast Jimin op de sofa en legde mijn benen over zijn schoot. 'Doet je knie nog zo'n pijn?.' vroeg Jimin. 'Alleen als ik te veel beweeg!.' zei ik. 'Je hebt vannacht ook slecht geslapen, doe rustig aan oké?.' vroeg Jimin. Ik glimlachte en nam een hap van mijn tosti. 'Komt goed oppa, ik ben niet zo heel veel van plan vandaag!.' glimlachte ik en Jimin knikte.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen