Ik begeleidde haar naar de slaapkamer en liet haar daar op bed vallen, om vervolgens mijn blouse uit te doen, riem los te maken en boven op haar te kruipen. Ik was iemand die tijdens de seks wel de leiding nam en deze keer was natuurlijk niet anders. Ik wou graag laten zien dat ik de leiding had. Ik ritste haar jurkje los en trok het over haar heupen uit. Haar rode kanten bh was adembenemend. Mijn hand schoot naar het nachtkastje en graaide de handboeien er uit. Ze keek me ietwat verbaasd aan, maar ik suste dat het goed was. Ik graaide naar haar polsen en twijfelde even op welke manier ik haar vast zou binden. Wou ik haar gezicht zien of juist niet? Ik wou haar gezicht zien, dat gaf juist voldoening. Ik schoof het klikslot om de ene pols en vervolgens om de andere pols. Met iedere klik kreeg ik meer zin in haar. Eenmaal met haar polsen boven haar hoofd liggend keek ze me afwachtend aan. Ik liep naar de kledingkast en nam een stropdas, om deze vervolgens om haar hoofd te knopen ter hoogte van haar mond. Bijtend op de stropdas kon ze niets uit brengen. Dat, gecombineerd met haar ietwat angstige blik, deed me goed. Ik kwam wat dichter bij haar "maak je geen zorgen, ik wil je niets aan doen hoor".
Mijn vingers schoten in haar slipje en verkende haar schaamstreek, om vervolgens langzaamaan 8-vormige bewegingen te maken. Toen dat aansporend werkte voor haar, besloot ik er nog een vinger bij te voegen en nog wat andere bewegingen er bij te doen. Een gesmoorde kreun klonk van het meisje. Ik grijnsde tevreden. Zelf raakte ik hier ook opgewonden van. Gewoon alleen al hoe ze hier lag en niets verder kon. Met een vloeiende beweging wist ik mijn eigen broek omlaag te trekken en uit te schoppen. In mijn Calvin Klein boxer was al een behoorlijke bult te zien, wachtende totdat deze vrij kon springen. Ik ging verder met het meisje bevredigen en genoot van de gesmoorde kreunen. Toen ze eenmaal zo veel kronkelde en hevig ademde dat het leek dat ze erg dicht bij een hoogtepunt was, schoot ik de boxershort ook van me af, schoof een condoom om mijn penis en stootte toen naar binnen. Haar hele lichaam leek van de beweging te schrikken. Gelukkig ging het al snel over in genot. Ik besloot een soepel ritme aan te nemen. Niet te snel, maar ook niet te langzaam. Niet te heftig, maar toch plezierig. Juist omdat het niet zo snel ging snakte ze naar meer, maar dat kon ze zo niet vragen. God, dat was zo bevredigend. Haar lichaam begon steeds meer te verstijven en toen ze uiteindelijk een luidere gesmoorde kreun los liet, wist ik dat het voor haar gedaan was. Ik zelf had iets langer nodig om klaar te komen, maar uiteindelijk viel ik hijgend naast haar neer.
Ik besloot eerst een beetje op adem te komen voordat ik de stropdas weer ontknoopte en de handboeien los maakte. Ze kroop tegen mijn bovenlichaam en legde haar hoofd op mijn borst. Ik wist nog niet precies of ik daar blij mee was. Ik liet mijn hand naar haar kont dwalen en sloeg er een paar keer op. Ze liet een zachte kreun horen, maar bleef zo liggen. Toen ik eenmaal begon te praten reageerde ze al niet meer. Ik zuchtte zachtjes en sloot toen ook maar mijn ogen. Met deze dosis aan alcohol moest slapen wel lukken gokte ik zo. En het grote voordeel van het alles was dat ik wederom niet alleen was. Dat was op dit moment mijn grootste voldoening.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen